PRVI MAJSKI ODBOJKAŠKI TURNIR ZA MLAĐE PIONIRKE U GOLUPCU
   11 May 2019, 18:35    Golubac    SatTv    Ljubiša Nastasijević


PRVI MAJSKI ODBOJKAŠKI TURNIR ZA MLAĐE PIONIRKE U GOLUPCU

U organizacija Odbojkaškog kluba ,,Dunav 17’’ iz Golupca,uz podršku Loklane samouprave i Sportskog saveza,u ovom gradu na Dunavu u nedelju 12-og ovog meseca održava se prvi Majski turnir za mlađe pionireke,u kategori od prvog do četvrtog razreda Osnovnie škole.Turnir organizuje Odbojkaški klub ,,Dunav 17’’ u saradnji sa Sportskim savezom i opštinom Golubac.

       -U nedelju 12.maja sa početkom u 10.sati,odigraće se turnir u kategoriji devojčica rođene 2008.i mlađe,odnosno od prvo do četvrtog razreda Osnovne škole.Igraće se turnir na tri terena u Sportskoj hali u Golupcu,u dva dobijena seta do 21,a dolaze na ekipe iz Kragujevca,Smedereva,Požarevca,Donjeg Milanovca i naša ekipa. Biće pravila odbojkaške igre sa malim odstupanjima,jer su to devojčice koje još nisu sazrele za pravu odbojku.Imamo i vredne nagrade za najbolje igrače,za prva tri mesta,tu su i medalje i pehari.Ovo je turnirsko takmičenje,u cilju podsticaja mlađe dece da se bave odbojkom,kaže Aleksandar Ilić,predsednik Odbojkaškog kluba ,,Dunav 17’’ Golubac.

                Odbojkaški klub ,,Dunav 17’’ postoji već tri godine ,a već  dve godine  takmiči se u seniorskoj kategoroji pionirskoj i u kategoriji mlađih pionirki Regionalne lige.
Ono što smo primetili da devojčice  u klubu  ,sa puno volje i angažovanja prilaze treninzima i učenju odbojke,pa Golubac prvi put u svojoj istoriji ima sve uslove da postane prepoznatljiv i po dobrim rezultatima u odbojci ,počev od regionalnih pa do nacionalnih takmičenja.
Klub ima oko 60 članova uzrasta od šest pa do 25 godina starosti i koji treniraju tri puta u sedmici.Radu kluba pomaže Osnovna škola ,,Branko Radičević’’,Sportski Savez i opština Golubac.

           U okviru kluba postoji i škola odbojke u kojoj uče  i treniraju dečaci i devojčice od prvog do četvrtog razreda Ono što smo primetili da devojčice  u klubu  ,sa puno volje i angažovanja prilaze treninzima i učenju odbojke,pa Golubac prvi put u svojoj istoriji ima sve uslove da postane prepoznatljiv i po dobrim rezultatima u odbojci ,počev od regionalnih pa do nacionalnih takmičenja.
Lj.NastasijevićSlične vesti

VI STE NAŠE ČISTO ZLATO

9 Sep 2019, 12:21

Novi izvanredan uspeh srpske odbojke, izabranice Zorana Terzića su pokorile Evropu! Srbija je u Ankari savladala Tursku…

ZLATNI ODBOJKAŠI KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE DRAGANA MILIĆA

28 Aug 2019, 11:57

Odbojkašku ekipu VGSK koja se sa 23. Sportskih igara mladih održanih u Splitu vratila okićena zlatnom medaljom i…

BRONZANA MEDALJA ZA ODBOJKAŠE MLADOG RADNIKA

28 May 2019, 13:20

U Novom Sadu 24,25,26 maja 2019 godine održano je finale prvenstva Srbije za kadete uz učešće 12 najboljih ekipa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ NOVA MESTA…

U VRTIĆU DUŠKO RADOVIĆ  IZVRŠENA JE PRENAMENA PROSTORIJA I ADAPTIRANA ZA …

19 Sep 2019, 14:35

Kultura56 MEĐUNARODNI SUSRETI PISACA…

UDRUŽENJE KNJIŽEVNIKA SRBIJE I CENTAR ZA KULTURU POŽAREVAC ORGANIZUJU MEĐUNARODNE SUSRETE…

19 Sep 2019, 14:34

DruštvoKUČEVAČKI SREDNJOŠKOLCI U PROJEKTU…

U organizaciji Udruženja  građana ,,Svet reči’’u Velikoj Plani  održan…

19 Sep 2019, 14:20

Kursna lista