RADOVI U MESNOJ ZAJEDNICI BULEVAR I SOPOTU
   30 Nov 2017, 14:20    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


RADOVI U MESNOJ ZAJEDNICI BULEVAR I SOPOTU

NA VIŠE LOKACIJA U GRADU TRENUTNO SU U TOKU RADOVI, KAO I RADOVI U  MESNOJ ZAJEDNICI BULEVAR U ULICI BOŽE DIMITRIJEVIĆA GDE JE U TOKU SANACIJA TROTOARA A U MESNOJ ZAJEDNICI SOPOT OBIŠLI SMO ULICE KOJU SU PRE PAR DANA ZAVRŠENE  I PRESVUČENE ASFALTOM





U Mesnoj zajednici Bulevar radi se na rehabilitaciji trotoara u ulici Bože Dimitrijevića u dužini od 323 metra širine od 3 do 4,5 metra rednost investicije je 2.646.680 dinara. Radove u ovoj mesnoj zajednici kao i u mesnoj zajednici Sopot  gde je završena ulica Ernesta Hemingveja dužine 118 metara širine 2,8 metara vrednosti 1.359.763 dinara sa predstavnicima ovih emsnih zajednica obišao je gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa svojim saradnicima.

U ovu ulicu je po prvi put uveden asfalt i to je treća ulica u Sopotu koja je po prvi put urađena. Od građana iz ovog dela Požarevca smo čuli da je ulica kvalitetno urađena po svim propisima i standardima što podrazumeva ivičnjake i prilaze dvorištima. Maja Smiljković iz ove mesne zajednice se zahvalila gradskom rukovodstvu na investicijama koje su realizovane po prvi put. Pored ulica u Sopotu se uveliko radi i na širenju toplifikacione mreže.



U ime mesne zajednice Bulevar medijima se obratio predsednik saveta MZ Bulevar Aleksandar Bogdanović i istakao šta je sve urađeno u predhodnom periodu .U Mesnoj zajednici Bulevar radi se na rehabilitaciji trotoara u ulici Bože Dimitrijevića u dužini od 323 metra širine od 3 do 4,5 metra a sama površina trotoara je preko 1000 kvadratnih metara vrednost investicije je 2.646.680 dinara. Predstavnici Saveta Mesne zajednice Bulevar, koja zahvata i sam centar grada, zahvalili su se gradskom rukovodstvu na brojnim investicijama u ovoj gradskoj mesnoj zajednici.
Gradonačelnik Bane Spasović je rekao da je u ovom periodu investirano dosta sredstava u mesne zajednice koje su bile zapostavljene u prethodnim godinama.

Spasović je najavio da će se u narednoj godini uraditi nadvožnjak u Bože Dimitrijevića i zaobilaznica kod Kostolca u saradnji sa republikom Srbijom.Zaobilaznica kod Kostolca već godinama nije završena ali su preduzeti odgovarajući koraci ka reševanju tog problema. U krajnjem slučaju, grad će finansirati  Obilaznicu u saradnji sa republičkom direkcijom za puteve u odnosu 50:50 odsto a vrednost je oko 60 miliona dinara.
 



Slične vesti

Mali: Pripremni radovi za izgradnju Ekspo ispod zemlje se polako završavaju

24 Feb 2024, 10:22

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je tokom obilaska radova na gradilištu u Surčinu, gde će biti izgrađen…

Izgradnjom puteva do više investitora i turista

12 Feb 2024, 10:53

Dunavski koridor, odnosno brza saobraćajnica Požarevac – Veliko Gradište – Golubac, dužine 68 kilometara,…

U Golupcu potpisani ugovori o izgradnji marine na Dunavu sa 100 plovila

21 Nov 2023, 12:55

Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije , Agencija za upravljanje lukama i Opština Golubac potpisali su…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPresretači i radari na putevima…

Na svim putevima u zemlji očekuje se pojačan saobraćaj, naročito u poslepodnevnim satima.…

29 Mar 2024, 12:27

PolitikaStarović za RTS: Usvajanje preporuke…

Odluka Političkog komiteta Parlamentarne skupštine Saveta Evrope da usvoji preporuku…

29 Mar 2024, 12:07

Vremenska prognozaPrognoza za subotu, 30. mart 2024.

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i vrlo  toplo za ovo doba godine.…

29 Mar 2024, 11:28

Kursna lista