TUGA IZNENADA PREMINUO TROGODISNJI SIN GLUMCA ZIKE TODOROVICA
   21 Dec 2017, 14:51    Požarevac    Blic,Kurir    Olivera Jović


TUGA IZNENADA PREMINUO TROGODISNJI SIN GLUMCA ZIKE TODOROVICA

Trogodišnji sin poznatog glumca Srđana Žike Todorovića (52), Dejan iznenada je preminuo sinoć u Beogradu iz još neutvrđenih razloga. Okolnosti smrti za sada nisu poznate.  Oko pola sedam pokušala sam da ga probudim, ali je utonuo u posteljinu, usne su mu bile plave. Ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna, ispričala je potresena majka. Ana Todorović  jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo kobnog dana i kako je njen sin Dejan (3) iznenada preminuo."Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na konttrolu, oko pet je legao da spava", priseća se ona."Zaspao je i dva i po sata kasnije, oko pola sedam pokušala sam da ga probudim, ali je utonuo u posteljinu, usne su mu bile plave. Ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna", dodaje Ana i navodi da je Žika pozvao hitnu pomoć.Ekipa lekara je pokušala da ga oživi, ali u tome nisu uspeli.
"Rekli su mi da je stariji čovek ne bi uspeli, a ne dete. Bio je veselo, dobro dete. Ništa nije ukazivalo na to da može da se desi ovako nešto. Obdukcija je pokazala da se radi o iznenadnoj smrti koja se javlja kod dece. Ovo se vrlo retko dešava. Umro je u snu, nije se otrovao, niti bilo šta drugo, već nas je jednostavno napustio", kaže neutešna majka.
 "Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život,sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali", dodaje Ana. Kremacija ce biti odrzana u subotu u 12 casova.Slične vesti

SMRT MALOG RADENKA: Ortoped ponovo na radnom mestu

26 Oct 2016, 10:28

Dve i po nedelje od tragične smrti malog Radenka Nikodinovića (8) iz Kozjaka: Tužilac prikuplja informacije.
Doktor…

Svetski dan borbe protiv siromaštva

18 Oct 2016, 13:29

Srbija prva u Evropi po stopi rizika od siromaštva Kancelarija Evropske mreže protiv siromaštva u Srbiji,…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaU Biblioteci u Golupcu odrzano…

U  organizaciji Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ u Golupcu…

4 Feb 2023, 13:09

DruštvoPrijava za zakup javne površine…

Obaveštavaju se sve zainteresovane stranke za zauzeće javne površine tokom osmomartovskih…

4 Feb 2023, 12:43

DruštvoStanovnik Srbije u proseku provede…

Podaci iz Istraživanja o korišćenju vremena pokazuju da žene u Republici Srbiji, u…

4 Feb 2023, 12:32

Kursna lista