PROGNOZA za UTORAK, 25. Decembar 2018.
   24 Dec 2018, 10:06    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 25. Decembar 2018.

SRBIJA: U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost. Moguć je povremeno slab sneg sa većom šansom u zapadnoj i centralnoj Srbiji. Vetar umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do 0°C, a maksimalna od -1°C u Dimitrovgradu do 3°C na severu Srbije.

Požarevac: U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost i moguć slab sneg povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, a maksimalna do 2°C.

Niš: U utorak hladnije i oblačno uz slab sneg povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, a maksimalna do 1°C.

Užički region: U utorak hladnije i oblačno uz slab sneg povremeno. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 1°C, na Zlatiboru i Tari do -5°C.

VOJVODINA: U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost. Moguć je povremeno slab sneg, ali veći deo dana suvo uz malo sunčanih intervala. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -4°C do -2°C, a maksimalna od 1°C do 3°C.

Novi Sad: U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost i moguć slab sneg povremeno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C, a maksimalna do 2°C.

Subotica: U utorak hladnije uz promenljivu oblačnost. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -3°C, a maksimalna do d°C. Pritisak iznad normale.

Vreme narednih dana: Od srede do kraja sedmice pretežno suvo uz slabe jutarnje mrazeve i manji porast dnevne temperature. Biće sunčanih intervala uz promenljivu oblačnost.
 
CRNA GORA: U utorak hladnije i sunčano na Primorju uz buru, a na severu Crne Gore oblačnije uz moguć slab sneg povremeno. Maksimalna temperatura od -2°C do 9°C, na Žabljaku do -8°C. CG naredni dani: Od srede do kraja sedmice duži sunčani periodi uz jutarnje mrazeve na severu Crne Gore i manji porast dnevne temperature.

 
 Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

PoljoprivredaVANPROSEČNI PRINOSI SE NE MOGU…

TEMPERATURA, VLAŽNOST VAZDUHA, ČESTE KIŠE, SVE TO UTIČE NA RAZVOJ PŠENICE I…

23 May 2019, 14:26

DruštvoOdrživa urbanizacija ključ za…

Ujedinjene nacije procenjuju da će do 2025. godine čak 70 odsto stanovništva živeti…

23 May 2019, 13:07

Kursna lista