USKORO BLOKOVSKO PARKIRANJE NOVA B ZONA
   5 Oct 2019, 11:07    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


USKORO BLOKOVSKO PARKIRANJE NOVA B ZONA

NA   KONFERENCIJI  ZA MEDIJA  SNS STRANKE  ODRŽANOJ U PETAK 04. OKTOBRA MEDIJIMA SE OBRATILA I DIREKTORKA JKP PARKING SERVIS MARIJA PAPOVIĆ ,  I PREDSTAVILA INVESTICIJE , TEKUĆE ODRŽAVANJE  KAO I NOVE USLUGE I UREĐENJE  PARKING MESTA I BLOKOVSKO PARKIRANJE
 

Na današnjoj konferenciji za medija koja je održana u prostorijama Srpske Napredne stranke pored predsednika gradskog odbora SNS obratila se i direktorka JKP Parking servisa Marija Papović koja je na samom početku predstavila najvažnije investicije od 2017. kao i novu nadležnost koju ovo preduzeće ima a to je održavanje puteva.

Predstavila je uređenje parking prostora u gradu i uvoeđenje novih parking brojača.  Papović  je posebno istakla da se aktivno radi na poboljšanj kvaliteta  pružanja usluga korisnicima parkirališta i uvođenjem novina kao što je naplata parkiranja u pojedinim ulicama i blokovsko parkiranje kojim će se rešiti veliki problem stanara koji žive u naseljima u ulici Moše Pijade, Čede Vasovića kao i u mnogim drugim delovima grada gde se pokaže potreba za novom "B" zonom.

Problem parkiranja i nalaženja slobodnih parking mesta ispred zgrada u kojima žive obično najviše imaju stanari koji žive u tim zgradama jer je parkirnaje u blokovima zgrada  do sada bilo besplatno ali uskoro se i to menja. Problem će se rešiti uvođenjem nove " B" zone. - rekla je Papović.

U septembru je objavljen poziv upravnicima zgrada. Odziv je zaista bio značajan. Sledeće nedelje bi trebalo da održimo sastanak sa svim zainteresovanim licima kako bi se odredile prioritetne lokacije u kojima će se najpre do kraja godine uvesti zona B“, rekla je Papović ba konferenciji. Umesto 740 dinara mesečno, stanari  zgrada će u zoni B plaćati uslugu parkiranja  380 dinara mesečno.

Ko bude želeo da se parkira na tim mestima tj u B zoni parking će plaćati 60 dinara po satu a moći će da bude parkiran u ovoj zoni svega dva sata.  Ova usluga će se plaćati takođe SMS-om na broj 8120 i biće obeležena ljubičastom bojom, a cena parkinga u ovoj zoni će biti 60 dinara, kako je najavila direktorka JKP Parking Servisa, Marija Papović.


 Slične vesti

PONOVO POČINJU SA RADOM ŠALTERI JKP PARKING SERVISA

11 May 2020, 11:40

IZ JAVNO  KOMUNALNO PREDUZEĆA PARKING SERVIS OBAVEŠTAVAJU SVE KORISNIKE  USLUGA  DA  OD PONEDELJKA…

JKP PARKING SERVIS VELIKO GRADIŠTE PONOVO POČINJE SA NAPLATOM USLUGA

27 Apr 2020, 13:43

JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE VELIKO GRADIŠTE OBAVEŠTAVA SVE KORISNIKE JAVNIH  PARKIRALIŠTA DA OD…

PARKING MESTA ZA OSOBE SA POSEBNIM POTREBAMA

20 Feb 2020, 11:33


  JAVNO KOMUNALNO PREDUZEĆE PARKING SERVIS POŽAREVAC  UVELO JE BROJNE IZMENE U SVOJIM USLUGAMA I UVEDENA JE I USLUGA…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOBAVEŠTENjE O SUZBIJANjU LARVI…

Obaveštavamo Vas da  će 27.05.2020.godine, ukoliko  se  steknu …

25 May 2020, 9:18

DruštvoKONKURS ZA PRIJEM POLICAJACA U…

U OKVIRU KONKURSA KOJE JE RASPISALO MINISTARSTVO UNUTRAŠNJIH POSLOVA ZA PODRUČJE POLICIJSKE…

23 May 2020, 13:07

DruštvoSAOPŠTENJE POLICIJE - TEŠKE KRAĐE…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi uhapsili su I. M. (1977)…

23 May 2020, 13:03

Kursna lista