PROGNOZA ZA UTORAK, 29. Novembar 2022.
   28 Nov 2022, 12:26    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA UTORAK, 29. Novembar 2022.

SRBIJA: U utorak ujutru ređa pojava slabog mraza i ponegde magla na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana promenljiva oblačnost i suvo, a samo u Timočkoj Krajini sa slabom kišom povremeno. Vetar slab istočnih pravaca, u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni vetar, u južnom Banatu u pojačanju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 4°C do 7°C. Uveče suvo, a u Timočkoj Krajini kiša. Temperatura u 22h od 2°C do 5°C.
Požarevac: U utorak suvo uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Duvaće umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 6°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 4°C.
Niš: U utorak oblačno i suvo. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 6°C. Uveče suvo.
Užički region: U utorak ujutru slab mraz i ponegde magla. Tokom dana niska oblačnost sa sumaglicom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 4°C do 6°C. Na Zlatiboru i Tari hladno i oblačno i najviše oko 1°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U utorak ujutru ređa pojava slabog mraza i ponegde magla na zapadu Srema i Bačke. Tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren jugoistočni, u južnom Banatu u pojačanju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 1°C, a maksimalna od 5°C do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 4°C.
Novi Sad: U utorak suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Duvaće umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 3°C.
Subotica: U utorak suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Duvaće umeren jugoistočni vetar. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 2°C.
Vreme narednih dana: U sredu oblačno  sa slabom kišom povremeno, osim na severu Srbije gde će preovlađivati suvo vreme. Na planinama će padati slab sneg. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni, u košavskom području pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 4°C do 7°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 2°C do 5°C.
U četvrtak oblačno sa slabom kišom povremeno. U petak takođe oblačno, a padavine prestaju, a prestaje i jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju. U subotu i nedelju suvo uz manji porast temperature.
CRNA GORA: U utorak promenljivo oblačno i suvo. Maksimalna temperatura od 6°C do 15°C, na Žabljaku do 2°C.
CG naredni dani: U sredu i četvrtak oblačno sa kišom povremeno, a na planinama sa snegom. U petak padavine pretaju. U subotu i nedelju suvo i promenljivo oblačno.Slične vesti

Prognoza za sredu, 28. Februar 2024.

27 Feb 2024, 11:56

SRBIJA: U sredu se zadržava toplo vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim…

Prognoza za utorak, 27. Februar 2024.

26 Feb 2024, 13:21

SRBIJA: U utorak i dalje vrlo toplo za ovo doba godine sa dužim sunčanim periodima uz umerenu…

Prognoza za nedelju, 25. Februar 2024.

24 Feb 2024, 10:21

SRBIJA: U nedelju vrlo toplo za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoBole stigao u Poljoprivrednu školu

Pred Miće lipicanera, i Gavrila ponija, stigao još jedan stanovnik na akeonmiju Poljoprivredne…

27 Feb 2024, 13:28

DruštvoVrnjačka Banja na 45. Međunarodnom…

Vrnjačka banja predstavila turističku ponudu na  na 45. Međunarodnom sajmu turizma u…

27 Feb 2024, 13:02

DruštvoProgram podrške neformalnim grupama

U Narodnoj biblioteci „Ilija M. Petrović“ održana je sesija povodom realizacije…

27 Feb 2024, 13:01

Kursna lista