PROGNOZA zaSREDU, 25.Mart 2020.
   24 Mar 2020, 12:56    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA zaSREDU, 25.Mart 2020.

SRBIJA: U sredu oblačno sa snegom ujutru i pre podne uz manji porast temperature. Sneg će postepeno prelaziti u susnežicu i kišu tokom dana, prvo na jugu Srbije. Padavine slabe u toku popodneva i postepeno prestaju. Vetar umeren do pojačan istočnih pravaca Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 2°C na severu i zapadu Srbije do 5°C na jugu. Uveče slab sneg na istoku Srbije, a na jugozapadu susnežica i kiša. U ostalim predelima suvo.

Požarevac: U sredu oblačno sa snegom ujutru, a od sredine dana slabljenje i prestanak padavina. Vetar umeren do pojačan istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 3°C.

Niš: U sredu oblačno sa susnežicom i snegom ujutru, a zatim sa slabom kišom koja prestaje. Vetar umeren do pojačan istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 5°C.

Užički region: U sredu oblačno sa snegom ujutru i pre podne. Popodne prestanak padvaina. Vetar umeren istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 3°C. Na Zlatiboru i Tari hladno sa snegom koji postepeno prestaje popodne.

VOJVODINA: U sredu oblačno sa snegom ujutru i pre podne, a zatim padavine slabe uz postepeni prestanak popodne. Vetar umeren do pojačan istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 4°C.

Novi Sad: U sredu oblačno sa snegom pre podne, a popodne slabljenje i prestanak padavina. Vetar umeren do pojačan istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 3°C.

Subotica: U sredu oblačno sa snegom pre podne, a popodne slabljenje i prestanak padavina. Vetar umeren do pojačan istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 3°C.

Vreme narednih dana: Od četvrtka do kraja sedmice temperatura u daljem postepenom porastu uz pretežno suvo vreme sa sve više sunčanih sati od petka. U četvrtak i petak će duvati pojačan  jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju, a u subotu i nedelju slab promenljiv uz toplije vreme i dnevnu temperaturu malo iznad 15°C.
 
CRNA GORA: U sredu porast temperature i suvo na jugu, a na severu Crne Gore sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 2°C do 14°C, na Žabljaku -4°C.
CG naredni dani: U drugoj polovini sedmice sledi dalji porast temperature uz pretežno suvo vreme sa sve više sunčanog vremena. Malo kratkotrajne kiše može biti u petak na Primorju
.
 Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 7. April 2020.

6 Apr 2020, 12:47

SRBIJA: U utorak ujutru slab mraz, osim na severu Srbije i u košavskom području. U toku dana svugde sunčano uz manji porast…

PROGNOZA za NEDELJU, 5. April 2020.

4 Apr 2020, 10:26

SRBIJA: U nedelju duži sunčani periodi, osim na krajnjem jugu Srbije gde će uz više oblaka biti malo kiše. Duvaće umeren,…

PROGNOZA za SUBOTU, 4. April 2020.

3 Apr 2020, 12:10

SRBIJA: U subotu sunčano u većini predela, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će biti oblačno uz malo kiše. Vetar…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSindikat kontrole letenja donira…

Sindikat kontrole letenja, koji okuplja kontrolore letenja i vazduhopolovno-tehničko osoblje,…

7 Apr 2020, 11:21

DruštvoOd novca EU,Srbija do sada kupila…

Srbija je za sada od novca koji je odobrila EU kupila 75 respiratora, koji još nisu…

7 Apr 2020, 11:16

DruštvoSvi zaraženi moraju u bolnice,nema…

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut" prosledili…

7 Apr 2020, 11:11

Kursna lista