SUZBIJANJE KOMARACA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA
   10 Jun 2019, 10:37        Sat Tv    Maja Stepanović


SUZBIJANJE KOMARACA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA

OD SUBOTE 8. JUNA I NAREDNIH   DANA NA TERITORIJI BRANIČEVSKOG OKRUGA I GRADA POŽAREVCA SPROVODIĆE SE TRETMAN SUZBIJANJA LARVI KOMARACA SA ZEMLJE U PERIODU O9 DO 18 ČASOVA
 
U skladu sa Programom koji je izradilo Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave Beograd, sa ciljem suzbijanja larvi komaraca na teritoriji Republike Srbije - Centralna Srbija,  OBAVEŠTAVAMO JAVNOST O Sprovođenju tretmana suzbijanja larvi komaraca na teritoriji grada Požarevaca i 5 opština Braničevskog upravnog okruga i to: Žabari, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi, Golubac i Veliko Gradište.

Obaveštavamo Vas da je u subotu 08.06.2019. godine, započeta akcija sistematskog suzbijanja  larvi komaraca koju sprovodi preduzeće EKO SAN PLUS d.o.o. iz Beograda, Zemun, Batajnički drum na teritoriji grada Požarevaca i 5 opština Braničevskog upravnog okruga i to: opština Žabari, Malo Crniće, Petrovac na Mlavi, Golubac i Veliko Gradište.

U Opštini Žabari i opštini Malo Crniće tretman suzbijanja larvi komaraca započet je u subotu 8.06.19.godine izvodi se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 3 dana. U opštini Petrovac na Mlavi Tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je u ponedeljak 10. juna i, izvodiće se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 5 dana.

 Na teritoriji opštine Veliko Gradište tretman suzbijanja larvi komaraca započet je takođe u ponedeljak l0.06.l9. izvodi će se u periodu od 9-18 h i planirano da traje 5 dana.

 Na teritoriji opštine Golubac tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je takođe  u ponedeljak 10.06.  i izvodiće se u periodu od 9 do 18 casova. I planirano je da traje 6 dana.

Na teritoriji opštine Požarevac tretman suzbijanja larvi komaraca započeo je u  ponedeljak 10. juna i izvodiće se u periodu od 9-18 h i planirano je da traje 6 dana. Tretman će se vršiti preparatom za suzbijanje larvi komaraca LARVASTOP PIRIPROX sa zemlje. U pitanju je preparat koji nije štetan za pčele.Slične vesti

PROCENA GRAĐEVINSKE VREDNOSTI NEPOKRETNOSTI U JAVNOJ SVOJINI

17 Aug 2019, 14:00

Procena građevinske vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini JE INFORAMACIJA NAMENJENA GRAĐANIMA KOJA JE REDAKCIJI PRISTIGLA…

TRIBINA U KLENOVNIKU

13 Aug 2019, 14:08

U NASELJU KLENOVNIK ODRŽANA JE TRIBINA NA TEMU REPRODUKTIVNOG ZDRAVLJA I PSIHOLOŠKI ASPEKT ISTOG.

Tribina …

Valjevo raspisalo konkurs za zapošljavanje mladih majki

12 Aug 2019, 14:01

Grad Valjevo raspisao je konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za zapošljavanje mladih majki iz prigradskih i…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNA ZADOVOLJSTVO GRAĐANA, DAN ZA…

ODRŽANA JE AKCIJA DAN ZA ZDRAVLJE U TRŽNOM CENTRU STOP SHOP U POŽAREVCU. Dan za zdravlje…

17 Aug 2019, 14:05

DruštvoPROCENA GRAĐEVINSKE VREDNOSTI…

Procena građevinske vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini JE INFORAMACIJA NAMENJENA GRAĐANIMA…

17 Aug 2019, 14:00

PolitikaMakedonski med i krompir od danas…

Počevši od danas makedonski krompir i med ne mogu da se izvoze na teritoriji KiM, prenosi…

17 Aug 2019, 13:40

Kursna lista