USKORO KUPANJE NA GRADSKOM BAZENU
   12 Jun 2019, 14:39    Požarevac    Sat TV    Tatijana Spasojević


USKORO KUPANJE NA GRADSKOM BAZENU

OTVARANJE GRADSKOG BAZENA OVE SEZONE PLANIRANO JE ZA PETAK 14. JUN A ULAZ ĆE BITI BESPLATAN PRVOG DANA


Otvaranje sezone na gradskom bazenu planirano je ove godine za petak 14. jun. Po rečima vršioca dužnosti direktora sportskog centra Požarevac, Nenada Mitića svi programi koji su bili aktuleni i prethodne sezone kao što je biznis plivanje i škola plivanja biće aktuleni i ove sezone.

" I ove godine će se ponedeljkom, sredom i petkom održavati biznis plivanje i sa time će se početi za oko nedelju dana kada se sve uhoda. Svoje treninge na bazenu u večernjim časovima će održavati vaterpolisti i triatlon klub. Obuka neplivača će početi posle završetka školske godine i prve kurseve planiramo 24. ili 25. juna."-rekao je Mitić Novina od ove godine  je da će   žene imati besplatnu rekreaciju, za njih će biti  organizovan besplatan areobik dva puta nedeljno. Takođe, ove godine jedanput nedeljno biće organizovan jedan sat kupanja u bazenu za osobe sa invaliditetom i posebnim potrebama zajedno sa njiihovim roditeljima. To se takođe neće naplaćivati.  Detaljnije o svim programima obavestićemo sugrađane i ljubitelje kupanja na gradskom bazenu.  

Cena ulaznica ostaje nepromenjena.Dnevna ulaznica za jedan ulazak na bazen košta 150 dinara dok će cena za 10 ulazaka biti 1200 dinara,  cena za 20 ulazaka je 2400 dinara, a  cena za 30 ulazaka  biće 3600 dinara. Ove godine naplaćivaće se izrada elektronske porodične kartice i njena cena biće 200 dinara.

Kada je u pitanju uređenje gradskog bazena, ove godine na bazenu su postavljene  nove pločice i kabine za presvlačenje kupača, a prethodne sezone  renovirana su kupatila i tuš kabine.  Takođe je izvršena rekonstrukcija pumpi i elektromotora, a za sledeću godinu predvidjena rekonstrukcija korita bazena koje je već dosta otanjeno i krpljeno više puta da bi bilo funkcionalno. Planirano je i menjanje  filter postrojenja. Mitić je istakao da je po projektu rekonstrukcije bazena planirana izgradnja još jednog malog bazena za najmlađe sugrađane kao i izgradnja tobogana na velikom bazenu.

 

 Slične vesti

BESPLATNE KARTE ZA BAZEN ZA SOCIJALNO UGROŽENU DECU

27 Jun 2019, 14:39

PREDSEDNIK GRADSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE POŽAREVAC BANE SPASOVIĆ JE U IME OVE STRANKE URUČIO CENTRU ZA SOCIJALNI…

ZBOG LOŠEG VREMENA OVOG LETA MALI BROJ KUPAČA NA GRADSKOM BAZENU

14 Aug 2018, 13:00

PROMENLJIVO I VEOMA KIŠNO VREME OVOG LETA UTICALO JE DA GRADSKI  BAZEN U POŽAREVCU ZABELEŽI VELIKI PAD POSEĆENOSTI…

LETO NA GRADSKOM BAZENU MOŽE DA POČNE !

5 Jun 2018, 12:16

GRADSKI BAZEN JE ZVANIČNO OTVOREN 1. JUNA  I TIME  JE LETNJA SEZONA KUPANJA POČELA A KAKO PORUČUJU IZ KULTURNO…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaULAGANJE U RAZVOJ KULTURE U OPŠTINI…

Za investicije,socijalna davanjja i subvencije iz budžeta za ovu godinu u opštini Golubac…

20 Aug 2019, 17:31

DruštvoZAŠTITITE SE OD UJEDA KOMARACA…

PRIDRŽAVANJEM NEKIH OSNOVNIH SAVETA MOŽETE ZNATNO SMANJITI RIZIK I ZAŠTITITI SEBE OD…

20 Aug 2019, 14:26

DruštvoNOVI AUTOPUT VOŽD KARAĐORĐE BIĆE…

Novi Šumadijski koridor odnosno autoput "Vožd Karađorđe" biće dug između…

20 Aug 2019, 14:21

Kursna lista