Veliki mesečni horoskop za DECEMBAR 2019: Blizance očekuje nova ljubav, a Jarčeve sudbinski susret!
   5 Dec 2019, 11:22        lepotaizdravlje.rs    Jovana Kuzmanović


Veliki mesečni horoskop za DECEMBAR 2019: Blizance očekuje nova ljubav, a Jarčeve sudbinski susret!

Ovan

Dargi Ovnovi, pred vama je mesec u kojem uspevate dostići ciljeve planirane mnogo ranije. Tranzitni Jupiter 2. decembra ulazi u vaše prirodno polje karijere i slede nagrade za uloženi trud na ovom polju, ali i početak jedne nove borbe koja će potrajati nešto duže. Iako vam je možda dosta napetosti i neizvesnosti, ipak će vam prijati novonastala situacija kao i ubrzana dinamika u svakodnevici. Vaša planeta se nalazi u povoljnom zanku po vas, pa imate dovoljno energije. Na polju ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, ovo je mesec harmonije uz povremene izlive ljubomore s vaše ali i sa strane partnera. To će biti stimulativno za relaciju. Slobodni pripadnici vašeg znaka su u dilemi, jer im se dopada osoba koja im je do sada bila samo prijatelj. Daleko je lakše ako je to neko koga ste tek upoznali preko nekog od prijatelja. Ne čekajte, nego krenite u akciju, bez obzira na to koliko ste okrenuti karijeri. Zdravlje je u redu osim već dugo prisutno umora.

Bik

Dragi Bikovi, veliki deo meseca decembra će biti s vaše strane posvećen karijeri i sticanju ugleda u društvu. Razlog je vaša vladarka, koja se do 20. decembra nalazi u znaku koji i predstavlja karijeru, u znaku Jarca. Nakon toga se ona seli u vaše prirodn polje statusa, tako da je isti trend zastupljen i do kraja meseca. Ovo je vreme u kojm će vaši napori biti prepoznati od strane nadređenih što će vas dodatno poslovno motivisati. Na polju ljubavi, situacija je nešto drugačija. Iako će Venera biti u povoljnom znaku Jarca i time praviti trigon na vaše Sunce, ipak Mars u prirodnom sedmom polju donosi tenziju koja vrlo lako može eskalirati u otvoren sukob sa partnerom, posebno poslednjih deset dana meseca. Za utehu je to što vi nećete biti pokretač svega toga pa svoju reakciju možete kontrolisati a vrlo brzo će i suprotna strana uvideti da je pogrešila. Ako ste slobodni, decembar je mesec koji vas društveno aktivira, često ste van doma i zato će mnogi Bikovi promeniti svoj emotivni status. Moguće su povrede.

Blizanci

Dragi Blizanci, ukoliko ste u prethodnom periodu bii demotivisani i dosta toga vam nije išlo na ruku, sada je vreme da se to promeni. Pred vama je mesec, posebno prvih desetak dana, kada ćete moći detaljno da se posvetite poslu, jer vaša vladajuća planeta prolazi kroz ovo vaše prirodno polje. Popravljate komunikaciju sa saradnicima što će doprineti boljem timskom radu kao i većoj produktivnosti. Tranzitni Merkur će nakon toga preći u vaše sedmo polje, koje predstavlja partnerstva i zato je sada odličan trenutak da porazgovarate sa voljenom osobom, posebno o temama koje već dugo čekaju na svoj red. S druge strane, ukoliko planirate putovanja u paru, sada će vam se ukazati prilika za to. Ako ste slobodni, pažnju će vam privući dve osobe, jedna starija a druga mlađa. To će vas zabavljati a moguća je i kratkotrajna avantura a kraj meseca mmože doneti nešto ozbiljnije. Urinarne infekcije.

Rak

Dragi Rakovi, ovog meseca, tačnije 2. decembra, tranzitni Jupiter ulazi u vaše prirodno polje javnosti, međuljudskih, odnosno partnerskih odnosa. Za početak, ovaj prolazak Juptera mnogim pripadnicima vašeg znaka može doneti prekid poslovnih partnerstava ali i početak neke nove saradnje. U ovom polju se do 20. decembra nalazi i tranzitna Venera u znaku Jarca, pa će generalno sve proteći u miru i harmoniji. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom, iako je svak svojim mislima obuzet. Poslednjih dana meseca donosi razbuktavanje strasti. Ako ste slobodni, imaćete priliku da uđete u vezu, ali od vas zavisi da li će se to zapravo destiti u smislu da se sada od vas traži proaktivnost. Zdravlje je stabilno, ali pripazite na ishranu koja sada mora biti laganija.

