PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.
   24 Jun 2019, 11:28    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vrlo rano ujutru u centralnim i južnim, prepodne u istočnim a tokom dana i u ostalim predelima sa slabom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Biće i intervala sa suvim i sunčanim vremenom. Samo na severu pretežno sunčano sa slabom do umerenom oblačnošću i uglavnom suvo. Popodne u južnim i jugoistočnim predelima Vojvodine postoji mala šansa za slabu kišu. Vetar slab do umeren severni i severoistoćni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 19°C, a maksimalna od 28°C do 32°C.

Požarevac: U utorak slaba do umerena oblačnost sa mogućom slabom kišom ili kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom vrlo rano ujutru u utorak i kasnije popodne. Preko dana sa dužim sunčanim periodima i uglavnom suvo. Vetar slab severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 30°C.

Užički region: U utorak promenljivo oblačno sa pojavom slabe kiše povremeno ili pljuskova sa grmljavinom u popodnevnim časovima. Vetar slab severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 18°C, a maksimalna od 28°C do 30°C, na Zlatiboru i Tari oko 23°C.

VOJVODINA: U utorak pretežno sunčano sa slabom do umerenom oblačnošću i uglavnom suvo. Slaba povremena kiša ili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom popodne i uveče su mogući u južnoj Bačkoj, po Sremu i na jugoistoku Banata. Na krajnjem severu tokom celog dana bez padavina. Vetar slab severoistoćni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 29°C do 31°C.

Novi Sad: U utorak pretežno sunčano slabom do umerenom oblačnošću i uglavnom suvo. Kasnije popodne i uveče postoji šansa za slabe padavine ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Vetar slab severoistoćni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 30°C.

Subotica: U utorak pretežno sunčano i suvo sa vrlo malo oblaka. Vetar slab severoistoćni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna oko 31°C.

Vreme narednih dana: U sredu rano ujutru moguća slaba kiša ili kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom u centralnim a u istočnim predelima i tokom prepodneva. U ostalim krajevima u sredu tokom dana vrlo male šanse za padavine uz sunčano i vrlo toplo vreme. U četvrtak suvo, sunčano, vrlo toplo i sparno u svim predelima. U petak i za vikend sunčano i toplo vreme uz malo niže temperature ali i dalje sparno usled povećane vlažnosti vazduha.
 
CRNA GORA: U utorak na severu razvoj oblaka sa slabom kišom ili kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a na Primorju sunčano i vrlo toplo. Maksimalna temperatura od 27°C do 34°C u Podgorici, na Žabljaku 23°C. CG naredni dani: Od srede u svim predelima suvo, pretežno sunčano i toplo. Na severu tokom dana slaba prolazna oblačnost uz male šanse za slabu kišu ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom u popodnevnim časovima a na Primorju sunčano i vrlo toplo tokom dana.
 

 Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 20. Jul 2019.

19 Jul 2019, 10:25

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i toplije uz dnevni razvoj oblaka na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde je popodne…

PROGNOZA za PETAK, 19. Jul 2019.

18 Jul 2019, 10:46

SRBIJA: U petak sunčani periodi i dnevni razvoj oblaka koji se premeštaju sa zapada na istok i jugoistok uz mogućnost ređe…

PROGNOZA za NEDELJU, 7. Jul 2019.

6 Jul 2019, 10:34

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrućina. Popodne u Vojvodini naoblačenje sa lokalnim pljuskovima koje se do kraja dana širi…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaTransparentno do najbolje Medijske…

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da želi da se u potpuno inkluzivnom i transparentnom procesu…

20 Jul 2019, 11:46

PolitikaDačić na sastanku Istočno-evropske…

Pod predsedavanjem Republike Srbije, u NJujorku je održan sastanak ambasadora država članica…

20 Jul 2019, 11:39

PolitikaOstavka Haradinaja politički trik

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je ostavka kosovskog premijera Ramuša Haradinaja politički…

20 Jul 2019, 11:33

Kursna lista