PROGNOZA za UTORAK, 27. Februar 2018.
   26 Feb 2018, 10:49    Požarevac    sattv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 27. Februar 2018.

SRBIJA: U utorak vrlo hladno i oblačno sa snegom. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca. Dnevna temperatura tokom celog dana znatno ispod 0°C. Pritisak oko normale na severu i ispod normale na jugu Srbije. Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -6°C, a maksimalna od -6°C na severu do 0°C na krajnjem jugu, u Vranju.

Požarevac: U utorak vrlo hladno i oblačno sa snegom povremeno. Duvaće umeren istočni i jugoistočni vetar, popodne u slabljenju. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -8°C, a maksimalna oko -4°C.

Niš: U utorak vrlo hladno sa snegom. Vetar slab do istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutanja temperatura -7°C, a maksimalna oko -3°C.

Užički region: U utorak vrlo hladno i oblačno sa snegom. Duvaće slab do umeren vetar istočnih pravaca. Dnevna temperatura tokom celog dana znatno ispod 0°C. Pritisak malo ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od -9°C do -6°C, a maksimalna od -6°C do -4°C, na Zlatiboru i Tari oko -10°C sa snegom.

VOJVODINA: U utorak vrlo hladno i oblačno sa snegom. Duvaće umeren vetar istočni i jugoistočni vetar, popodne u slabljenju. Dnevna temperatura tokom celog dana znatno ispod 0°C. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -7°C, a maksimalna od -6°C na severu i zapadu Vojvodine do -4°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U utorak vrlo hladno i oblačno sa snegom povremeno. Duvaće umeren istočni vetar, popodne u slabljenju. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -9°C, a maksimalna oko -6°C.

Subotica: U utorak vrlo hladno i oblačno sa snegom povremeno. Duvaće slab do umeren istočni i severoistočni vetar, popodne u slabljenju. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -9°C, a maksimalna oko -6°C.

OSTALI gradovi i regioni i vreme za naredne dane: U sredu takođe vrlo hladno sa slabim snegom koji postepeno prestaje. U četvrtak ujutru jak mraz, ponegde blizu -20°C, a tokom dana neznatni porast temperature u odnosu na sredu. U petak naoblačenje sa snegom, a na jugu Srbije je moguća ledena kiša i kiša. Tek za vikend i početkom iduće sedmice može doći do značajnijeg porasta temperature.

CRNA GORA: U utorak hladno sa snegom koji je moguć i na Primorju. Maksimalna temperatura od -6°C do 6°C na jugu, na Žabljaku -11°C. CG naredni dani: U sredu vrlo hladno sa snegom, a na Primorju prestanak padavina. U četvrtak jak mraz i postepen porast dnevne temperature uz naoblačenje krajem dana. U petak i subotu kiša, a samo u planinama sneg.  Slične vesti

Prognoza za utorak, 21. maj 2024.

20 May 2024, 11:30

SRBIJA: U utorak toplo i nestabilno. Ujutru je moguća kratkotrajna kiša na jugozapadu i istoku…

Prognoza za nedelju, 19. maj 2024.

18 May 2024, 12:05

SRBIJA: U nedelju nestabilno i vrlo toplo, ponegde do 30°C u centralnim i južnim predelima. Pre…

Prognoza za subotu, 18. maj 2024.

17 May 2024, 12:07

SRBIJA: U subotu znatno toplije i pretežno sunčano sa slabim dnevnim razvojem oblaka. Nešto više…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PoljoprivredaFalsifikovan med problem pravih…

Lošija pčelinja paša dovodi često do pojave veće količine falsifikovanog meda…

21 May 2024, 12:12

PolitikaĐurić: Očekujem borbu do poslednjeg…

Velika i snažna borba traje u Njujorku, poručuje šef srpske diplomatije Marko Đurić…

21 May 2024, 11:30

DruštvoDanas je Sveti Jovan Bogoslov,…

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas obeležavaju Svetog Jovana Bogoslova. Apostol i jevanđelista…

21 May 2024, 11:02

Kursna lista