SUZBIJANJE KOMARACA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA
   10 Jun 2019, 10:37        Sat Tv    Maja Stepanović


SUZBIJANJE KOMARACA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA

OD SUBOTE 8. JUNA I NAREDNIH   DANA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA I GRADA POŽAREVCA SPROVODIĆE SE TRETMAN SUZBIJANJA LARVI KOMARACA SA ZEMLJE U PERIODU O9 DO 18 ČASOVA
 
U skladu sa Programom koji je izradilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Beograd, sa ciljem suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije - Centralna Srbija,  OBAVEŠTAVAMO JAVNOST O Sprovođenju tretmana suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Požarevaca i 5 opština Braničevskog upravnog okruga i to: Žabari, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi, Golubac i Veliko Gradište.

Obaveštavamo Vas da je u subotu 08.06.2019. godine, započeta akcija sistematskog suzbijanja  larvi komaraca koju sprovodi preduzeće EKO SAN PLUS d.o.o. iz Beograda, Zemun, Batajnički drum na teritoriji grada Požarevaca i 5 opština Braničevskog upravnog okruga i to: opština Žabari, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi, Golubac i Veliko Gradište.

U Opštini Žabari i opštini Malo Crniće tretman suzbijanja larvi komaraca započet je u subotu 8.06.19.godine izvodi se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 3 dana. U opštini Petrovac na Mlavi Tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je u ponedeljak 10. juna i, izvodiće se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 5 dana.

 Na teritoriji opštine Veliko Gradište tretman suzbijanja larvi komaraca započet je takođe u ponedeljak l0.06.l9. izvodi će se u periodu od 9-18 h i planirano da traje 5 dana.

 Na teritoriji opštine Golubac tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je takođe  u ponedeljak 10.06.  i izvodiće se u periodu od 9 do 18 casova. I planirano je da traje 6 dana.

Na teritoriji opštine Požarevac tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je u  ponedeljak 10. juna i izvodiće se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 6 dana. Tretman će se vršiti preparatom za suzbijanje larvi komaraca LARVASTOP PIRIPROX sa zemlje. U pitanju je preparat koji nije štetan za pčele.Slične vesti

U POŽAREVCU POČELA EDUKACIJA LIČNIH PRATILACA

13 Jun 2020, 13:27

U POŽAREVCU POČEO JE CIKLUS EDUKACIJE ZA ZA NOVE LIČNE PRATIOCE. EDUKACIJU SPROVODI DRUŠTVO ZA DEČIJU I CEREBRALNU…

EDUKACIJA LIČNIH PRATILACA

13 Jun 2020, 10:57

U POŽAREVCU POČEO JE CIKLUS EDUKACIJE ZA ZA NOVE LIČNE PRATIOCE. EDUKACIJU SPROVODI DRUŠTVO ZA DEČIJU I CEREBRALNU…

LITIJOM PROSLAVLJENA SLAVA GRADA

8 Jun 2020, 11:15

Požarevac proslavio gradsku slavu i dan grada Svetu Trojicu. Ove godine nisu dodeljene nagrade pojedincima i ustanovama…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoJKP KOMUNALNE SLUŽBE PONOVO DEZINFIKUJU…

JKP KOMUNALNE SLUŽBE POŽAREVAC ZBOG POGORŠANJA EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE PONOVO…

9 Jul 2020, 11:49

ZdravljeU POŽAREVAČKOJ KOVID BOLNICI HOSPITALIZOVANO…

U KOVID DELU POŽAREVAČKE BOLNICE TRENUTNO JE 117 PACIJENATA., KOD 51 JE POTVRĐEN VIRUS.…

9 Jul 2020, 11:44

Vremenska prognozaPROGNOZA za PETAK, 10. Jul 2020.

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo vreme. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak iznad…

9 Jul 2020, 11:38

Kursna lista