PROGNOZA za UTORAK, 5. Februar 2019.
   4 Feb 2019, 10:35    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 5. Februar 2019.

SRBIJA: U utorak oblačno sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom, a u planinskim predelima iznad 800 mnv sa slabim snegom. Padavina će biti vrlo malo i veći deo dana se ipak očekuje suvo vreme. Malo sunčanih intervala može biti na jugu Srbije. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C do 4°C, a maksimalna od 4°C na zapadu do 10°C na jugu Srbije.

Požarevac: U utorak oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključena pojava poneke kapi kiše. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura2°C, maksimalna 6°C.

Niš: U utorak oblačno i veći deo dana suvo, mada nije isključena pojava slabe kiše. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna oko 6°C.

Užički region: U utorak oblačno sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom i susnežicom, a u planinskim predelima iznad 800 mnv sa slabim snegom. Padavina će biti vrlo malo i veći deo dana se ipak očekuje suvo vreme. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C do 2°C, a maksimalna od 4°C do 5°C, na Zlatiboru i Tari do 0°C uz moguće malo slabog snega.

VOJVODINA: U utorak oblačno sa mogućom kratkotrajnom slabom kišom povremeno. Padavina će biti malo. Vetar slab severnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C do 3°C, a maksimalna od 4°C na sveru i zapadu Vojvodine do 7°C u Vršcu.

Novi Sad: U utorak oblačno uz moguću slabu kratkotrajnu kišu. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna 4°C.

Subotica: U utorak oblačno uz moguću slabu kratkotrajnu kišu. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, maksimalna 4°C.

Vreme narednih dana: Od srede do kraja sedmice preovlađivaće suvo vreme uz moguće malo padavina u sredu. Ujutru ređa pojava slabih mrazeva, a tokom dana temperature od 5°C do 10°C.
 
 
CRNA GORA: U utorak na Primorju sunčani periodi i bura ujutru, a na severu oblačno sa mogućim slabim padavinama. Maksimalna temperatura od 4°C do 18°C, na Žabljaku oko -1°C. CG naredni dani: U sredu na Primorju sunčani periodi i bura, a na severu slaba kiša, susnežica i sneg. Od četvrtka do nedelje preovlađivaće suvo vreme.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. April 2019.

19 Apr 2019, 10:27

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano uz dnevni razvoj oblaka u centralnim, istočnim i južnim predelima. Na istoku i jugoistoku…

PROGNOZA za PETAK, 19. April 2019.

18 Apr 2019, 10:21

SRBIJA: U petak sunčano i malo toplije uz lokalni razvoj oblaka na zapadu, jugu i jugoistoku Srbije gde je moguća retka…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. April 2019.

17 Apr 2019, 10:25

SRBIJA: U četvrtak promenljiva oblačnost sa povremenom pojavom kiše uz moguće kratkotrajne lokalne pljuskove. Mala šansa…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaVUČIĆ NA SKUPU BUDUĆNOST SRBIJE

U Beogradu održan najveći skup u okviru kampanje "Budućnost Srbije", na kom se narodu…

19 Apr 2019, 21:26

PolitikaKAMPANJA BUDUĆNOST SRBIJE U BEOGRADU

Danas je skup koji se organizuje u okviru kampanje Budućnost za Srbiju ispred Narodne skupštine…

19 Apr 2019, 14:52

DruštvoMIRA MARKOVIĆ KREMIRANA U MOSKVI

UDOVICA BIVŠEG PREDSEDNIKA SR JUGOSLAVIJE SLOBODANA MILOŠEVIĆA I JEDNA OD OSNIVAČA…

19 Apr 2019, 14:44

Kursna lista