SUZBIJANJE KOMARACA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA
   10 Jun 2019, 10:37        Sat Tv    Maja Stepanović


SUZBIJANJE KOMARACA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA

OD SUBOTE 8. JUNA I NAREDNIH   DANA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA I GRADA POŽAREVCA SPROVODIĆE SE TRETMAN SUZBIJANJA LARVI KOMARACA SA ZEMLJE U PERIODU O9 DO 18 ČASOVA
 
U skladu sa Programom koji je izradilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Beograd, sa ciljem suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije - Centralna Srbija,  OBAVEŠTAVAMO JAVNOST O Sprovođenju tretmana suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Požarevaca i 5 opština Braničevskog upravnog okruga i to: Žabari, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi, Golubac i Veliko Gradište.

Obaveštavamo Vas da je u subotu 08.06.2019. godine, započeta akcija sistematskog suzbijanja  larvi komaraca koju sprovodi preduzeće EKO SAN PLUS d.o.o. iz Beograda, Zemun, Batajnički drum na teritoriji grada Požarevaca i 5 opština Braničevskog upravnog okruga i to: opština Žabari, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi, Golubac i Veliko Gradište.

U Opštini Žabari i opštini Malo Crniće tretman suzbijanja larvi komaraca započet je u subotu 8.06.19.godine izvodi se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 3 dana. U opštini Petrovac na Mlavi Tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je u ponedeljak 10. juna i, izvodiće se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 5 dana.

 Na teritoriji opštine Veliko Gradište tretman suzbijanja larvi komaraca započet je takođe u ponedeljak l0.06.l9. izvodi će se u periodu od 9-18 h i planirano da traje 5 dana.

 Na teritoriji opštine Golubac tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je takođe  u ponedeljak 10.06.  i izvodiće se u periodu od 9 do 18 casova. I planirano je da traje 6 dana.

Na teritoriji opštine Požarevac tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je u  ponedeljak 10. juna i izvodiće se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 6 dana. Tretman će se vršiti preparatom za suzbijanje larvi komaraca LARVASTOP PIRIPROX sa zemlje. U pitanju je preparat koji nije štetan za pčele.Slične vesti

UTVRĐENE LOKACIJE ZA PRODAJU LUBENICA I DINJA U POŽAREVCU I KOSTOLCU

24 Jun 2019, 11:29

GRADSKO VEĆE GRADA POŽAREVCA  DONELO JE ODLUKU NA KOJIM LOKACIJAMA ĆE BITI DOZVOLJENA PRODAJA LUBENICA I DINJA …

SASTANAK PROMOCIJE POTPROJEKTA SRB7 I ANIMACIJE TRŽIŠTA U POŽAREVCU

18 Jun 2019, 14:59

SASTANAK PROMOCIJE POTPROJEKTA SRB7 I ANIMACIJE TRŽIŠTA U POŽAREVCU ODRŽAĆE SE 25, JUNA U GRADSKOJ UPRAVI GRADA POŽAREVCA.

OMLADINA SNS STRANKE U AKCIJI SREĐIVANJA DEČIJEG IGRALIŠTA NA TRGU RADOMORA VUJOVIĆA

14 Jun 2019, 14:50

OMLADINA SRPSKE NAPREDNE STRANKE POŽAREVAC  ORGANIZOVALA JE  AKCIJU FARBANJA MOBILIJARA NA DEČIJEM IGRALIŠTU…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportFK MLADI RADNIK OTVARA ŠKOLU ZA…

NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE KOJU JE ORGANIZOVAO FUDBALSKI KLUB MLADI RADNIK 1926 PREZENTOVANI…

25 Jun 2019, 19:59

DruštvoOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE DONIRALA…

Opština Veliko Gradište donirala je vatrogasno-spasilačkoj jedinici neophodnu vatrogasnu opremu…

25 Jun 2019, 16:42

KulturaKONCERTOM RADETA ŠERBDŽIJE OTVOREN…

U VIMINACIJUMU U LIMESU SINOĆ JE KONCERTOM RADETA ŠERBEDŽIJE OTVOREN DRUGI „VIMINACIUM…

25 Jun 2019, 15:20

Kursna lista