PROGNOZA za UTORAK, 4. Jun 2019.
   3 Jun 2019, 10:39    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 4. Jun 2019.

SRBIJA: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 20°C na jugoistoku, u Dimitrovgradu do 25°C na severu Vojvodine.

Požarevac: U utorak nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 23°C.

Niš: U utorak nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 22°C.

Užički region: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni ili severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 21°C do 23°C, na Zlatiboru i Tari do 17°C.

VOJVODINA: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 23°C po Sremu do 25°C na severu Vojvodine.

Novi Sad: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 24°C.

Subotica: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 25°C.

Vreme narednih dana: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. U drugoj polovini sedmice sve više sunčanih sati uz porast temperature koja će za naredni vikend biti oko 30°C u svim krajevima.
 
CRNA GORA: U utorak promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima i sa malo sunčanih intervala. Maksimalna temperatura od 18°C do 23°C, na Žabljaku do 15°C. CG naredni dani: U sredu bez bitnije promene: Promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju manje kiše i više sunčanih sati. Od četvrtka pretežno sunčano i sve toplije uz početka pravog leta za idući vikend.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 13. Novembar 2019.

12 Nov 2019, 11:59

SRBIJA: U noći utorak na sredu prolazna kiša u većini krajeva koja prestaje do jutra. U sredu  vrlo toplo za ovo doba godine…

PROGNOZA za UTORAK, 12. Novembar 2019.

11 Nov 2019, 12:35

SRBIJA: U utorak toplije sa sunčanim periodima, ali vetrovito uz pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U…

PROGNOZA za NEDELJU, 10. Novembar 2019.

9 Nov 2019, 10:24

SRBIJA: U nedelju promenljivo oblačno sa kišom mestimično. Na severu Srbije svežije za oko 5°C u odnosu na subotu, a na…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSine, danas se niko ničega ne…

Sine, igrao si se danas mnogo. Trčao si, padao, gulio kolena, plakao, ustajao, smejao se,…

12 Nov 2019, 14:27

SportOLIMPIJSKA ŠAMPIONKA U GIMNASTICI…

NEKADAŠNJA OLIMPIJSKA ŠAMPIONKA U GIMNASTICI NELLIE KIM POSETILA JE SPORTSKI…

12 Nov 2019, 13:59

PolitikaVUČIĆ O UTISCIMA NAKON SASTANKA…

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Parizu da je imao "veoma srdačan, dobar,…

12 Nov 2019, 13:46

Kursna lista