PROGNOZA za UTORAK, 26. Januar 2021.
   25 Jan 2021, 12:24    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 26. Januar 2021.

SRBIJA: U noći ka utorku oblačno sa kišom na jugu, u ostalim predelima sa snegom. Samo će na severu Vojvodine biti suvo. U utorak hladnije sa snegom povremeno, osim po Vojvodini gde će biti suvo, a na severu Vojvodine sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -2°C na severu do 1°C na jugu i u Negotinu, a maksimalna od 1°C do 4°C koliko će biti u Negotinu.
Požarevac: U utorak hladnije sa slabim snegom povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 0°C, maksimalna oko 2°C.
Niš: U utorak hladnije sa susnežicom i snegom povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 1°C, maksimalna oko 3°C.
Užički region: U utorak hladnije sa snegom povremeno. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, maksimalna od 1°C do 2°C.
VOJVODINA: U utorak hladnije i oblačno sa vrlo malo sunčanih intervala na severu Vojvodine. Na jugu Vojvodine je moguć slabo sneg povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, maksimalna od 2°C do 3°C.
Novi Sad: U utorak hladnije i oblačno sa manjom šansom za slab sneg. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -1°C, maksimalna oko 2°C.
Subotica: U utorak hladnije i promenljivo oblačno sa malo sunčanih intervala. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura -2°C, maksimalna oko 2°C.
Vreme narednih dana: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana suvo na severu Srbije sa sunčanim intervalima, a u ostalim krajevima sa slabim snegom povremeno. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 1°C, maksimalna od 0°C do 3°C, a u Negotinu oko 5°C.
U četvrtak ujutru mraz, a tokom dana promenljiva oblačnost sa sunčanim intervalima uz manji porast temperature u odnosu na sredu. U petak sledi brži porast temperature uz naoblačenje sa kišom povremeno.
CRNA GORA: U utorak još malo hladnije sa burom na Primorju, a na severu Crne Gore slab sneg. Maksimalna temperatura od 0°C do 3°C na severu, na Primorju do 11°C, na Žabljaku -4°C uz sneg.
CG naredni dani: U sredu i četvrtak mraz ujutru u unutrašnjosti i manji porast dnevne temperature. U sredu je moguć još ponegde slab snegna severu, a u četvrtak suvo. Na Primorju više sunčanih sati. U petak i subotu porast temperature uz jačanje juga i naoblačenje sa kišom.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 4. Mart 2021.

3 Mar 2021, 11:33

SRBIJA: U četvrtak ujutru ponegde slab mraz. Tokom dana sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni, jugozapadni…

PROGNOZA za SREDU, 3. Mart 2021.

2 Mar 2021, 11:08

SRBIJA: U sredu ujutru slab mraz, a tokom dana sunčano i znatno toplije nego u utorak. Vetar slab istočni i severoistočni…

PROGNOZA za UTORAK, 2. Mart 2021.

1 Mar 2021, 11:33

SRBIJA: U utorak ujutru mraz. U toku dana na severu Srbije sunčano, a u centralnim i južnim predelima umerena oblačnost…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGradska biblioteka iz Kučeva pozajmila…

Već neko vreme Biblioteka „Nikola Sikimić Maksim“ poručuje – ako ne može…

3 Mar 2021, 16:36

ZdravljeZZJZ: 101 novi slučaj Covid 19

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u utorak zabeležen je 101 novi…

3 Mar 2021, 14:28

KulturaBojana Urošević najbolja na festivalu…

Završio se još jead Milivojev štap i šešir, 17. po redu, dobitnica Milivojevog šešira, glavne…

3 Mar 2021, 14:18

Kursna lista