PROGNOZA za UTORAK, 5. Mart 2019.
   4 Mar 2019, 12:21    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 5. Mart 2019.

SRBIJA: U utorak malo svežije uz naoblačenje sa prolaznom kišom koje zahvata ujutru Vojvodinu, a zatim i zapadnu i centralnu Srbiju. Na jugu ostaje suvo i malo toplije. Popodne na severu delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini popodne pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C na jugoistoku do 8°C na severu, a maksimalna od 11°C u Užicu do 17°C na jugu Srbije, u Vranju.

Požarevac: U utorak malo svežije uz naoblačenje sa prolaznom slabom kišom, uglavnom pre podne.  Vetar slab severozapadni. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 14°C.

Niš: U utorak sunčani periodi uz naoblačenje popodne. Krajem dana je moguća kratkotrajna slaba kiša. Vetar slab severozapadni, popodne umeren. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 15°C.

Užički region: U utorak malo svežije uz naoblačenje sa povremenom kišom. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 11°C do 13°C, na Zlatiboru i Tari do 7°C.

VOJVODINA: U utorak malo svežije uz naoblačenje sa prolaznom kišom koje zahvata rano ujutru Vojvodinu, a zatim i ostale predele. Popodne suvo uz delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 13°C do 15°C.

Novi Sad: U utorak malo svežije uz naoblačenje sa prolaznom slabom kišom ujutru, a popodne suvo uz delimično razvedravanje.  Vetar slab do umeren severozapadni. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 15°C.

Subotica: U utorak malo svežije uz naoblačenje sa prolaznom slabom kišom rano ujutru, a sredinom dana i popodne suvo uz delimično razvedravanje. Vetar slab do umeren severozapadni. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 14°C.

Vreme narednih dana: U sredu i četvrtak sunčano i sve toplije, u četvrtak u mnogim mestima malo iznad 20°C. U petak naoblačenje i prolazna kiša, najpre na severu Srbije.
 
CRNA GORA: U utorak naoblačenje uz prolaznu kišu. Maksimalna temperatura od 10°C do 17°C, na Žabljaku do 6°C. CG naredni dani: U sredu i četvrtak sunčano i toplije.

 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPRIHVATILIŠTE ZA SVE ŽIVOTINJE

AZIL GRADA POŽAREVCA JE AKTIVAN NA TERENU, U POŽAREVCU I KOSTOLCU SVIM RADNIM DANIMA JE MOGUĆE…

24 May 2019, 14:07

Društvo7. SAVETOVANJE NA TEMU UPRAVLJANJE…

SEKTOR ZA  VANREDNE SITUCIJE, VISOKA TEHNIČKA ŠKOLA STRUKOVNIH STUDIJA I SPASILAČKA…

24 May 2019, 13:36

PolitikaNATO mobilni timovi završavaju…

NATO mobilni timovi iz Komande združenih snaga u Napulju i iz Vazduhoplovne komande u Ramštajnu…

24 May 2019, 12:06

Kursna lista