PROGNOZA za UTORAK, 29. Januar 2019.
   28 Jan 2019, 11:22    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 29. Januar 2019.

SRBIJA: U utorak hladnije i oblačno uz slabu susnežicu i sneg na zapadu i severu Srbije, a na jugu i jugoistoku kiša. Količina padavina neće biti velika. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C u Somboru do 3°C u Pirotu, a maksimalna od 1°C u Valjevu i Loznici do 6°C na jugu Srbije.

Požarevac: U utorak hladnije i oblačno uz moguću slabu susnežicu i sneg. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 3°C.

Niš: U utorak oblačno uz moguću slabu kišu, a krajem dana je moguća i susnežica. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 6°C.

Užički region: U utorak hladnije i oblačno uz slabu susnežicu i sneg. Količina padavina neće biti velika. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 2°C do 3°C, na Zlatiboru i Tari do 0°C i u padu popodne sa slabim snegom.

VOJVODINA: U utorak hladnije i oblačno uz slabu susnežicu i sneg. Količina padavina biće mala. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od -2°C u Somboru do 1°C u Vršcu, a maksimalna od 1°C na zapadu Srema do 3°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U utorak hladnije i oblačno uz moguć slab sneg. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 2°C.

Subotica: U utorak hladnije i oblačno uz moguć slab sneg. Vetar slab severozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna do 3°C.

Vreme narednih dana: U sredu suvo, osim na jugoistoku gde će padati kiša. U četvrtak je moguća prolazna kiša i susnežica u većini krajeva, a na planinama sneg uz malu količinu padavina. U petak i za vikend znatno toplije i promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom i sa malo sunčanih intervala. U petak počinje da duva umeren južni i jugoistočni vetar koj će biti u pojačanju u subotu.
 
 
CRNA GORA: U utorak povremena kiša pre podne i sneg u planinama, a popodne uglavnom suvo. Maksimalna temperatura od 5°C do 14°C, na Žabljaku oko 0°C. CG naredni dani: Narednih dana promenljivo oblačno vreme sa povremenom kišom, a u planinama sa snegom.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Februar 2020.

21 Feb 2020, 10:29

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz u severnim predelima gde će biti pretežno vedro. Na jugu Srbije ujutru i pre podne oblačno…

PROGNOZA za PETAK, 21. Februar 2020.

20 Feb 2020, 11:01

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz, a tokom dana umerena oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab južni, a popodne…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 20. Februar 2020.

19 Feb 2020, 10:44

SRBIJA: U četvrtak vrlo rano ujutru, prepodne i popodne sa povremenom kišom u većini predela. Samo na severoistoku i krajnjem…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPREMINUO ČEDOMIR RADOJČIĆ

U ČETVRTAK, 20. FEBRUARA, U RANIM POPODNEVNIM SATIMA IZNENADA JE PREMINUO ČEDOMIR RADOJČIĆ,…

21 Feb 2020, 14:09

PoljoprivredaPRIHRANA AZOTNO MINERALNIM ĐUBRIVOM…

MAKSIMALNO USVAJANJE I VEĆI ROD OZIMIH STRNIH ŽITA ZA 2020 GODINU ĆE SE POSTIĆI AKO SE IZVRŠI…

21 Feb 2020, 14:03

PolitikaDepozitni sistem za jednokratnu…

Ministarstvo zaštite životne sredine objavilo je nacrt izmena i dopuna Zakona o ambalaži i…

21 Feb 2020, 13:47

Kursna lista