PROGNOZA za UTORAK, 2. Jul 2019.
   1 Jul 2019, 12:28    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 2. Jul 2019.

SRBIJA: U utorak sunčano i vrlo toplo uz vrućinu u svim predelima. U utorak uveče i tokom noći ka sredi sa zapada i severozapada stiže prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koje prvo zahvata krajnje severozapadne, severne i zapadne predele uz pad temperature. Vetar slab severozapadni, zapadni i severni ili promenljiv u zoni pljuskova uveče umeren do pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 24°C u Beogradu, a maksimalna od 34°C do 39°C u Prijepolju i Bajinoj Bašti.

Požarevac: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni i severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 36°C.

Niš: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 38°C.

Užički region: U utorak sunčano i vruće. Kasno popodne i uveče naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren severoistočni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 36°C do 39°C, na Zlatiboru i Tari oko 31°C.

VOJVODINA: U utorak sunčano i vrlo toplo tokom dana. Uveče stiže naoblačenje prvo na krajnji severozapad Vojvodine i širi se ka ostalim predelima u noći ka sredi i u sredu vrlo rano ujutru donoseći  kišu i pljuskove sa grmljavinom uz pad temperature. Vetar slab severozapadni i zapadni u zoni pljuskova uveče umeren do pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 34°C do 36°C.

Novi Sad: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna do 36°C.

Subotica: U utorak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni u zoni pljuskova uveče pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna oko 34°C.

Vreme narednih dana: U sredu vrlo rano ujutru i prepodne prolazno naoblačenje sa vrlo slabom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom u severnim i jugozapadnim krajevima. Tokom dana suvo uz sunčane intervale sa slabom do umerenom oblačnošću. U centralnim, istočnim, jugoistočnim i južnim predelima sunčano i vrlo toplo. U Negotinskoj krajni prolazno naoblačenje u popodnevnim časovima. Na krajnjem jugozapadu zemlje popodne je moguća kiša ili pljuskovi sa grmljavinom. Na severu niže i prijatnije temperature, ispod 30°C a na jugu sunčano i vrlo toplo, iznad 30°C. U četvrtak prijatno toplo a slaba do umerena oblačnost uglavnom na severu, zapadu i jugozapadu zemlje sa sunčanim periodima i suvo. U centralnim, južnim i jugoistočnim krajevima sunčano i vrlo toplo. U petak slaba do umerena oblačnost u većini predela uz razvedravanje popodne. U subotu u svim krajevima pretežno sunčano i toplo sa slabom oblačnošću uglavnom u severnim i zapadnim krajevima.
 
CRNA GORA: U utorak sunčano i vruće u svim predelima. Maksimalna temperatura od 35°C do 40°C u Podgorici, na Žabljaku 29°C. CG naredni dani: U sredu, četvrtak i petak u popodnevnim časovima prolazna oblačnost na severu sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom uz niže temperature u četvrtak i petak. Na jugu sve vreme sunčano i vrlo toplo.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. Jul 2019.

19 Jul 2019, 10:25

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i toplije uz dnevni razvoj oblaka na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde je popodne…

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaTransparentno do najbolje Medijske…

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da želi da se u potpuno inkluzivnom i transparentnom procesu…

20 Jul 2019, 11:46

PolitikaDačić na sastanku Istočno-evropske…

Pod predsedavanjem Republike Srbije, u NJujorku je održan sastanak ambasadora država članica…

20 Jul 2019, 11:39

PolitikaOstavka Haradinaja politički trik

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je ostavka kosovskog premijera Ramuša Haradinaja politički…

20 Jul 2019, 11:33

Kursna lista