PROGNOZA za UTORAK, 29. Januar 2019.
   28 Jan 2019, 11:22    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 29. Januar 2019.

SRBIJA: U utorak hladnije i oblačno uz slabu susnežicu i sneg na zapadu i severu Srbije, a na jugu i jugoistoku kiša. Količina padavina neće biti velika. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C u Somboru do 3°C u Pirotu, a maksimalna od 1°C u Valjevu i Loznici do 6°C na jugu Srbije.

Požarevac: U utorak hladnije i oblačno uz moguću slabu susnežicu i sneg. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 3°C.

Niš: U utorak oblačno uz moguću slabu kišu, a krajem dana je moguća i susnežica. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 6°C.

Užički region: U utorak hladnije i oblačno uz slabu susnežicu i sneg. Količina padavina neće biti velika. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 2°C do 3°C, na Zlatiboru i Tari do 0°C i u padu popodne sa slabim snegom.

VOJVODINA: U utorak hladnije i oblačno uz slabu susnežicu i sneg. Količina padavina biće mala. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C u Somboru do 1°C u Vršcu, a maksimalna od 1°C na zapadu Srema do 3°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U utorak hladnije i oblačno uz moguć slab sneg. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 2°C.

Subotica: U utorak hladnije i oblačno uz moguć slab sneg. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 3°C.

Vreme narednih dana: U sredu suvo, osim na jugoistoku gde će padati kiša. U četvrtak je moguća prolazna kiša i susnežica u većini krajeva, a na planinama sneg uz malu količinu padavina. U petak i za vikend znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i sa malo sunčanih intervala. U petak počinje da duva umeren južni i jugoistočni vetar koj će biti u pojačanju u subotu.
 
 
CRNA GORA: U utorak povremena kiša pre podne i sneg u planinama, a popodne uglavnom suvo. Maksimalna temperatura od 5°C do 14°C, na Žabljaku oko 0°C. CG naredni dani: Narednih dana promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, a u planinama sa snegom.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

PROGNOZA za PETAK, 21. Jun 2019.

20 Jun 2019, 11:54

SRBIJA: U petak sunčano, toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe do umerene…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Jun 2019.

19 Jun 2019, 11:24

SRBIJA: U četvrtak toplo uz slabu do umerenu oblačnost sa pojavom slabe kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSaopštenje Štaba za vanredne situacije…

Na vanrednoj sednici Štaba za vanredne situacije donet je sledeći zaključak: U cilju…

23 Jun 2019, 15:21

DruštvoNAGRAĐENI VUKOVCI I UČENICI GENERACIJA…

Ove godine, među najboljima su 41 dobitnik diplome “Vuk Karadžić“, od kojih petoro…

22 Jun 2019, 23:23

DruštvoKONKURS ZA DOM UČENIKA U POLJOPRIVREDNOJ…

NA OSNOVU ODLUKE MINISTARSTVA PROSVETE NAUKE I TEHNOLOŠKOG RAZVOJA REPUBLIKE SRBIJE…

22 Jun 2019, 12:56

Kursna lista