PROGNOZA za UTORAK, 26. Februar 2019.
   25 Feb 2019, 10:41    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 26. Februar 2019.

SRBIJA: U utorak dnevna temperatura u porastu uz prolazno naoblačenje zahvata najpre sever Srbije i tokom dana se premešta ka jugu. Ovo naoblačenje biće slabo izraženo u pogledu padavina i može uzrokovati poneku kap kiše na sever Srbije sredinom dana, a krajem dana na jugozapadu. Biće i sunčanih intervala, uz više sunčanih sati u centralnim i južnim predelima. Vetar ujutru slab zapadni, a popodne slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C na jugu do -1°C na severu, a maksimalna od 6°C u Dimitrovgradu do 12°C u Somboru i Loznici.

Požarevac: U utorak temperatura u porastu uz prolazno naoblačenje sa malom šansom za poneku kap kiše popodne. Biće i sunčanih intervala. Vetar ujutru slab zapadni, a popodne slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna do 9°C.

Niš: U utorak ujturu mraz, a dnevna temperatura u porastu. U prvom delu dana sunčano, a popodne umereno naoblačenje. Vetar ujutru slab zapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -5°C, a maksimalna do 8°C.

Užički region: U utorak ujutru mraz, a dnevna temperatura u porastu u odnosu na ponedeljak. Pre podne sunčano, a od sredine dana prolazno naoblačenje sa malom šansom za poneku kap kiše popodne i krajem dana. Vetar ujutru slab zapadni, a popodne slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -8°C do -5°C, a maksimalna od 8°C do 10°C u, na Zlatiboru i Tari do 6°C.

VOJVODINA: U utorak temperatura u porastu uz prolazno naoblačenje koje zahvata najpre sever Vojvodine i premešta ka jugu. Ovo naoblačenje biće slabo izraženo u pogledu padavina i može uzrokovati poneku kap kiše sredinom dana. Biće i malo sunčanih intervala. Vetar ujutru slab zapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 8°C u Vršcu do 12°C u Sombor.

Novi Sad: U utorak temperatura u porastu uz prolazno naoblačenje sa malom šansom za poneku kap kiše sredinom dana. Biće i sunčanih intervala. Vetar ujutru slab zapadni, a popodne umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 11°C.
Subotica: U utorak temperatura u porastu uz prolazno naoblačenje sa malom šansom za poneku kap kiše sredinom dana. Biće i malo sunčanih intervala. Vetar ujutru slab zapadni, a zatim umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna oko 10°C.

Vreme narednih dana: U sredu manji pad temperature uz promenljivu oblačnost. Na severu suvo, a u zapadnim i južnim predelima uz moguću slabu kišu, a na planinama slab sneg. Biće malo padavina. Vetar umeren severnih pravaca. U četvrtak i petak sunčano i toplije uz slab mraz ujutru i dnevnu temperaturu oko 15°C. Za naredni vikend nešto niže temperature sa prolaznom oblačnošu i malo kiše između petka i subote, a na planinama slab sneg. Od nedelje suvo.
 
CRNA GORA: U utorak sunčano i malo toplije. Na severu uz jače jutarnje mrazeve i sa umerenim naoblačenjem popodne. Maksimalna temperatura od 8°C do 17°C, na Žabljaku do 3°C. CG naredni dani: Do kraja sedmice preteženo sunčano na jugu, a na severu Crne Gore oblačnije vreme u sredu i subotu kada su moguće slabe padavine u vidu kiše u nižim predelima i snega u planinama.
 Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Avgust 2019.

20 Aug 2019, 10:49

SRBIJA: U sredu isto vreme kao u utorak, preteženo sunčano i vrućina. Vetar slab, ujutru jugoistočni, a tokom danas istočni…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Avgust 2019.

19 Aug 2019, 11:46

SRBIJA: U utorak sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni, istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna…

PROGNOZA za SUBOTU, 17. Avgust 2019.

16 Aug 2019, 10:44

SRBIJA: U subotu još jedno vrlo sveže jutro, a po kotlinama ponegde magla. Tokom dana prijatno toplo uz duže sunčane periode…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaULAGANJE U RAZVOJ KULTURE U OPŠTINI…

Za investicije,socijalna davanjja i subvencije iz budžeta za ovu godinu u opštini Golubac…

20 Aug 2019, 17:31

DruštvoZAŠTITITE SE OD UJEDA KOMARACA…

PRIDRŽAVANJEM NEKIH OSNOVNIH SAVETA MOŽETE ZNATNO SMANJITI RIZIK I ZAŠTITITI SEBE OD…

20 Aug 2019, 14:26

DruštvoNOVI AUTOPUT VOŽD KARAĐORĐE BIĆE…

Novi Šumadijski koridor odnosno autoput "Vožd Karađorđe" biće dug između…

20 Aug 2019, 14:21

Kursna lista