Lav

Dragi Lavovi, posao ide nekim svojim ustaljenim tokom i već ste navikli da vam ovaj segment oduzima dosta vremena, ali ništa vam ne pada teško. Sada se i Jupiter pridružuje planetama koje borave u ovom vašem prirodnom polju i donosi dašak optimizma. Pored toga, njegov zadatak će biti da vam olakša postizanje ciljeva, ali i osloboađanje od onih tereta koji su višak. Finansije su stabilne. Ako ste zauzeti, prva polovina meseca je rezervisana za posao, pa je ljubav na drugom mestu, iako ćete biti servilni prema partneru. Druga polovina meseca je znatno kvalitetnija jer ćete uspostaviti balans i umiriti partnerove strahove. Slobodni pripadnici vašeg znaka ne razmišljaju o ljubavi, ali bi se mogli iznenaditi kada im jedna vrlo posebna osoba iznenada privuče pažnju. Zdravlje je stabilno.

Devica

Drage Device, otvoreni ste za saradnju i napuštanje ustaljenih obrazaca na teritoriji posla jer shvatate da su promene neophodne, doduše, na početku stresne, vremenom uvek pozitivne. Dosta toga ostavljate iza sebe, voljni da krenete u nova iskustva. Bez obzira na to koliko niste skloni konfliktima, do kraja meseca ipak povedite računa o komuikaciji sa okolinom, jer su moguće provokacije i to s vaše strane, pa čak i nehotične. Ukoliko ste zauzeti, povoljan aspekt planeta u zemljanom znaku Jarca doprinose harmoniji u odnosu u kom se nalazite, ali sada imate jedan ozbiljniji pogled na ovaj vaš deo života. Ako ste slobodni, kontakt sa velikim brojem ljudi vam omogućava i promenu emotivnog statusa. Privući će vas osoba prilično ozbjnih stavova a na neki način može imati veze sa vašim poslom. Osetljivi organi za reprodukciju pa je preporuka kontrolna poseta lekaru.

Vaga

Drage Vage, tranzitni Mars se nalazi u vašem prirodnom polju novca i baš u decembru hvata zalet. Ova planeta nema nameru da čeka i nema strpljenja, tako da će vama doneti veliku motivaciju za zaradu. Istovremeno, Mars će doneti i toškove ali ćet uspeti napraviti balans prihoda i rashoda. Tranzitni Jupiter, zajedno sa Venerom, prolazi kroz vaše prirodno polje doma. Odličan trenutak za ulepšavanje životnog prostora, a i sami ćete osetiti potrebu da nešto uradite po tom pitanju. Moguća je i selidba ali i napuštanje nekog člana porodice u smislu njegove selidbe. Ako ste zauzeti, do 20. decembra je prisutna tenzija između voljene osobe i vas, da bi se ipak sve smirilo kada Venera uđe u znak Vodolije i svojim povoljnim aspektom umiri i vas i partnera. Ako ste još uvek slobodni, nakon dužeg perioda samovanja, dobijate priliku da se približite jednoj osobi koja već dugo drži distance u odnosu na vas. Zdravlje je u redu.

Škorpija

Drage Škorpije, vaša vladajuća planeta je u vašem znaku, dakle u vašem prirodnom polju ličnosti. Mars vam daje na snazi i vreme je da napravite mini-revoluciju u svom životu. Sigurno je da postavljate nove ciljeve koji će jednako sigurno biti realizovani ali u budućnosti zato je potrebno da se naoružate strpljenjem. Vaše polje novca je pretrpelo velike oscilacije u prethodnom periodu i sada ćete se ozbiljno posvetiti oporavku. Ipak, novac usmeravate na nova znanja. Ako ste zauzeti, inicirate intezivniju komunikaciju sa partnerom, želite razbiti monotoniju i neće vam biti po volji ako suprotna strana ne prepozna vaše želje. Uran opozicija, Mars tokom čitavog meseca mnogim Škorpijama donosi prekid relacije. Ovaj isti aspekt u tranzitu slobonim pripadnicima vašeg znaka može iznenada doneti romansu ozbiljnog karaktera. Moguće povrede.

Strelac

Dragi Strelčevi, u decembru će vam prioritet biti lične finansije i način na koji ćete u budućnosti upravljati novcem. Na neki način, ovo će biti mesec “otrežnjenja” jer je Jupiter dugo boravio u vašem znaku i donosio povoljne prilike ali i sklonost zabludama. Ne brinite, ova planeta je sada u polju novca, ovde se stanje poboljšava. Ipak, oprezno, bez naglih, nepromišljenih ulaganja jer usled nekih ličnih ushićenja možete da se zaletite u nešto što vremenom nećete moći ispratiti. Na polju ljubavi, u drugoj nedelji meseca planeta komunikacije se nalazi u vašem znaku. Progovorićete o važnim temama a suprotna strana će vas odlično razumeti. S druge strane, neki Strelčevi će biti u iskušenju da se upuste u aferu. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu tajne ljubavne veze. Proverite hormone.

