Tri nagrade na "Koferu slova" u Kruševcu
   21 Oct 2020, 10:43    Požarevac    SAT TV    Anđelija Kuzmanović


Tri nagrade na "Koferu slova" u Kruševcu

Ove godine, Turistička organizacija grada Požarevca osvojila je tri nagrade na 16. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija „Kofer slova“ u Kruševcu.

Kako je turizam dinamičan sektor privrede i neophodno je uvek kreiranje novih specifičnih sadržaja radi očuvanja konkurentnosti na turističkom tržištu i prezentacije istih, Turistička organizacija Požarevac kontinuirano učestvuje na brojnim sajmovima, tako i na festivalu turističkih publikacija Kofer slova i u kontinuitetu svake godine osvoji visoku nagradu.

Ove godine, Turistička organizacija grada Požarevca je osvojila tri nagrade na 16. Međunarodnom festivalu turističkih publikacija “Kofer slova” u Kruševcu, koji je ove godine održan “na daljinu” zbog pandemije koronavirusa. Festival je takmičarskog tipa i nagrađuju se turističke publikacije u 11 kategorija.

Turistička organizacija grada Požarevca konkurisala je u 3 kategorije i u svakoj osvojila po jednu nagradu. Vasilije Baldić, vd direktor Turističke organizacije grada Požarevca, predstavio je za Sat televiziju dobijene nagrade.

Zlatni kofer je prva i glavna nagrada u kategoriji Dopunski promotivni materijal.

Uz to su osmišljene i maske koje predstavljaju brendirane sadržaje u gradu, poput Ergele Ljubičevo, Viminacijum, radove  Milene Pavlović Barili i ostalo.



Druga nagrada za Srebrni kofer  je u kategoriji Turistička mapa, koja ima za cilj da približi vizuelno posetiocima mogućnost da upoznaju lokacije koje obilaze, u 3D formatu.


Treća nagrada, takođe za Srebrni kofer je u kategoriji Višelisna turistička publikacija do 50 stranica, koja se odnosi na Ergelu Ljubičevo


Baldić ističe da sva ova priznanja nisu slučajna, jer Turistička organizacija Požarevac godinama radi  vredno i predano, pa su tako i ove godine uveli nove stvari u promociju turističkih vrednosti i sadržaja i na taj način smatraju da na kvalitetan način predstavljaju sve ono čime grad raspolaže.



Slične vesti

Openhajmer opravdao očekivanja, sedam Oskara za "uništitelja svetova"

11 Mar 2024, 9:53

„Openhajmer“ je najbolji film 96. dodele Oskara. Od 13 nominacija film o ocu atomske bombe osvojio je sedam, uključujući…

Dobitnica prestižne nagrade iz medicine dr Anđelković: Veliki uspeh za našu zemlju, ostajem u Kosovskoj Mitrovici

9 Mar 2024, 10:06

Farmaceut Milena Anđelković iz Kosovske Mitrovice dobitnica je prestižne International Medis Awards for Medical Research…

Nagrada Miloš Crnjanski za Jovanu Dišić

10 Feb 2024, 11:51

Plaketa, medaljon sa likom Miloša Crnjanskog i novčana nagrada za roman vakum autora Jovane dišič 

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDva nova leka za multipla sklerozu…

Na novoj listi lekova koji se izdaju o trošku države i koju je nedavno usvojila Vlada…

18 Mar 2024, 12:31

EkonomijaPolaganje kamena temeljca nove…

Za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFE "Šoji Srbija" vrednosti…

18 Mar 2024, 12:29

DruštvoPrevencija i rana dijagnostika…

Mart je mesec posvećen borbi protiv maligniteta. Rak pluća, rak dojke i rak debelog creva…

18 Mar 2024, 12:03

Kursna lista