XVIII DANI POLJA SUNCOKRETA U KULI
   27 Jul 2017, 14:59    Malo Crniće    SAT TV    Tatijana Spasojević


XVIII DANI POLJA SUNCOKRETA U KULI

ZEMLJORADNIČKA ZADRUGA KULJANSKA IZ KULE I INSTITUT ZA RATARSTVO I POVRTARSTVO NOVI SAD ORGANIZOVALI SU 18. DANE POLJA SUNCOKRETA I KUKURUZA NOVOSADSKIH HIBRIDA U KULI
 Tradicionalno već osamnaest godina za redom institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada je zajedno sa Zemljoradničkom zadrugom “Kuljanska” iz Kule Vitovnice organizovao 18. Dane polja novosadskih hibrida suncokreta i kukuruza.Opština Malo Crniće je takođe dala podršku i pomogla organizaciju ove manifestacije. U ime opštine Malo Crniće sve prisutne goste je pozdravio Goran Dačić, zamenik predsednika opštine Malo Crniće i poželeo svima dobar rod i prinos  i sledeće godine.
U ime domaćina i organizatora  skupu se obratio direktor Zemljoradničke zadruge Kuljanska  Bogoljub Jevtić,poznatiji kao Boga.
Dr Vladimir Miklič, pomoćnik direktora za organizaciju poslova u proizvodnji i plasmanu, pozdravio je u ime Instituta za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada sve prisutne i zahvalio se organizatoru i domaćinu na istrajnosti u organizaciji ovakve manifestacije.
Proizvođačima koji su imali najveće prinose ove godine tj rekorderima dodeljene su zahvlanice i vredne nagrade. A posle kulturno umetničkog programa usledio je obilazak  demo Oglednih polja uz komentar stručnjaka instituta.

video je u prilogu
 Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeNakon "mirne" faze,…

Nakon „mirne“ faze, prema poslednjim informacijama, raste broj novoobolelih od…

24 Jun 2022, 13:03

Vremenska prognozaPROGNOZA ZA SUBOTU, 25. Jun 2022.

SRBIJA: U subotu vrlo toplo i pretežno sunčano pre podne, a popodne…

24 Jun 2022, 11:48

DruštvoŽetva ozimih strnih žita

Protekle sedmice u Braničevu su pali prvi otkosi ječma, a požnjevena je i po koja parcela…

24 Jun 2022, 11:37

Kursna lista