RADOVI U MESNOJ ZAJEDNICI BULEVAR I SOPOTU
   30 Nov 2017, 14:20    Požarevac    SAT TV    Tatijana Spasojević


RADOVI U MESNOJ ZAJEDNICI BULEVAR I SOPOTU

NA VIŠE LOKACIJA U GRADU TRENUTNO SU U TOKU RADOVI, KAO I RADOVI U  MESNOJ ZAJEDNICI BULEVAR U ULICI BOŽE DIMITRIJEVIĆA GDE JE U TOKU SANACIJA TROTOARA A U MESNOJ ZAJEDNICI SOPOT OBIŠLI SMO ULICE KOJU SU PRE PAR DANA ZAVRŠENE  I PRESVUČENE ASFALTOM

U Mesnoj zajednici Bulevar radi se na rehabilitaciji trotoara u ulici Bože Dimitrijevića u dužini od 323 metra širine od 3 do 4,5 metra rednost investicije je 2.646.680 dinara. Radove u ovoj mesnoj zajednici kao i u mesnoj zajednici Sopot  gde je završena ulica Ernesta Hemingveja dužine 118 metara širine 2,8 metara vrednosti 1.359.763 dinara sa predstavnicima ovih emsnih zajednica obišao je gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa svojim saradnicima.

U ovu ulicu je po prvi put uveden asfalt i to je treća ulica u Sopotu koja je po prvi put urađena. Od građana iz ovog dela Požarevca smo čuli da je ulica kvalitetno urađena po svim propisima i standardima što podrazumeva ivičnjake i prilaze dvorištima. Maja Smiljković iz ove mesne zajednice se zahvalila gradskom rukovodstvu na investicijama koje su realizovane po prvi put. Pored ulica u Sopotu se uveliko radi i na širenju toplifikacione mreže.U ime mesne zajednice Bulevar medijima se obratio predsednik saveta MZ Bulevar Aleksandar Bogdanović i istakao šta je sve urađeno u predhodnom periodu .U Mesnoj zajednici Bulevar radi se na rehabilitaciji trotoara u ulici Bože Dimitrijevića u dužini od 323 metra širine od 3 do 4,5 metra a sama površina trotoara je preko 1000 kvadratnih metara vrednost investicije je 2.646.680 dinara. Predstavnici Saveta Mesne zajednice Bulevar, koja zahvata i sam centar grada, zahvalili su se gradskom rukovodstvu na brojnim investicijama u ovoj gradskoj mesnoj zajednici.
Gradonačelnik Bane Spasović je rekao da je u ovom periodu investirano dosta sredstava u mesne zajednice koje su bile zapostavljene u prethodnim godinama.

Spasović je najavio da će se u narednoj godini uraditi nadvožnjak u Bože Dimitrijevića i zaobilaznica kod Kostolca u saradnji sa republikom Srbijom.Zaobilaznica kod Kostolca već godinama nije završena ali su preduzeti odgovarajući koraci ka reševanju tog problema. U krajnjem slučaju, grad će finansirati  Obilaznicu u saradnji sa republičkom direkcijom za puteve u odnosu 50:50 odsto a vrednost je oko 60 miliona dinara.
 Slične vesti

Modernizacija lokalne putne mreže I turističke infrastrukture u opštini Golubac za bolju turistički ponudu

7 Jun 2024, 13:50

Opština Golubac  u poslednjih nekoliko godina realozovala je preko stotinu kapitalnih I drugih projekata koji…

Vesić: Impresionirani smo razvojem infrastrukture u Kini, vidimo je kao model ekonomskog rasta

9 May 2024, 11:29

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Goran Vesić izjavio je da učešće Srbije u Inicijativi…

Mali: Pripremni radovi za izgradnju Ekspo ispod zemlje se polako završavaju

24 Feb 2024, 10:22

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je tokom obilaska radova na gradilištu u Surčinu, gde će biti izgrađen…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoKlima nam bira destinacije za…

Promena klime donosi i promene na turističkim mapama Evrope. Sever kontinenta postaje sve…

23 Jul 2024, 12:49

DruštvoSeničić: Klasične programe za…

O odmorima, Olimpijskim igrama, putovanjima tokom leta, turističkim agencijama, ponudama sadržaja,…

23 Jul 2024, 12:45

Društvo"Porše"verovatno ne…

Sve je više informacija da je neki proizvod opasan po zdravlje korisnika i da se povlači…

23 Jul 2024, 12:42

Kursna lista