Zonaši RSK  i  Đerdap iz Golupca u Rabrovu podelili bodove
   29 Mar 2021, 17:25    Kučevo    SatTv    Ljubiša Nastasijević


Zonaši RSK i Đerdap iz Golupca u Rabrovu podelili bodove

U komšijskom derbiju 21 kola Podunavsko-Šumadijske zone u Rabrovu,lider na tabeli RSK igrao je nerešeno sa ekipom Đerdapa iz Golupca 2:2.Gosti iz Golupca iznenadili su domaćine sa dobrom i efikasnom igrom u prvom delu utakmice kada su golovima Jovanovića  u 5 i Kuzmanovića u  45 minutu  na odmor otišli sa dva gola razlike.U nastavku utakmice domaćini su krenuli ofanzivnije kada su imali više šansi za gol i Bićanin u  87 minutu smanjio na 2:1,a Momić minut kasnije u 88 minutu  iz sumljivig dosuđenog penala od strane glavnog sudije Nenada Perića iz Žagubice izjednačio na 2:2 i tako doneo jedan bod svom timu.

          

Šef stručnog štaba ekipe RSK-a iz Rabrova I lidera na tabeli Podunavsko-Šumadijske zone  Saša Ranković  kaže da je njegova ekipa lllležerno ušla u ovu utakmicu bez žara za pobedom,što su gosti Đerdapa iz Golupca to iskoristili I u prvom delu utakmice imali rezultat od  2:0 . U drugom delu utakmice kada su ozbiljnije krenuli došlo je I do izjednjačenja,što je I realan rezultat ove utakmice.

          Goran Stokić,šef stručnog štaba Đerdapa iz Golupca kao novajlije u Zoni  zadovoljan je sa rezultatom,ali I ujedno žali što njegovi igrači nisu fizički izdržali do kraja utakmice I u Golubac vrate sa tri osvojena boda nad liderom Podunavsko-Šumadijske zone.
 
  Na ostalim utakmicama  21.kola Podunavsko-šumadijske zone ekipa VGSK-a u na svom terenu u Velikom Gradištu ostala je bez bodova,,ekipa  Napretka iz Markovca slavila pobedu od 4:2,Morava iz Velike Plane kao domaćin s avladala je Slogu iz Milatovca sa 4:0,u Dobrnji Petar Dobrnjac igrao je nerešeno sa Borcem iz Žabara 0:0, a bodove podelili su I Rudar iz Stamnice kao domaćin I kučevački  Žvižd,rezultat je bio 1:1.Aeanđelovac 1979 kao domaćin slavio je pobedu od 1:0 nad ekipom Karađorđa iz  Topole,U Smederevskoj Planci Jasenica  2017 ostala je bez bodova,gosti iz Mihajlovca slavili su pobedu od 3:0,Pomoravlje iz Vlaškog Dola napunulo je mrežu Borca i1932 iz Ralje ,rezultat je bio 6:0 ,a Sloga iz Batočine sa jednim postignutim  golom bila je bolja kao gost od ekipe Sloboda iz Lipa. Na tabeli I dalje vodi ekipa RSKa IZ Rabrova sa 46 osvojenih boda,isped ekipa OFK Aranđelovac 1979 sa 42 I OFK Mihajlova iz Mihajlovca sa 41 bodom.



Slične vesti

Lopte za klubove u Braničevskoj okružnoj ligi

7 Mar 2024, 10:28

Fudbalski savez regiona Zapadna Srbija obezbedio je po pet oficijelnih fudbalskih lopti saveza za klubove iz Braničevske…

Potpisan ugovor o saradnji između FK "Tron" i FK "Partizan"

6 Mar 2024, 11:15

Fudbalski klub i škola fudbala „Tron“ iz Požarevca i Fudbalski klub „Partizan“ potpisali…

Prijateljska utakmica kadeta Mladog radnikai i kineskog Dongjun Sports

17 Jan 2024, 13:53

Na terenu trenažnog centra „Velibor Vasović“ Požarevac, odigrana je prijateljska utakmica između kadeta Mladog…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista