ZAVRŠENA  MALA ŠKOLA  RIBOLOVA 2019 OSR SMUĐ
   13 Nov 2019, 14:22    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


ZAVRŠENA MALA ŠKOLA RIBOLOVA 2019 OSR SMUĐDana 11. Novembra 2019. godine na jezercetu kod Pede, održan je Kup za kadete OSR „Smuđ“. Njih 12 uzelo je učešće na završnom kupu: Dimitrije Petković, Đorđe Zdravković, Stefan Stevanović, David Perić, Anđelija Radosavljević, Kosta Radosavljević, Nikola Milisavljević, Aleksa Mitrašinović, Janko Marković, Mihajlo Mitić, Veljko Jovanović i Luka Trajkovski. Posle dva sata teške borbe sa jakim vetrom, mršenjem i kidanjem sistema sa 660 grama, prvo mesto je pripalo Aleksi Mitrašinoviću. Grami su odlučivali za naredana dva mesta, tako da je drugo mesto osvojila Anđelija Radosavljević sa 655 grama a treće mesto sa 650 grama pripalo je Mihajlu Mitiću. Pobednicima sve čestitke kao i ostalim takmičarima na upornoj borbi .Ovo je ujedno i bila završnica pete faze „Male škole ribolova“. Posle devet meseci  kroz pet faza Programa prošlo je 110 mladih članova OSR "Smuđ". Najuspešniji među njima, njih petnaestoro je učestvovalo u Kampu za mlade OSR „Smuđ“. Kroz prve tri faze Programa, od njih 110 mladih kadeta uzrasta 7 do 15  godina, petnaest polaznika je učestvovalo u poslednje dve faze, gde su kroz Program kampa radili na usavršavanju tehnike ribolova plovkom. Na druženjima i Regionalnoj ligi  kadeti male škole ribolova pokazali su odličan uspeh, a samim tim i visoku ocenu savladanosti tehnike.
Za ovakve rezultate treba zahvaliti Upravnom odboru OSR „Smuđ“, Gradu Požarevcu,  Sportskom savezu grada Požarevca kao i sponzorima i donatorima koji su materijalno pomogli da se Program sprovede u potpunosti.
Za ove rezultate n takmičarima su pomogli treneri: Ivica Jovčić, Lepomir Đorđević, Milan Stanković i Vladimir Marković. Pored trenera veliku pomoć pružili su i naši stariji takmičari: Željko Vuksić, Slobodan Gosta i Saša i Marija Lukić. Ništa manja pomoć bila je i od roditelja mladih kadeta, Nikole Šaranovića, Marka Petkovića i drugih.Za svoje rezultete u toku Lige mladih nagrađeni su peharima takmičari:
1.Prvo mesto ANĐELIJA RADOSAVLjEVIĆ, zlatnim peharom.
2.Drugo mesto NIKOLA MILISAVLjEVIĆ,  srebrnim peharom.
3.Treće mesto MIA ŠARANOVIĆ, bronzanim peharom.
4.Četvrto mesto KOSTA RADOSAVLjEVIĆ, statuom ribe
5.Peto mesto DIMITRIJE PETKOVIĆ, statuom ribe.

Sredstvima za poseban program grada Požarevca i donacijom Zorana Perića vlasnika STR „Lov i ribolov“ iz Velikog Gradišta,  mladi takmičari dobili su deo potrebne opreme za naredna takmičenja u vidu tri takmičarske stolice kao i tri kompleta karbonskih štapova dužine 3-4-5 metara.Slične vesti

PRVENSTVO U LOVU NA PLOVAK

6 Jul 2020, 12:11

POŽAREVAČKIM „SMUĐAROŠIMA“, JEDNO DRUGO I DVA TREĆA MESTA NA TAKMIČENJU U SMEDEREVU.
Proteklog vikenda…

NA ZLOTU ODRŽANO DRŽAVNO PRVENSTVO U MUŠIČARENJU

13 Jun 2020, 10:55

U  PERIODU OD 5 DO 7. JUNA U SELU ZLOT NA ZLOTSKOJ RECI  ODRŽANO  JE  DRŽAVNO  IZBORNO PRVENSTVO…

MALA ŠKOLA RIBOLOVA 2020

21 Feb 2020, 12:28

ORGANIZACIJA SPORTSKIH RIBOLOVACA SMUĐ ODŽALA JE PRVI DVOČAS MALA ŠKOLA RIBOLOVA 2020.
 

Dana 20. februara…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNOVE MERE ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE…

Na juče  održanoj 13.vanrednoj sednici Opštinski štab za vanredne situacije…

11 Jul 2020, 15:44

DruštvoPODELA PAKETA POMOĆI ZA SOCIJALNO…

Crveni krst Opštine Golubac uz podršku lokalne samouprave, u saradnji sa Dobrovoljnim…

11 Jul 2020, 15:28

DruštvoU NEDELJU SLAVIMO PETROVDAN

Srpska pravoslavna crkva slavi u nedelju Petrovdan, praznik posvećen svetim apostolima Petru…

11 Jul 2020, 11:02

Kursna lista