Program Gold gondole za Prvomajske praznike
   26 Apr 2024, 12:32    Čajetina    sattv, Gold gondola    Elena Marjanović


Program Gold gondole za Prvomajske praznike

Gold gondola je za predstojeće praznične dane pripremila razne aktivnosti kojima će ulepšati boravak posetilaca na Zlatiboru. Putnici su već navikli da ih na gondoli očekuju zabavni sadržaji zbog kojih će veći deo dana provesti u prirodi, naročito porodice sa decom.


Spoj zabave, edukacije i aktivnosti u prirodi pokazao se kao idealna kombinacija za celodnevni boravak na trasi gondole, pa će tako biti i ovog puta. Sadržaji će trajati od 12 do 14 časova, a gondola će za putnike raditi sat vremena duže tokom praznika.


Prolećni safari u okolini Ribničkog jezera je planiran za ponedeljak, 29. aprila, kada će posetioci moći da se upoznaju sa osnovnim karakteristikama flore i faune na Zlatiboru kroz dinamično predavanje stručnjaka iz Parka prirode Zlatibor.


U utorak, 30. aprila, putnici svih generacija imaju priliku da učestvuju u fitnes treningu na međustanici prema instrukcijama profesionalnog trenera. To će biti prilika da se rekreiraju u prirodi i usvoje nekoliko praktičnih vežbi koje mogu primenjivati i u kućnim uslovima. Istog dana na Torniku će se odvijati kreativna radionica Četkica i čašica koja objedinjuje slikanje na platnu i uživanje u ukusnim napicima uz najlepši pogled sa najvišeg vrha Zlatibora – Tornika.


Vaskršnjoj radionici 2. maja najviše će se obradovati mališani jer će tog dana moći da pokažu svu svoju maštovitost i kreativnost u šaranju jaja, a u ostatku programa očekuju ih uzbudljivi lov na Zlatno jaje itrka sa kašikama.


U subotu, 4. maja, putnici zlatiborske gondole ponovo će imati prilikuda uživaju u kreativnoj radionici Četkica i čašica koja će se održati naTorniku.


Gold gondola će, od 27. aprila do 5. maja, raditi produženo, pa ćeputnici moći da se voze od 9 do 17 časova, dok je poslednja vožnja sa Tornika u 18 časova.Slične vesti

Zlatiborsko kulturno leto u ritmu čuvara tradicije

20 Jul 2024, 10:04

U okviru Zlatiborskog kulturnog leta u petak, 19. jula na Kraljevom trgu nastupili su Akademsko kulturno-umetničko društvo…

Letnja turistička ponuda Zlatibora predstavljena u Budvi

16 Jul 2024, 12:37

Zlatiborci najavili letnju turističku sezonu i program zlatiborskog Kulturnog leta u Starom Gradu u Budvi  

Održana manifestacija “Seoska tezga Zlatibora” u El Paso City

16 Jul 2024, 12:27

U El Paso City-ju na Vodicama u nedelju je, održana manifestacija „Seoska tezga Zlatibora“. Ovaj jedinstveni…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaU Golupcu otvorena izložba "Meksiko…

U Galeriji moderne umetnosti Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ u…

22 Jul 2024, 14:30

DruštvoPriznanja za sve takmičare iz…

Na 65. Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi, koja je od 11. do 22. jula 2024. godine održana…

22 Jul 2024, 12:35

EkonomijaTabakovićeva sa stalnim predstavnikom…

Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s novim stalnim predstavnikom…

22 Jul 2024, 12:32

Kursna lista