U ČETVRTAK U GOLUPCU ZASEDA LOKALNI PARLAMENT
   14 Mar 2017, 13:30    Golubac    Sat TV    Ljubiša Nastasijević


U ČETVRTAK U GOLUPCU ZASEDA LOKALNI PARLAMENT

Predsednik Skupštine opštine Golubac ,Zoran Ćirković  zakazao je za četvratk 16-od marta sa početkom u 11.sati  Desetu  redovnu sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će se razgovarati o 40. tačaka dnevnog reda,među kojima je predlog Odluke o rebalansu budžeta za ovu godinu po kojoj bi opštinska kasa bila punija za 391 hiljadu dinara i iznosiće 415 miliona dinara.


Pored prvog rebalanska budžeta za ovu godinu ,odbornici će razgovarati  i o predlogu odluke o određivanju autobuskih stajališta za međumesni linijski  prevoz na teritoriji Opštine,o predlogu Odluke o usvajanju  Lokalnog akcionog plana unapređenja položaja izbeglih,interno raseljenih lica i povratnika na osnovu Sporazuma o readmisiji u periodu od 2017.do 2022.godine,kao i o predlogu Rešenja o obrazovanju komisije za utvrdjivanje uslova za dodelu subvencija za konkurse raspisane po osnovu Programa podrške sprorvođenja poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja  Opštine Golubac u ovoj godini.


        Lokalni parlament  razgovaraće i donositi odluke o  predlogu Odluka o usvajanju Izveštaja o radu Opštinske uprave ,o izveštaju o radu Centra za socijlani rad opština Veliko Gradište i Golubac  i Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’,kao i o predlogu  realizacije Programa poslovanja Društva za razvoj turizma ,,Tvrđava Golubački grad’’za prošlu i program poslovanja za ovu 2017.godinu.
        Na ovoj sednici  biće reči   i o izveštajima o radu i Progamima rada za prošlu i ovu godinu,Policijske stanice Golubac,Turističke organizacije,Javnog komununalnog preduzeća,Predškolske ustanove ,,Lasta’’,Doma zdravlja i Opštinskog štaba za vanredne situacije. 

 
       Odbornici će na ovoj sednici razgovarati i utvrditi  predloge Odluka o komunalnim delatnostima,zatim, o nekategorisanim putevima,radnom vremenu u ugostiteljskim,trgovinskim,zanatskim i uslužnih radnji kao i o izmenama i dopunama Odluke o opštinskim putevima na području ove podunavske Opštine.
 Lj.Nastasijević Slične vesti

Koje stranke su za uvođenje sankcija Rusiji - hoće li poslednju reč imati građani na referendumu

22 Jun 2022, 9:17

Srbija mora da se odluči na čijoj strani želi da bude, ponavlja predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen u intervjuu…

Klačar: Parlament najranije u prvoj polovini jula, biće pluralistički

24 May 2022, 11:11

Izvršni direktor Centra za slobodne izbore i demokratiju (CESID) Bojan Klačar smatra da se formiranje novog saziva parlamenta…

Odbornici doneli odluku o angažovanju revizora i usvojili LAP

5 May 2022, 13:29

Odbornici Skupštine grada Požarevca odlučili su da Grad Požarevac angažuje revizora za obavljanje eksterne revizije…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeNakon "mirne" faze,…

Nakon „mirne“ faze, prema poslednjim informacijama, raste broj novoobolelih od…

24 Jun 2022, 13:03

Vremenska prognozaPROGNOZA ZA SUBOTU, 25. Jun 2022.

SRBIJA: U subotu vrlo toplo i pretežno sunčano pre podne, a popodne…

24 Jun 2022, 11:48

DruštvoŽetva ozimih strnih žita

Protekle sedmice u Braničevu su pali prvi otkosi ječma, a požnjevena je i po koja parcela…

24 Jun 2022, 11:37

Kursna lista