Organizacija prvog rođendana - saveti za idealnu proslavu
   25 Sep 2019, 10:12        SatTv    Tyler Durden


Organizacija prvog rođendana - saveti za idealnu proslavu

Prvo je red da čestitamo - prošli ste kroz prvu godinu roditeljstva! Sada je vreme za organizaciju prvog rođendana, slanje pozivnica, biranje prostora i za sve što uz to ide. Prvi rođendan je definitivno jedan od najznačajnijih trenutaka u životu roditelja i propraćen je ogromnom srećom, ali zbog organizacije - i stresom.
Kako biste maksimalno uživali i kako bi proslava prvog rođendana bila odlična, savetujemo da angažujete profesionalne organizatore događaja koji će ovo obaviti brzo, efikasno i na najbolji mogući način. Svakako, kako bismo i vama dali ideje i olakšali samu organizaciju, u narednim pasusima slede saveti za organizaciju prvog rođendana.
 

Obezbedite sebi pomoć tokom proslave


Dok organizujete prostor, hranu, pozivnice i osmislite temu zabave, potpuno ćete zaboraviti na to koliko će vam biti potrebna pomoć tokom same proslave koju priređujete povodom prvog rođendana vašeg deteta.
Savetujemo da čuvanje dece prepustite dadilji i tako sebi obezbedite pomoć tokom proslave. Dadilja će brinuti o vašoj bebi, ali i vodiće računa i o ostaloj deci na proslavi. Ovako ćete moći da provodite vreme sa gostima i budete odlični domaćini proslave, a da istovremeno ne brinete o deci i tome kako se ona provode.
 

Dajte bebi vremena za odmor pre proslave


Jedna od prvih stvari koje ćete naučiti kao roditelj, jeste da se događaji sa kojih imate najlepše uspomene, obavezno odigravaju uz dobro odmorenu bebu. Umorna beba je nemirna beba, koja plačom iskazuje koliko joj je potreban san, dok je odmorna beba - zadovoljna beba.
Neka se beba dobro naspava pre slavlja i biće odmorna i srećna tokom proslave. Vreme rođendana zakažite tako da beba ne propusti ni jednu dremku, već potpuno odmorna zablista na svom prvom rođendancu!


 

Personalizujte rođendansku žurku


Svaki rođendan, posebno prvi, bebeći, može da se organizuje na isti način. Naravno, retko ko želi da njegova proslava liči na ostale, pa imamo sjajan predlog za personalizaciju žurke. Razmislite o stvarima koje su obeležile prvu godinu vašeg deteta.
To može biti upečatljiva prva reč koju je beba izgovorila, omiljena hrana bebe, motiv ili sličan detalj. Zatim sa tim motivom možete izraditi mnoštvo ukrasa, zanimljivih detalja i na originalan način tako potpuno personalizovati prvi rođendan vaše bebe.Slične vesti

Kada dete prohoda opasnost vreba na svakom koraku - na šta da obratite pažnju u stanu

21 Jun 2022, 9:44

Deca od prve do četvrte godine najčešće se povređuju padom sa visine, što je nažalost pokazao slučaj trogodišnjeg dečaka…

Projekat "Veliko Gradište - moj grad" doveo đake i učitelje iz Srbije i regiona

11 Jun 2022, 11:55

Veliko Gradište je prethodnog vikenda, kroz Projekat “Veliko Gradište – moj grad“, bilo…

Đaci na rekreaciju, a roditelji u sekiraciju

27 Apr 2022, 9:42

Kako god da se dogovore škole i agencije, na kraju računica pokaže da su đački izleti i ekskurzije ozbiljna stavka u kućnom…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaKsenija Mitrović najbolja glumica…

Na žalost, usled nepovoljnih vremenskih prilika, sinoćna predstava "Kaštel u jezeru" Narodnog…

26 Jun 2022, 12:41

KulturaOdržan "Festival igre Zlatibor…

U subotu 25. juna 2022. godine na bini na Kraljevom trgu održan je "Festival igre Zlatibor…

26 Jun 2022, 12:31

DruštvoDodeljena priznanja "Vidovdanski…

Vidovdanske kulturne svečanosti održane su  u subotu, 25. juna, u Kulturnom centru na Zlatiboru…

26 Jun 2022, 12:29

Kursna lista