U Golupcu otvoren Novogodišnji bazar
   19 Dec 2022, 11:54    Golubac    Sat TV    Ljubiša Nastasijević


U Golupcu otvoren Novogodišnji bazar

U organizaciji Udruženja žena opštine Golubac,a uz podršku Turističke organizacije I lokalne samouprave u holu Bioskopa u Golupcu otvoren je prvi ,,Novogodišnji bazar’’ osmišljen kao  porodična manifestacija da  građani mogu da nabave ono što im je potrebno za organizaciju  proslave novogodišnjih I božićnih praznika.


Svi proizvodi koji su se našli na bazaru su ručno rađeni, a napravile su ih žene, volonteri golubačkih  udruženja kao I žene-izlagači iz susedne Opštine Veliko Gradište,

Aleksandra Karamarković Vučenović  iz Banja Luke,boravkom u svom rodnom gradu Velikom Gradištu iiskoristila je da svoje proizvode predstavi I svojim komšijama građanima Golupca. Bavi  izradom unikatnih medenjaka I ima svoj brend pod nazivom,,Saškini medenjaci’’.

Svoje ručne radove od materijala iz prirode među kojih je novinarski I drugi papir na prvom Novogodišnjem bazaru u Golupcu izložila  je I  Olivera Perić iz Vojilova.Ovim zanatom bavi se oko 15 godina I učesnik je mnogobrojnih turističko-privrednih I prodajnih manifestacija.u opštini Golubac I raznim mestima u Srbiji

     -Na Novogodišnjem bazaru u Golupcu trenutno se traži  novogodišnja dekoracija  a ima I onih kupaca koji traže  badnjak I druge proizvode posvećene Božiću, kaže proizvođač Marija Milisavljević iz Velikog Gradišta koja se ovim poslom bavi oko jednu deceniju.

      Osnovna svrha ove manifestacije je da se družimo, da uživamo u prazničnom duhu i da razmenjujemo osmehe i ideje, kako bi nam ovi dani doneli ono najlepše što želimo sebi i drugima.
      -Želimo vam svima srećne božićne i novogodišnje praznike. Budite zadovoljni, radosni, pronađite ovde neku sitnicu za vaš dom, za vaše najdraže, u miru i sreći dočekajte Novu godinu i provedite praznike okruženi porodicom i prijateljima,poruka je žena koje su svoje proizvode izložile na ovogodišnjem ,,Novogodišnjem bazaru’’ u Golupcu.

Novovogodišnji bazar u Golupcu za posetioce biće otvoren do 6.januara 2023.godineSlične vesti

Srećna Srpska nova godina!

14 Jan 2023, 9:37

Uz vatromet, na trgovima, u krugu porodice, širom zemlje dočekana Nova godina po julijanskom kalendaru. Na Kosmetu…

Večeras se čeka Srpska nova godina, u ponoć vatromet sa Kule Beograd

13 Jan 2023, 10:10

Širom Srbije građani će večeras uz muziku i vatromet na trgovima ili u svom domu dočekati Pravoslavnu novu godinu.

Šta deca zapravo žele da dobiju od Deda Mraza

2 Jan 2023, 11:02

Iako je Deda Mraz navikao da stvara čuda, čak je i njemu nemoguće da ispuni baš svaku dečju želju. Deca uzrasta od tri do…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaPozorišna predstava pozorišta…

Velika scena Centra za kulturu ,,Dragan Kecman’’ u Kučevu bila je prepuna ljubitelja…

25 Mar 2023, 21:40

DruštvoDirektorka RFZO sa direktorima…

Prof. dr Sanja Radojević Škodrić direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguraanje…

25 Mar 2023, 14:07

DruštvoPetrovački parlament u utorak…

Pred odbornicima Skupštine opštine Petrovac na Mlavi  u utorak novi rebalans…

25 Mar 2023, 10:36

Kursna lista