Prognoza za utorak, 25. Januar 2022.
   24 Jan 2022, 10:57    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


Prognoza za utorak, 25. Januar 2022.

SRBIJA: U utorak ujutru vrlo jak mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale i postepeno naoblačenje popodne na severu Srbije. Uveče se ovo naoblačenje širi ka centralnim krajevima. Vetar slab zapadnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -18°C do -6°C, a maksimalna dnevna od -4°C do 0°C, a u Negotinu oko 3°C. U noći ka sredi je moguć slab sneg u severnim i centralnim predelima, uglavnom posle ponoći. Temperatura u 22h od -8°C na jugu do -2°C na severu.

Požarevac: U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale i postepeno naoblačenje popodne. Krajem dana i u noći ka sredi slab sneg. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -12°C u centru, a maksimalna dnevna -1°C. Uveče posle ponoći je moguć slab sneg. Temperatura u 22h oko -2°C.

Niš: U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -11°C, a maksimalna dnevna -2°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -6°C.

Užički region: U utorak ujutru vrlo jak mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -18°C do -10°C, a maksimalna dnevna od -3°C do 0°C. Na Zlatiboru i Tari sunčani intervali i najviše -6°C na 1000 mnv.

VOJVODINA: U utorak ujutru vrlo jak mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale i postepeno naoblačenje na severu Srbije. Krajem dana je moguć slab sneg u severnim predelima, a zatim i u centralnim. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -14°C do -8°C, a maksimalna dnevna od-3°C do 0°C. Uveče je moguć slab sneg.Temperatura u 22h od -4°C do -1°C.

Novi Sad: U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale pre podne i naoblačenje popodne. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -11°C, a maksimalna dnevna -1°C. Uveče je moguć slab sneg. Temperatura u 22h oko -2°C.

Subotica: U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana suvo uz sunčane intervale pre podne i naoblačenje popodne. Vetar slab zapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -10°C, a maksimalna dnevna -1°C. Uveče je moguć slab sneg. Temperatura u 22h oko -2°C.

Vreme narednih dana: U sredu oblačno sa povremenim slabim snegom, osim po Vojvodini, gde će biti suvo. Temperatura u manjem porastu u odnosu na utorak. Vetar slab do umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -15°C na jugu do -2°C u Beogradu, a maksimalna dnevna od 0°C na jugu do 6°C u Negotinu.
U četvrtak i petak sledi dalji porast temperature uz slabljenje jutarnjih mrazeva i dnevnu temperaturu od 1°C do 8°C. U subotu par stepeni niža temperatura, a u nedelju i ponedeljak ponovo malo toplije. Novo zahlađenje je moguće početkom februara po današnjoj prognozi.

CRNA GORA: U utorak ujutru jak mraz, a tokom dana suvo sa sunčanim periodima. Maksimalna temperatura od -3°C do 9°C, a na Žabljaku -6°C.
CG naredni dani: Od srede dolazi do postepenog porasta i jutarnje i dnevne temperature sa dužim sunčanim periodima.Slične vesti

Prognoza za sredu, 25. Maj 2022.

24 May 2022, 12:03

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još malo toplije u odnosu na utorak.…

PROGNOZA za UTORAK, 24. Maj 2022.

23 May 2022, 12:45

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i toplo ili vrlo toplo. Biće toplije za oko 5°C u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 22. Maj 2022.

21 May 2022, 11:38

SRBIJA: U nedelju niža i prijatnija temperatura za oko 5°C u odnosu na subotu uz promenljivu…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDan demokratske kulture u Turiji

Osnovna škola „Veljko Dugošević“ u Turiji kod Kučeva, jedna je od…

24 May 2022, 13:40

KulturaPredstavljen repertoar ovogodišnjeg…

U Centru za kulturu  Požarevac predstavljen je program IV Viminacjum Fest-a …

24 May 2022, 13:21

Vremenska prognozaPrognoza za sredu, 25. Maj 2022.

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno. Biće još…

24 May 2022, 12:03

Kursna lista