U NEDELJU U GOLUPCU ODRŽAVA SE 13 NACIONALNA IZLOŽBA PASA SVIH RASA
   17 Aug 2018, 20:36    Golubac    SatTv    Ljubiša Nastasijević


U NEDELJU U GOLUPCU ODRŽAVA SE 13 NACIONALNA IZLOŽBA PASA SVIH RASA

U organizaciji Kinološkog društva ,,Golubac’’ i Kinološkog saveza Srbije,a uz podršku Turističke organizacije   i opštine Golubac,u ovom gradu na Dunavu  u nedelju 19-og ovog meseca održava se 13-po redu Nacionalna izložba pasa svih rasa  na kojoj će uzeti učešće veliki broj izlagača među kojima   i desetak  iz   inostranstva.


U Kinološkom društvu ,,Golubac’’ kažu da je sve spremno za održavanje ove menifestacije i očekuju dobru posetu izlagača i ljubitelja kućnih ljubimaca.


 

  -Sve je spremno za održavanje izložbe,u subotu se završavaju završne pripreme,očekujemo dolazak oko 200 vlasnika pasa,prijave su još u toku i   trajaće do subote u popodnevnim časovima,tako da je ovo ujedno i poslednji poziv da neko ko želi da učestvuje na izložbi može se prijaviti i javiti Kinološkom društvu Golubac.Imamo pet sudija,četiri međnarodna i jednog nacionalnog koji će ocenjivati prijavljene pse svih rasa,kaže Danijel Todorović,predsednik Kinološkog društva Golubac.
 
Organizatori se nadaju lepom vremenu i dobroj poseti,a izložba se održava u gradskom parku pored Dunavu,što predstavlja  jedinstvenu lokacija u Srbiji. Izložba pasa svih rasa u ovom gradu na Dunavu ubraja se među većih i dobro posećenih u Srbiji i ima punu podršku i pomoć od Kinološkog saveza Srbije.


            -Očekujemo i lepo vreme,dakle idealno vreme za provod u Golupcu.Izložba ćese održati u parku pored Dunava,na mestu gde je najširi osmeh Dunava,što je naš slogan prisustan već četiri godine za redom,tako da ljudi pored pehara za BIS,ponesu i jedne od najlepših slika i uspomena sa jedne od najlepših izložbi u Srbiji.Hvala opštini Golubac kao glavnom pokrovitelju izložbe, Švedskoj firma ,,Husse’’ koja je obezbedila šatore,ringove,hranu za pse i postolje za pobednike,kao i Turističkoj organizaciji Golubac,dodao je Todorović.


           Kinološko društvo Golubac,osnovano je 1993.godine,od pre četiri godine društvo je podmlađeno i kao takvo  dobilo je  povernje od Kinološkog saveza Srbije,da može  da organizuje Nacionalne izložbe svih vrsta pasa. Na izložbi se mogu izlagati svi rasni psi koji imaju rodovnik izdat od KSS-a ili rodovnik izdat od inostranih kinoloških organizacija koje su priznate od Međunarodne kinološke federacije.
 
Lj.Nastasijević
 Slične vesti

IZLOŽBA MILA MOJA-DEČIJE IGRAČKE OD PRAISTORIJE DO DANAS

22 Mar 2019, 12:02

U četvrtak, 21. marta 2019. godine u Galeriji savremene umetnosti u Požarevcu svečano je otvorena izložba „Mila moja…

MEĐUNARODNI UMETNIČKI SIMPOZIJUM NA ZLATIBORU

15 Mar 2019, 10:03

Zlatibor je i ove godine domaćin Međunarodnog umetničkog simpozijuma koji se već treću godinu za redom održava na najposećenijoj…

OTVORENA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA FOTO KOSTOLAC

17 Dec 2018, 11:42

U nedelju, 16. decembra otvorena je prva izložba fotogrfija našeg sugrađanina Edvarda Šustera u galeriji Doma…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najnovije vesti

ZanimljivostiDANAS SE SLAVE MLADENCI: KAKVI…

DANAS SU MLADENCI. KO SE VENČAO U POSLEDNJIH GODINU DANA DANS SLAVI OVAJ PRAZNIK! NAŠI…

22 Mar 2019, 16:14

Društvo50. GODINA DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC

SVEČANI PRIJEM POVODOM 50 GODINA POSTOJANJA DOMA ZDRAVLJA POŽAREVAC UPRILIČEN JE U SVEČANIM…

22 Mar 2019, 14:51

PolitikaSTEFANOVIĆ: SARADNJA MUP-A SA…

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ambasador…

22 Mar 2019, 14:38

Kursna lista