Jarac

Dragi Jarčevi, od ovog meseca će vam dosta toga ići na ruku. Jupiter u vašem znaku, od 2. decembra, donosi rasterećenje na svim poljima, a to će vam prijati jer već dugo trpite uticaj Saturna i Plutona koji je u vašem znaku, a njihov uticaj, bez obzira koliko u dugoročnom smislu bio pozitivan, ipak nije lagan ni naivan. Zato ćete malo odahnuti, napraviti retrospektivu i krenuti dalje. Sada će vaš trud biti prepoznat pa sledi napredovanje i povišica. Ako ste zauzeti, budućnost partnerstva zavisi od kvaliteta relacije. Već početkom meseca Jarčvi koji dugo oklevaju da donesu važne odluke, sada to ipak čine i nastavljaju nekim novim putem. Ako ste slobodni, moguć susret ili početak veze sa sudbinskom osobom. na samom početku ste oprezni ali se vremenom prepuštate. Zdravlje je u redu.

Vodolija

Drage Vodolije, motivacija za bolju poziciju u društvu, bolji status na polju posla ne jenjava, naprotiv, zahuktava se. sigurno je da ćete imati rezultate do kraja meseca u smislu da ćete napraviti određeni uspeh, ali će vam reputacija istovremeno biti ugrožena. To vam i neće biti od velike važnosti, ali budite oprezni kada je odnos sa nadređenima u pitanju jer se sada može narušiti. Važno je i da pratite svoju intuiciju koja će u narednim nedeljama biti naglašenija nego inače. Ukoliko ste zauzeti, kvadrat između tranzitnog Marsa i vašeg Sunca može izazvati sukobe sa voljenom osobom. slobodni pripadnici vašeg znaka do dvadesetog decembra mogu ući u tajnu vezu, koja će nakon toga izaći na videlo. Smanjite fizičke napore, više se odmarajte.

Ribe

Drage Ribe, ako ste do sada imali utisak da mnogi planovi nemaju nikakvu šansu da se sprovedu u delo, decembar će vam pokazati koliko niste bili u pravu. Ne samo da ćete ono što ste želeli sada moći ostvariti, nego će se u vama roditi nove želje. Nemojte žuriti, da ne biste preskočili važne korake, ali budite sigurni da vas zvezde blagonaklono gledaju i da je samo na vama šta ćete uraditi povodom toga. Upoznajete nove ljude koji imaju šansu da postanu vaši važni prijatelji. Zauzeti pripadnici vašeg znaka ulaze u stabilniji period kada je ljubav u pitanju. Voljena osoba ozbiljnije shvata partnerstvo i shvata da vi zaista dajete sve od sebe da bi relacija bila što kvalitetnija i da se često žrtvujete u korist suprotne strane. Slobodni pripadnici vašeg znaka se upuštaju u flert, ali samo do određene granice jer ipak ne žele spuštati svoje kritrijume i daju šansu samo onima za koje se čini da imaju ozbiljne i dugoročne namere. Zdravlje je u redu.
 Slične vesti

Deca nam se rađaju čista ko suza. Sve što legne u njihovu glavu i na njihovo srce do nas je

24 Sep 2020, 10:40

Deca nam se rađaju čista ko suza.
Ne izlaze iz majčinih utrobi sa ajfonima i tabletima i besplatnim wifi-om.
Bosa…

Namirnice koje ne goje: Uživajte u ovoj hrani bez griže savesti!

23 Sep 2020, 9:13

Iako je pravilo da za uspešno mršavljenje moramo da se odreknemo večere, lagana hrana pre spavanja može da…

Ovim znakovima se u oktobru potpuno menja život!

21 Sep 2020, 11:30

Sunce i Saturn su najjače jesenje planete koje će u vaš život uneti promene koje ste dugo priželjkivali

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaIzložba na Vracaru Svilen konac…

U galerijskom prostoru Gradske opštine Vračar premijerno je otvorena izložba "Svilen…

24 Sep 2020, 15:16

ZdravljeJedan novooboleo u Požarevcu

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, potvrđen je još jedan novoboleo…

24 Sep 2020, 14:14

DruštvoHumanitarni bazar biće održan…

Udruženje „Solidarnost online“, pod pokroviteljstvom grada Požarevca, zajedno…

24 Sep 2020, 14:01

Kursna lista