PROGNOZA za UTORAK, 26. Mart 2019.
   25 Mar 2019, 11:42    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 26. Mart 2019.

SRBIJA: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom se premešta od severa ka zapadu i jugu Srbije. U utorak zahlađenje sa prolaznom kišom, a na planinama sa snegom. Veća šansa za kišu je na zapadu i jugozapadu Srbije, a znatno manja na istoku Srbije. Od sredine dana na severu Vojvodine razvedravanje. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 8°C, a maksimalna od 8°C u Užicu do 14°C po Vojvodini.

Požarevac: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom. U utorak zahlađenje sa moguće vrlo malo kiše ujutru, a ostali deo dana suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 13°C.

Niš: U utorak zahlađenje sa malo slabe kiše povremeno. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 13°C.

Užički region: U utorak zahlađenje sa prolaznom kišom, a na planinama sa snegom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 8°C do 9°C, na Zlatiboru i Tari oko 2°C sa snegom.

VOJVODINA: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom se premešta sa severa ka jugu. U utorak zahlađenje uz promenljivu oblačnost. Od sredine dana na severu Vojvodine razvedravanje. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 12°C do 14°C.

Novi Sad: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom. U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 14°C.

Subotica: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom. U utorak hladnije uz razvedravanje sredinom dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 13°C.

Vreme narednih dana: U sredu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U četvrtak i petak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano uz manji porast dnevne temperature. Za vikend takođe sunčano i toplije.
 
CRNA GORA: U utorak hladnije sa prolaznom kišom, a na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 6°C do 18°C, na Žabljaku oko 0°C. CG naredni dani: U sredu na severu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Na Jadranu vedro uz buru. U drugoj polovini sedmice sunčano uz postepeno otopljenje.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.

23 Aug 2019, 12:01

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo. Popodnevni lokalni razvoj oblaka može usloviti retku…

PROGNOZA za PETAK, 23. Avgust 2019.

22 Aug 2019, 11:18

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana, pre svega na zapadu i jugu Srbije. Postoji mala…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 22. Avgust 2019.

21 Aug 2019, 11:19

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na sredu uz malo oblaka tokom dana. Postoji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE U PROJEKTU…

U Velikom Gradištu  održana je konferencija za medije povodom početka realizacije…

24 Aug 2019, 20:44

PolitikaODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE…

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Srpske Napredne stranke u Velikom…

24 Aug 2019, 15:02

DruštvoINFORMATIVNI CENTAR JP PUTEVI…

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da je od danas, 22.08.2019. god. u funkciji…

24 Aug 2019, 13:56

Kursna lista