Sportsko rekreativna asocijacija Požarevac ima podršku lokalne samouprave
   18 Nov 2020, 11:29    Požarevac    SATTV    Elena Marjanović


Sportsko rekreativna asocijacija Požarevac ima podršku lokalne samouprave

U okviru akcije „Aktivna Srbija 2020 – 2030“, radi promovisanja zdravog životnog stila na nacionalnom nivou, Branko Vujović predsednik i Filip Vešović generalni sekretar Asocijacije sport za sve Srbije posetili su Sportsko rekreativnu asocijaciju Požarevac i poklonili set sportskih rekvizita i time na simboličan pružili podršku njihovom radu na lokalnom nivou.
Asocijacija sport za sve Srbije predstavlja nacionalni krovni savez za rekreativni, masovni i kompanijski sport. Vreme u kojem živimo i savremeni trendovi sedentalnog života postavili su rekreativni sport kao prioritet za očuvanje mentalnog i telesnog zdravlja građanstva.U okviru akcije „Aktivna Srbija 2020 – 2030“, radi promovisanja zdravog životnog stila na nacionalnom nivou, Branko Vujović predsednik i Filip Vešović generalni sekretar Asocijacije posetili su Sportsko rekreativnu asocijaciju Požarevac i  poklonili set sportskih rekvizita i na simboličan pružili podršku njihovom radu na lokalnom nivou.   Bane Dmitrović predsednik Sportsko rekreativne asocijacije Požarevac upoznao je goste sa programskim aktivnostima i radom u aktuelnoj situaciji.
Dmitrović je upoznao goste sa kapacitetima kojima raspolaže Sportsko rekreativna asocijacija Požareva, koje u saradnji sa školom uanprešuje te je najavljena i svojevrsna teretana na otvorenom u krugu škole. Asocijacija je po Vujovićevim rečima dobila zadatak da na nacionalnom nivou podigne nivo svesti i svojim programskim aktivnostima organizuje programe koji upravo idu u pravcu popularizacije zdravog stila života i organizacije masovnih vidova okupljanja građanstva kroz rekreativne programe.


Prestavnici Asocijacije sastali su se sa Goranom Segerom, direktorom OŠ „Kralj Alksandar Prvi“ a sastanku su prisustvovali i Milan Jović član Gradskog veća zadužen za sport, Dragan Nikolić sekretar Sportskog saveza Grada Požarevca.Predsta vnike Asocijacije primio je i Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca.
„Sastanak sa predstavnicima Asocijacije sport za sve  doprineće pospešivanju rekreativnog sporta u Požarevcu. Predsednik Asocijacije Branko Vujović, generalni sekretar Filip Vešović i Bane Dmitrović, prvi čovek požarevačkog ogranka izneli su niz ideja kako da privolimo što veći broj građana da se rekreativno bave sportom, zapisao je pavlović na svojoj fejsbik straniciSlične vesti

Mladi futsaleri Poljske slavili u Požarevcu

12 Apr 2024, 10:37

Požarevac je bio domaćin prijateljske utakmice mladih futsal reprezentacija Srbije i Poljske. Pune tribina navijača nisu…

Matija Arsenijević prvak Srbije u šahu, Sofija Tadić viceprvakinja

10 Apr 2024, 14:00

Da se u Osnovnoj školi „Kralj Aleksandar I“ u Požarevcu voli šah, pokazuju izuzetni rezultati…

Napravi pravi korak, pokreni se - Sportsko-viteška radionica

2 Apr 2024, 13:39

Sportska Asocijacija uz podršku Grada Požarevca realizuje projekat „Napravi pravi korak, pokreni se“.…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPrognoza za utorak, 16. april…

SRBIJA: U utorak stiže promena vremena uz velike temperaturne razlike…

15 Apr 2024, 13:32

KulturaNarodna biblioteka priprema kulturno…

Narodna bibliotaka “Veljko Dugošević” Golubac je centar svih kulturnh dešavanja…

15 Apr 2024, 11:53

PrivredaSubvencije nisu isplaćene na vreme…

Subvencije nisu isplaćene na vreme jer korisnici ne proveravaju eSanduče kažu u Upravi za…

15 Apr 2024, 11:34

Kursna lista