PROGNOZA za UTORAK, 5. Februar 2019.
   4 Feb 2019, 10:35    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 5. Februar 2019.

SRBIJA: U utorak oblačno sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom, a u planinskim predelima iznad 800 mnv sa slabim snegom. Padavina će biti vrlo malo i veći deo dana se ipak očekuje suvo vreme. Malo sunčanih intervala može biti na jugu Srbije. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C do 4°C, a maksimalna od 4°C na zapadu do 10°C na jugu Srbije.

Požarevac: U utorak oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključena pojava poneke kapi kiše. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura2°C, maksimalna 6°C.

Niš: U utorak oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključena pojava slabe kiše. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna oko 6°C.

Užički region: U utorak oblačno sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom i susnežicom, a u planinskim predelima iznad 800 mnv sa slabim snegom. Padavina će biti vrlo malo i veći deo dana se ipak očekuje suvo vreme. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C do 2°C, a maksimalna od 4°C do 5°C, na Zlatiboru i Tari do 0°C uz moguće malo slabog snega.

VOJVODINA: U utorak oblačno sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom povremeno. Padavina će biti malo. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C do 3°C, a maksimalna od 4°C na sveru i zapadu Vojvodine do 7°C u Vršcu.

Novi Sad: U utorak oblačno uz moguću slabu kratkotrajnu kišu. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna 4°C.

Subotica: U utorak oblačno uz moguću slabu kratkotrajnu kišu. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna 4°C.

Vreme narednih dana: Od srede do kraja sedmice preovlađivaće suvo vreme uz moguće malo padavina u sredu. Ujutru ređa pojava slabih mrazeva, a tokom dana temperature od 5°C do 10°C.
 
 
CRNA GORA: U utorak na Primorju sunčani periodi i bura ujutru, a na severu oblačno sa mogućim slabim padavinama. Maksimalna temperatura od 4°C do 18°C, na Žabljaku oko -1°C. CG naredni dani: U sredu na Primorju sunčani periodi i bura, a na severu slaba kiša, susnežica i sneg. Od četvrtka do nedelje preovlađivaće suvo vreme.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

PROGNOZA za PETAK, 16. Avgust 2019.

15 Aug 2019, 11:27

SRBIJA: U petak hladnije jutro, a tokom dana umereno toplo i prijatno vreme uz duže sunčane periode i malo oblaka po Vojvodini.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 15. Avgust 2019.

14 Aug 2019, 11:05

SRBIJA: U četvrtak svugde svežije i prijatnije vreme uz duže sunčane periode na severu. U zapadnim i južnim predelima promenljiva…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNA ZADOVOLJSTVO GRAĐANA, DAN ZA…

ODRŽANA JE AKCIJA DAN ZA ZDRAVLJE U TRŽNOM CENTRU STOP SHOP U POŽAREVCU. Dan za zdravlje…

17 Aug 2019, 14:05

DruštvoPROCENA GRAĐEVINSKE VREDNOSTI…

Procena građevinske vrednosti nepokretnosti u javnoj svojini JE INFORAMACIJA NAMENJENA GRAĐANIMA…

17 Aug 2019, 14:00

PolitikaMakedonski med i krompir od danas…

Počevši od danas makedonski krompir i med ne mogu da se izvoze na teritoriji KiM, prenosi…

17 Aug 2019, 13:40

Kursna lista