PROGNOZA za UTORAK, 26. Mart 2019.
   25 Mar 2019, 11:42    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 26. Mart 2019.

SRBIJA: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom se premešta od severa ka zapadu i jugu Srbije. U utorak zahlađenje sa prolaznom kišom, a na planinama sa snegom. Veća šansa za kišu je na zapadu i jugozapadu Srbije, a znatno manja na istoku Srbije. Od sredine dana na severu Vojvodine razvedravanje. Vetar umeren do pojačan severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 3°C do 8°C, a maksimalna od 8°C u Užicu do 14°C po Vojvodini.

Požarevac: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom. U utorak zahlađenje sa moguće vrlo malo kiše ujutru, a ostali deo dana suvo. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 13°C.

Niš: U utorak zahlađenje sa malo slabe kiše povremeno. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 13°C.

Užički region: U utorak zahlađenje sa prolaznom kišom, a na planinama sa snegom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 4°C do 6°C, a maksimalna od 8°C do 9°C, na Zlatiboru i Tari oko 2°C sa snegom.

VOJVODINA: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom se premešta sa severa ka jugu. U utorak zahlađenje uz promenljivu oblačnost. Od sredine dana na severu Vojvodine razvedravanje. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 12°C do 14°C.

Novi Sad: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom. U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost sa sunčanim intervalima. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 14°C.

Subotica: U noći ponedeljak na utorak naoblačenje sa kišom. U utorak hladnije uz razvedravanje sredinom dana. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna oko 13°C.

Vreme narednih dana: U sredu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U četvrtak i petak ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano uz manji porast dnevne temperature. Za vikend takođe sunčano i toplije.
 
CRNA GORA: U utorak hladnije sa prolaznom kišom, a na planinama sa snegom. Maksimalna temperatura od 6°C do 18°C, na Žabljaku oko 0°C. CG naredni dani: U sredu na severu hladno i promenljivo oblačno sa sunčanim periodima. Na Jadranu vedro uz buru. U drugoj polovini sedmice sunčano uz postepeno otopljenje.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

15 Jun 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada.…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Jun 2019.

14 Jun 2019, 10:04

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar južni i jugoistočni ili promenljiv, na jugozapadu i jugoistoku zemlje severoistočni.…

PROGNOZA za PETAK, 14. Jun 2019.

13 Jun 2019, 10:24

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab zapadni i severozapadni, na jugozapadu zemlje severoistočni. Pritisak iznad…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSVEČANO OSVEĆENJE NOVE CRKVE SVETE…

Novosagrađenu Crkvu Svete Trojice u Češljevoj Bari, osveštaće u ponedeljak ,17.…

15 Jun 2019, 16:57

PolitikaĐORĐEVIĆ:USKORO IMPLEMENTACIJA…

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se…

15 Jun 2019, 13:55

DruštvoIZGRADNJA METROA U BEOGRADU NAJVEĆI…

Potpredsednica Vlade i predsednica Radne grupe za realizaciju projekta izgradnje beogradskog…

15 Jun 2019, 13:49

Kursna lista