PRVI MAJSKI ODBOJKAŠKI TURNIR ZA MLAĐE PIONIRKE U GOLUPCU
   11 May 2019, 18:35    Golubac    SatTv    Ljubiša Nastasijević


PRVI MAJSKI ODBOJKAŠKI TURNIR ZA MLAĐE PIONIRKE U GOLUPCU

U organizacija Odbojkaškog kluba ,,Dunav 17’’ iz Golupca,uz podršku Loklane samouprave i Sportskog saveza,u ovom gradu na Dunavu u nedelju 12-og ovog meseca održava se prvi Majski turnir za mlađe pionireke,u kategori od prvog do četvrtog razreda Osnovnie škole.Turnir organizuje Odbojkaški klub ,,Dunav 17’’ u saradnji sa Sportskim savezom i opštinom Golubac.

       -U nedelju 12.maja sa početkom u 10.sati,odigraće se turnir u kategoriji devojčica rođene 2008.i mlađe,odnosno od prvo do četvrtog razreda Osnovne škole.Igraće se turnir na tri terena u Sportskoj hali u Golupcu,u dva dobijena seta do 21,a dolaze na ekipe iz Kragujevca,Smedereva,Požarevca,Donjeg Milanovca i naša ekipa. Biće pravila odbojkaške igre sa malim odstupanjima,jer su to devojčice koje još nisu sazrele za pravu odbojku.Imamo i vredne nagrade za najbolje igrače,za prva tri mesta,tu su i medalje i pehari.Ovo je turnirsko takmičenje,u cilju podsticaja mlađe dece da se bave odbojkom,kaže Aleksandar Ilić,predsednik Odbojkaškog kluba ,,Dunav 17’’ Golubac.

                Odbojkaški klub ,,Dunav 17’’ postoji već tri godine ,a već  dve godine  takmiči se u seniorskoj kategoroji pionirskoj i u kategoriji mlađih pionirki Regionalne lige.
Ono što smo primetili da devojčice  u klubu  ,sa puno volje i angažovanja prilaze treninzima i učenju odbojke,pa Golubac prvi put u svojoj istoriji ima sve uslove da postane prepoznatljiv i po dobrim rezultatima u odbojci ,počev od regionalnih pa do nacionalnih takmičenja.
Klub ima oko 60 članova uzrasta od šest pa do 25 godina starosti i koji treniraju tri puta u sedmici.Radu kluba pomaže Osnovna škola ,,Branko Radičević’’,Sportski Savez i opština Golubac.

           U okviru kluba postoji i škola odbojke u kojoj uče  i treniraju dečaci i devojčice od prvog do četvrtog razreda Ono što smo primetili da devojčice  u klubu  ,sa puno volje i angažovanja prilaze treninzima i učenju odbojke,pa Golubac prvi put u svojoj istoriji ima sve uslove da postane prepoznatljiv i po dobrim rezultatima u odbojci ,počev od regionalnih pa do nacionalnih takmičenja.
Lj.NastasijevićSlične vesti

PIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA RIBAR TROSTRUKI PRVACI SRBIJE U ODBOJCI

23 May 2019, 14:38

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama. Gradištanci su prvo osvojili…

ZLATNI PIONIRI IZ VELIKOG GRADIŠTA

22 May 2019, 10:55

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama. Gradištanci su osvojili…

PIONIRKE KLUBA BUSIJE POBEDNICE MAJSKOG ODBOJKAŠKOG TURNIRA U GOLUPCU

13 May 2019, 23:02

U Golupcu je održan Prvi majski turnir za mlađe pionirke,u kategoriji od prvog do četvrtog razreda Osnovnie škole.Turnir…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDANAS JE DRŽAVNI PRAZNIK Da li…

Dan Ćirila i Metodija, odnosno Dan slovenske pismenosti i kulture, državni je praznik koji…

24 May 2019, 11:03

DruštvoObaveštenje o nestanku vode za…

Zbog sanacije kvara na mreži bez vode će biti potrošači u naselju Busije, do 15:00…

24 May 2019, 10:49

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

Kursna lista