SNS POŽAREVAC ORGANIZOVAO MITING PODRŠKE  PREDSEDNIKU VUČIĆU
   18 Mar 2019, 12:52    Požarevac    Sat TV    Tatijana Spasojević


SNS POŽAREVAC ORGANIZOVAO MITING PODRŠKE PREDSEDNIKU VUČIĆU

U NEDELJU 17. 03. GRADSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE POŽAREVAC ORGANIZOVAO JE SKUP PODRŠKE PREDSEDNIKU ALEKSANDRU VUČIĆU NAKON POSLEDNJIH DEŠAVANJA U BEOGRADU ISPRED ZGRADE PREDSEDNIŠTVA

Nakon poslednjih dešavanja u Beogradu ispred zgrade Predsedništva, Gradski odbor SNS Požarevac organizovao je skup podrške predsedniku Aleksandru Vučiću.
Za veoma kratko vreme veliki broj članova i simpatizera, ali i ostalih zabrinutih građana okupio se ispred stranačkih prostorija. Njima se obratio predsednik GrO SNS Požarevac Bane Spasović. U svom govoru on je podsetio da je današnji dan trebao da bude posvećen sećanju na stradanje srpskog stanovništva 2004. godine.



- Kada smo trebali da se u miru i dostojanstveno setimo stravičnog pogroma našeg naroda na Kosovu i Metohiji koji se desio 2004. godine, današnji događaji u režiji dela opozicije okupljene iza Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića bacili su to u zasenak.
Opsadi zgrade Predsedništva danas prethodio je jučerašnji nasilni upad u zgradu RTS-a i onemogućavanje novinara da rade svoj posao jer se Savezu za Srbiju ne dopada njihovo izveštavanje. Ovaj nasilnički čin inspirisan činjenicom da gube podršku demonstranata eskalirao je danas još većim nasiljem. Do nas iz minuta u minut stižu izveštaji o povredama, napadima na policiju i huškanjima Obradovića, Jeremića i Đilasa na sukobe građana i pripadnika javnog reda i mira.



Gradski odbor SNS Požarevac najoštrije osućuje ovaj akt nasilja ljudi koji bi na vlast bez izbora, preko ulice i to mehanizmom koji je u demokratskim zemljama, kakva je Srbija, davna prošlost. Pozivamo i nezadovoljne građane koji učestvuju u protestima, pa i u našem gradu, da to čine u miru i uz prethodno prijavljivanje i obezbeđene skupova. Pozivamo ih da ne dozvole da budu oruđe u rukama onih koji su se javnosti kao organizatori protesta otkrili tek danas, nadajući se da će u nastaloj gužvi i panici postaviti sebe ponovo u priliku da lažu, varaju i pljačkaju svoj narod i svoju državu.

Ovo je prilika da sa ovog mesta takođe pošaljemo nedvosmislenu poruku podrške našem predsedniku Aleksandru Vučiću i politici koju on vodi.



Slične vesti

Poziv za učešće u Javnoj raspravi o Nacrtu odluke o boravišnoj taksi

26 Feb 2024, 9:37

Od danas, 26. februara do 3. marta održava se Javna rasprava na koju su pozvani svi građani, predstavnici civilnog društva,…

Sedam projekata biće realizovano iz Fonda za zaštitu životne sredine

23 Dec 2023, 12:36

Na sednici Skupštine grada Požarevca, koja je zakazana za ponedeljak, 25 decembar, lokalni parlament će odlučivati…

U oktobru ove godine izdato više građevinskih dozvola nego u istom periodu prošle godine

18 Dec 2023, 13:06

U oktobru 2023. izdato je 3.768 građevinskih dozvola, što predstavlja povećanje od 26,1% u odnosu na isti period…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportČetvrtfinale play off-a SLS: Mladi…

Odbojkaši Mladog radnika u suboru igraju drugu četvrtfinalnu utakmicu play off-a sa …

28 Mar 2024, 13:23

DruštvoU Braničevskom okrugu od početka…

Od septembra prošle godine, kada je pojačan nadzor nad obolevanjem od velikog kašlja,…

28 Mar 2024, 11:36

PolitikaPetković: Odluka o preporuci za…

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković poručio je, povodom jučerašnje…

28 Mar 2024, 11:30

Kursna lista