Organizacija prvog rođendana - saveti za idealnu proslavu
   25 Sep 2019, 10:12        SatTv    Tyler Durden


Organizacija prvog rođendana - saveti za idealnu proslavu

Prvo je red da čestitamo - prošli ste kroz prvu godinu roditeljstva! Sada je vreme za organizaciju prvog rođendana, slanje pozivnica, biranje prostora i za sve što uz to ide. Prvi rođendan je definitivno jedan od najznačajnijih trenutaka u životu roditelja i propraćen je ogromnom srećom, ali zbog organizacije - i stresom.
Kako biste maksimalno uživali i kako bi proslava prvog rođendana bila odlična, savetujemo da angažujete profesionalne organizatore događaja koji će ovo obaviti brzo, efikasno i na najbolji mogući način. Svakako, kako bismo i vama dali ideje i olakšali samu organizaciju, u narednim pasusima slede saveti za organizaciju prvog rođendana.
 

Obezbedite sebi pomoć tokom proslave


Dok organizujete prostor, hranu, pozivnice i osmislite temu zabave, potpuno ćete zaboraviti na to koliko će vam biti potrebna pomoć tokom same proslave koju priređujete povodom prvog rođendana vašeg deteta.
Savetujemo da čuvanje dece prepustite dadilji i tako sebi obezbedite pomoć tokom proslave. Dadilja će brinuti o vašoj bebi, ali i vodiće računa i o ostaloj deci na proslavi. Ovako ćete moći da provodite vreme sa gostima i budete odlični domaćini proslave, a da istovremeno ne brinete o deci i tome kako se ona provode.
 

Dajte bebi vremena za odmor pre proslave


Jedna od prvih stvari koje ćete naučiti kao roditelj, jeste da se događaji sa kojih imate najlepše uspomene, obavezno odigravaju uz dobro odmorenu bebu. Umorna beba je nemirna beba, koja plačom iskazuje koliko joj je potreban san, dok je odmorna beba - zadovoljna beba.
Neka se beba dobro naspava pre slavlja i biće odmorna i srećna tokom proslave. Vreme rođendana zakažite tako da beba ne propusti ni jednu dremku, već potpuno odmorna zablista na svom prvom rođendancu!


 

Personalizujte rođendansku žurku


Svaki rođendan, posebno prvi, bebeći, može da se organizuje na isti način. Naravno, retko ko želi da njegova proslava liči na ostale, pa imamo sjajan predlog za personalizaciju žurke. Razmislite o stvarima koje su obeležile prvu godinu vašeg deteta.
To može biti upečatljiva prva reč koju je beba izgovorila, omiljena hrana bebe, motiv ili sličan detalj. Zatim sa tim motivom možete izraditi mnoštvo ukrasa, zanimljivih detalja i na originalan način tako potpuno personalizovati prvi rođendan vaše bebe.Slične vesti

U TOKU JE REKONTRUKCIJA DEČIJE KLINIKE U TIRŠOVOJ ULICI

18 Oct 2019, 14:23

Prvi put od kada je izgrađena Dečja klinika u Tiršovoj, urađena je detaljna rekonstrukcija fasade i terase zgrade.…

DEČIJA NEDELJA POD SLOGANOM DA PRAVO SVAKO DETE UŽIVA LAKO

5 Oct 2019, 14:12

OD 07. DO 13. OKTOBRA  U CELOJ SRBIJI SE OBELEŽAVA DEČIJA NEDELJA POD SLOGANOM DA PRAVO SVAKO – DETE UŽIVA LAKO!…

ODRŽAN OLIMPIJSKI ČAS 2019 U POŽAREVCU

26 Sep 2019, 15:02

U SPORTSKOM CENTRU POŽAREVAC ODRŽANA JE MANIFESTACIJA POD NAZIVOM OLIMPIJSKI ČAS  2019 U ORGANIZACIJI OLIMPIJSKOG KOMITETA…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoGOLUBAC DOBIJA NOVU PLAŽU NA DUNAVU

Početak radova na izgradnje  plaže i marine  na Dunavu,nastavak realizacije projekata…

21 Oct 2019, 21:18

KulturaSTARI ZANATI U OSNOVNOJ ŠKOLI…

UDRUŽENJE ZA PROMOCIJU KULTURE, TRADICIJE I TURIZMA "OD KNJIGE DO DUŠE" NA…

21 Oct 2019, 14:01

DruštvoOKTOBAR MESEC POSVEĆEN SLEPIM…

SAVEZ SLEPIH I SLABOVIDIH  POŽAREVAC OBELEŽEVA NIZOM AKCIJA MESEC OKTOBAR POSVEĆEN SLEPIM…

21 Oct 2019, 13:51

Kursna lista