Prognoza za utorak, 5. Decembar 2023.
   4 Dec 2023, 13:32    Požarevac    Sat Tv    Aleksa Ilić


Prognoza za utorak, 5. Decembar 2023.

SRBIJA: U utorak dolazi do naoblačenja sa zapada i jugozapada koje će ujutru ponegde usloviti kratkotrajnu ledenu kišu, a tokom dana ređu pojavu slabe kiše, pre svega u južnim i istočnim predelima Srbije. Na zapadu i severu Srbije suvo sa sunčanim intervalima sredinom dana. Vetar slab do umeren jugoistočni, u južnom Banatu ujutru pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C na jugu do 1°C u Beogradu, a maksimalna od 3°C u Negotinu do 9°C u Loznici. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -2°C do 3°C.

Požarevac: U utorak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje pre podne, a od sredine dana sunčani intervali. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C u centru, a maksimalna do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 3°C.

Niš: U utorak manji porast temperature uz naoblačenje i moguću slabu, kratkotrajnu kišu. Vetar slab južni i istočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo.

Užički region: U utorak ujutru mraz i moguća kratkotrajna ledena kiša. Pre podne oblačno, a od sredine dana sunčani intervali. Vetar slab južni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -5°C do -2°C, a maksimalna od 5°C do 7°C. Uveče suvo. Na Zlatiboru i Tari porast temperature uz prolazno naoblačenje ujutru i najviše do 5°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U utorak ujutru slab mraz, a tokom dana manji porast temperature uz naoblačenje ujutru sa malom šansom za padavine. U toku dana suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu ujutru pojačan. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 5°C do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -1°C do 2°C.

Novi Sad: U utorak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje pre podne, a od sredine dana sunčani intervali. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, a maksimalna 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 1°C.

Subotica: U utorak manji porast temperature uz prolazno naoblačenje ujutru sa mogućom kratkotarejnom ledenom kišom, a zatim suvo i sunčani intervali sredinom dana. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C, a maksimalna 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h -1°C.

Vreme narednih dana: U sredu naoblačenje sa kišom, a na planinama izanad 1000 mnv sa snegom. Vetar slab južni i jugoistočni, a popodne zapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče kiša, ponegde susnežica. Temperatura u 22h od 1°C do 4°C.
U četvrtak malo hladnije sa kišom, susnežicom i snegom povremeno. Popodne prestanak padavina na zapadu Srbije. U petak suvo uz manji porast temperature.

CRNA GORA: U utorak naoblačenje sa kišom, najpre na jugu. Maksimalna temperatura od 6°C do 13°C, na Žabljaku do 3°C uz sneg krajem dana. CG naredni dani: U sredu kiša. U četvrtak padavine prestaju na Primorju, a na severu Crne Gore susnežica i sneg. U petak suvo.Slične vesti

Prognoza za sredu, 28. Februar 2024.

27 Feb 2024, 11:56

SRBIJA: U sredu se zadržava toplo vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim…

Prognoza za utorak, 27. Februar 2024.

26 Feb 2024, 13:21

SRBIJA: U utorak i dalje vrlo toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim periodima uz umerenu…

Prognoza za nedelju, 25. Februar 2024.

24 Feb 2024, 10:21

SRBIJA: U nedelju vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZanimljivostiPrestupne godine - šta bi bilo…

Učili smo da je Zemlji potrebno 365 dana da napravi pun krug, ali to putovanje traje oko 365…

28 Feb 2024, 9:32

EkonomijaSrpska preduzeća sve više traže…

Prošle godine evropske berze struje su se stabilizovale i prosečna veleprodajna cena…

28 Feb 2024, 9:28

DruštvoSaobraćajna policija privremeno…

Saobraćajna policija u proteklih šest dana privremeno je oduzela osam vozila od počinilaca…

28 Feb 2024, 9:25

Kursna lista