PROGNOZA za UTORAK, 3. Septembar 2019.
   2 Sep 2019, 11:52    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 3. Septembar 2019.

SRBIJA: U utorak sledi osveženje sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima, najpre na severu i zapadu Srbije. Biće malo padavina i neće svugde pasti kiša. Ovo naoblačenje se širi tokom popodneva na ostale krajeve, a samo se na jugu i istoku Srbije zadržava toplo i sunčano do kasnih popodnevnih sati. Duvaće umeren severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Jutarnja temperatura od 11°C do 19°C, a maksimalna od 20°C na severu Vojvodine do 32°C na krajnjem istoku i jugu Srbije. Na severu Srbije će krajem dana biti hladnije nego ujutru zbog zahlađenja u toku dana.

Požarevac: U utorak osveženje i naoblačenje sa mogućom kratkotrajnom kišom popodne. Duvaće umeren severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale. Jutarnja temperatura 19°C, maksimalna oko 26°C, a minimalna temperatura na kraju dana oko 15°C usled zahlađenja.

Niš: U utorak sunčano i toplo, a kasnije popodne naoblačenje i krajem dana su mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vetar slab južnih i istočnih pravaca, a popodne severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 29°C, popodne u padu.

Užički region: U utorak naoblačenje i osveženje sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće malo padavina. Duvaće slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 24°C do 26°C, na Zlatiboru i Tari do 19°C.

VOJVODINA: U utorak osveženje sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima koje se širi sa severozapada ka jugoistoku. Biće malo padavina i neće svugde pasti kiša. Duvaće umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Jutarnja temperatura od 15°C do 18°C, a maksimalna od 20°C na severu Vojvodine do 26°C na jugoistoku Banata. Kasnije uveče će biti hladnije nego ujutru zbog zahlađenja u toku dana.

Novi Sad: U utorak osveženje i naoblačenje sa mogućom kratkotrajnom kišom. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 22°C.

Subotica: U utorak osveženje i naoblačenje sa mogućom kratkotrajnom kišom. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna oko 20°C.

Vreme narednih dana: U sredu svugde svežije i prijatnije vreme uz postepeno razilaženje oblaka i duže sunčane periode tokom dana. U četvrtak sunčano i toplije, a u petak i za vikend promenljivo oblačno sa povremenom kišom i postepeno svežije.
 
CRNA GORA: U utorak naoblačenje koje će uzrokovati kratkotrajnu kišu i lokalne pljuskove u unutrašnjosti uz malu šansu za kišu na Primorju. Maksimalna temperatura od 24°C do 32°C, na Žabljaku oko 17°C.

CG naredni dani: U sredu malo svežije sa sunčanim intervalima. U četvrtak sunčano i toplo, a u petak i za vikend promenljivo oblačno sa povremenom kišom, pretežno na severu Crne Gore.
 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 21. Septembar 2019.

20 Sep 2019, 10:33

SRBIJA: U subotu posle vrlo svežeg jutra tokom dana sunčano i suvo uz manji porast dnevnih temperatura. Vetar slab jugoistočni…

PROGNOZA za PETAK, 20. Septembar 2019.

19 Sep 2019, 10:43

SRBIJA: U petak sunčano i suvo uz vrlo sveže jutro. Vetar slab severozapadni i severni u skretanju na severoistočni na severu…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 18. Septembar 2019.

18 Sep 2019, 11:04

SRBIJA: U četvrtak promenljivo oblačno sa prolaznom kišom na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku zemlje. Na severu suvo…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportRADOVI NA IZGRADNJI SPORTSKIH…

U Golupcu se, uz podršku Evropske unije preko razvojnog programa EU PRO, radi na dodatnom…

22 Sep 2019, 11:38

KulturaU VELIKOM GRADIŠTU POČINJE PETI…

Peti po redu ŠIK - Festival amaterskih pozorišta „Štap i kanap“,…

22 Sep 2019, 10:36

PolitikaDAČIĆ NA GENERALNOJ SKUPŠTINI…

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boraviće u Njujorku…

21 Sep 2019, 14:54

Kursna lista