PROGNOZA za UTORAK, 4. Jun 2019.
   3 Jun 2019, 10:39    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 4. Jun 2019.

SRBIJA: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 11°C do 16°C, a maksimalna od 20°C na jugoistoku, u Dimitrovgradu do 25°C na severu Vojvodine.

Požarevac: U utorak nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 23°C.

Niš: U utorak nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 22°C.

Užički region: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni ili severni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 21°C do 23°C, na Zlatiboru i Tari do 17°C.

VOJVODINA: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 13°C do 15°C, a maksimalna od 23°C po Sremu do 25°C na severu Vojvodine.

Novi Sad: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 24°C.

Subotica: U utorak nestabilno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima uz povremene sunčane intervale. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 25°C.

Vreme narednih dana: U sredu nestabilno sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima uz sunčane intervale. U drugoj polovini sedmice sve više sunčanih sati uz porast temperature koja će za naredni vikend biti oko 30°C u svim krajevima.
 
CRNA GORA: U utorak promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima i sa malo sunčanih intervala. Maksimalna temperatura od 18°C do 23°C, na Žabljaku do 15°C. CG naredni dani: U sredu bez bitnije promene: Promenljivo vreme sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Na Primorju manje kiše i više sunčanih sati. Od četvrtka pretežno sunčano i sve toplije uz početka pravog leta za idući vikend.
 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 9. Avgust 2020.

8 Aug 2020, 10:30

SRBIJA: U nedelju toplo i sparno vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka će  mogu usloviti ređe lokalne…

Prognoza za subota, 8. avgust 2020.

7 Aug 2020, 11:45

SRBIJA: U subotu na severu Srbije toplo i sparno sa dužim sunčanim periodima. Na jugozapadu i jugu Srbije jači razvoj oblaka…

PROGNOZA za PETAK, 7. Avgust 2020.

6 Aug 2020, 11:20

SRBIJA: U petak toplo i sparno vreme sa dužim sunčanim periodima pre podne i dnevnim razvojem oblaka koji će usloviti lokalne…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoU SUBOTU TRNOVA PETKA, A U NEDELJU…

Ovog vikenda Srpska pravoslavna crkva proslavlja dva praznika, Svetu velikomučenicu Paraskevu…

8 Aug 2020, 12:10

KulturaU CENTRU ZA KULTURU KUČEVO ODLAŽU…

Na osnovu naredbe Štaba za vanredne situacije opštine Kučevo , u Centru za kulturu…

8 Aug 2020, 12:00

HronikaTeška krađa u Požarevcu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, uhapsili su D. D. (1990) iz…

8 Aug 2020, 11:47

Kursna lista