Turističkoj organizaciji Golubac prvo mesto  za najbolji sajt
   14 Oct 2022, 15:46    Golubac    Sat TV    Ljubiša Nastasijević


Turističkoj organizaciji Golubac prvo mesto za najbolji sajt

Povodom obeležavanja Dana oslobođenja grada, Turistička organizacija Kruševac organizovala je tradicionalni, 18. po redu, Međunarodni festival turističkih publikacija “Kofer slova”. Na ovogodišnjoj manifestaciji, učestvovalo je 40 turističkih organizacija, koje su se takmičile u 11 kategorija,među Kojima je I Turistička organizacija opštine Golubac.

Svake godine, turistički radnici se trude da što bolje naprave turističke publikacije, promotivne filmove, veb sajtove i sve što je potrebno za njihov rad.
           – Prošlost i tradiciju ne zaboravljamo, ali se okrećemo budućnosti. U tom smislu, sagledavamo i 18. izložbu turističkih publikacija kroz razmenu novih ideja, sajtova, suvenira i originalnih štampanih prezentacija koje nude viziju moderne i atraktivne Srbije – objasnili su organizatori festivala u Kruševcu I dodali da je cilj  da ova maniifestacija  preraste u ozbiljan sajam turizma. Nastala je pre 18 godina kada se  Krenulo  sa izložbom turističkih publikacija, a posle nekoliko godina, ta izložba je prerasla u ozbiljan međunarodni festival.

U kategoriji “Audio-video publikacija”, Turistička organizacija Kraljeva osvojila je prvo mesto, a za “Najbolji sajt” prvo mesto pripalo je Turističkoj organizacijiji Golubac


              Prvo mesto u kategoriji “Jednolisna turistička publikacija” osvojila je Turistička organizacija Aleksandrovac, dok je u kategoriji “Višelisne turističke publikacije do 50 stranica”, najbolja bila Turistička organizacija Požarevac.

Turistička organizacija Niš osvojila je prvo mesto u kategoriji “Višelisna turistička publikacija sa više od 50 stranica”, a Turistička organizacija Knić za „Dopunskii promotivni materijal”.
Prvo mesto za “Najoriginalniji suvenir” osvojila je Turistička organizacija Šabac, a pobednik u kategoriji “Najlepša turistička razglednica” je Turistička organizacija Kikinda.
Dobitnik prve nagrade za “Turističku mapu” je Turistička organizacija Temerin.
Turistička organizacija Vršac osvojila je prvo mesto za “Najoriginalniju turističku publikaciju”.
Dobitnici specijalnih priznanja van kategorija su Turistička organizacija Vojvodine i Turistička organizacija Republike Srpske.

Ovaj Festival u Kruševcu  ukazuje na vrednost postojanja turističkih organizacija i njihovog konstantnog truda jer nije lako osmisliti turističku ponudu i sve to upakovati u par stranica, a nakon toga čekati efekat svog rada. Ovaj događaj je mesto na kome se razmenjuju ideje, prezentuju turistički potencijali i afirmisani dizajneri, fotografi i autori publikacija, i na kreativan način predstavljaju gradovi i opštine. Međunarodni festival turističkih publikacija “Kofer slova”. predstavlja I značajnu manifestaciju za afirmisanje i rad turističkih organizacija u Srbiji.

Izvor:TO Golubac                                                                                                    Slične vesti

Miholjski susreti sela i 21. jepurijada u Topolovniku: Najbolji gulaš od divljeg zeca skuvala ekipa Slaviše Pavlovića iz Vlaškog Dola

28 Nov 2023, 12:06

U  naselju Topolovnik,u opštini Veliko Gradište, proteklog vikenda održani su ,,Miholjski susreti sela’’…

Vrtić Lasta iz Golupca na četvrtim dečijim jezičkim igrarijama u Smederevskoj Palanci

6 Nov 2023, 21:39

Ekipa Predškolske ustanove ,,Lasta’’ iz Golupca prvi put se predstavila na ovogodišnjoj …

TO Golubac dobila prvu nagradu za najbolju jednolisnu turističku publikaciju

17 Oct 2023, 16:29


U Kruševcu je održana 19.po redu tradicionalna  Međunarodna manifestacija “KOFER SLOVA“ Ova manifestacija se održava…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoBole stigao u Poljoprivrednu školu

Pred Miće lipicanera, i Gavrila ponija, stigao još jedan stanovnik na akeonmiju Poljoprivredne…

27 Feb 2024, 13:28

DruštvoVrnjačka Banja na 45. Međunarodnom…

Vrnjačka banja predstavila turističku ponudu na  na 45. Međunarodnom sajmu turizma u…

27 Feb 2024, 13:02

DruštvoProgram podrške neformalnim grupama

U Narodnoj biblioteci „Ilija M. Petrović“ održana je sesija povodom realizacije…

27 Feb 2024, 13:01

Kursna lista