SPORTSKI SAVEZ GRADA POŽAREVCA NA 8.MEĐUNARODNOM SAJMU SPORTA
   22 Nov 2019, 15:39    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


SPORTSKI SAVEZ GRADA POŽAREVCA NA 8.MEĐUNARODNOM SAJMU SPORTA

MEĐUNARODNI SAJAM SPORTA, OSMI PO REDU, DANAS JE SVEČANO OTVOREN U HALI 1 BEOGRADSKOG SAJMA A UČEŠĆE NA SAJMU SPORTA JE PO  PRVI PUT  UZEO I SPORTSKI SAVEZ GRADA POŽAREVCA KOJI JE  PROGLAŠEN ZA NAJBOLJI SPORTSKI SAVEZ U SRBIJI

Na Beogradskom sajmu u hali 1 je danas je svečano otvoren 8. Medjunarodni sajam sporta na kome je po prvi put uzeo učešće i sportski Savez Grada Požarevca koji je na osnovu zapaženih rezultata proglašen za najbolji sportski savez u Srbiji u ovoj godini. Predsednik Sportskog Saveza grada Požarevca, Zlatan Kostić je između ostalog istakao da Sportski Savez u prvi plan ističe omladinu i decu jer je cilj da se što više dece bavi sportom.Ispred grada Požarevca medijima se obratila član gradskog veća za omladinu sport i turizam, Ana Miljanić koja je naglasila da će grad na čelu sa sportskim Savezom Grada Požarevca nastaviti da ide u smeru uspeha.

Na štandu Sportskog Saveza Grada Požarevca predstavljeni su najveći rezultati  sportskog saveza kao i mladi sportisti koji su dali izuzetan doprinos razvoju sporta grada Požarevca.


Ministar omladine i sporta (MOS) Vanja Udovičić, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković i prvi čovek Sportskog saveza Srbije (S S S) Davor Štefanek zvanično su otvorili Sajam sporta i pozvali sve zainteresovane, pre svih decu, da se oprobaju u raznim sportovima na manifestaciji organizovanoj od Sportskog  Saveza  Srbije i Ministrstva Omladine i Sporta. 
Ne postoji lepše mesto u Srbiji nego biti danas ovde. Celokupan sistem sporta nas je obradovao toliko puta, postavljao rekorde, ujedinio nas, ali i postavio odgovornost da sportska porodica nastavi da raste i bude što veća. Neophodan je prvi korak, da se odlučite za granice koje sami želite da postavite“, rekao je Udovičić.On je podsetio da bez jakog tima ne mogu da se očekuju veliki rezultati, za koje se zahvalio srpskim sportistima, naglasivši da su nikad bolji.


Sajam sporta, pod sloganom Sajam sporta spaja svet „t)“, traje do nedelje u halama 1 i 1a Beogradskog sajma, uz besplatan ulaz.

 Slične vesti

Tijana Bogdanović šampionka Evrope!

30 Nov 2019, 1:19

Reprezentativka Srbije u tekvondou Tijana Bogdanović osvojila je zlatnu medalju u kategoriji do 49 kilograma na Evropskom…

POŽAREVAČKI KOŠARKAŠI NASTAVLJAJU SA POBEDAMA

13 Nov 2019, 13:25

U OKVIRU PRVE  MUŠKE REGIONALNE LIGE – ZAPAD U 6. KOLU KOŠARKAŠKI KLUB  „Zekas…

TAKMIČENJE U GIMNASTICI U O Š SVETI SAVA

26 Oct 2019, 14:08

ODRŽANO JE  TAKMIČENJE U ŽENSKOJ SPORTSKOJ GIMNASTICI, DRUGO KOLO REGIONALNOG TAKMIČENJA U C PROGRAMIMA U OSNOVNOJ…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar…

SRBIJA: U utorak ujutru magla po kotlinama i nizijama na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana…

16 Dec 2019, 12:39

DruštvoPOZIV ZA UČESĆE U JAVNOJ RASPRAVI

Gradsko veće Grada Požarevca poziva sve građane, udruženja, stručnu i ostalu javnosti i sve…

16 Dec 2019, 12:33

DruštvoOBAVEŠTENJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA…

OBAVEŠTENJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA POŽAREVAC

16 Dec 2019, 10:46

Kursna lista