PROGNOZA za UTORAK, 24. Septembar 2019.
   23 Sep 2019, 12:00    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 24. Septembar 2019.

SRBIJA: U utorak oblačno u svim krajevima sa kišom povremeno uz pad temperature. Kišna zona se premešta ka jugoistoku, a na jugu Srbije je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Prestanak padavina sledi prvo na severu Vojvodine sredinom dana, a zatim na zapadu tokom popodneva. Do kraja dana kiša prestaje i u ostalim krajevima zemlje. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak oko normale, a na jugu malo ispod normale. Minimalna temperatura od 11°C do 15°C, a maksimalna od 16°C do 19°C.

Požarevac: U utorak oblačno sa kišom i svežije. Popodne sledi postepeni prestanak padavina. Vetar slab promenljiv ili severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 19°C.

Niš: U utorak oblačno sa kišom i svežije. Moguća je i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 19°C.

Užički region: U utorak oblačno sa kišom i svežije. Popodne će doći do prestanka padavina. Vetar slab promenljiv ili zapadnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 16°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari do 13°C.

VOJVODINA: U utorak oblačno sa kišom i malo svežije. Kišna zona se premešta ka jugoistoku, pa će na severu Vojvodine uslediti prestanak padavina sredinom dana, a tokom popodneva i u ostalim krajevima. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 17°C do 19°C.

Novi Sad: U utorak oblačno sa kišom i malo svežije. Popodne kiša prestaje. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 19°C.

Subotica: U utorak ujutru oblačno sa kišom, a zatim suvo uz delimično razvedravanje popodne. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 19°C.

Vreme narednih dana: U sredu malo toplije sa promenljivom oblačnošću i sunčanim intervalima. Popodne je ponegde moguća kratkotrajnakiša ili lokalni pljusak. U četvrtak malo svežije sa prolaznom kišom i pljuskovima, a u petak i za vikend toplije i sunčanije vreme.

CRNA GORA: U utorak promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 17°C do 25°C, na Žabljaku do 12°C.
CG naredni dani:. U sredu sunčani periodi i umerena oblačnost. U četvrtak novo prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima. U petak i za vikend sunčano i toplije.
 .Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 10. Jul 2020.

9 Jul 2020, 11:38

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo vreme. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 9. Jul 2020.

8 Jul 2020, 11:53

SRBIJA: U četvrtak jutro sveže a tokom dana sunčano i toplo vreme. Vetar slab jugoistočni i istočni u severnim predelima…

PROGNOZA za SREDU, 8. Jul 2020.

7 Jul 2020, 10:40

SRBIJA: U sredu posle svežeg jutra tokom dana suvo, sunčano i prijatno toplo vreme. Vetar slab severozapadni ili promenljiv.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaREAKCIJA GO SNS POŽAREVAC NA DOGAĐAJE…

Srpska napredna stranka, Gradski odbor Požarevac, uputila je saopštenje u kojem najoštrija…

9 Jul 2020, 13:24

PolitikaREAKCIJA SAŠE PAVLOVIĆA NA DOGAĐAJE…

INFORMATIVNA SLUŽBA DOSTAVILA MEDIJIMA PISANU IZJAVU SAŠE PALOVIĆA, ZAMENIKA GRADONAČELNIKA…

9 Jul 2020, 13:19

DruštvoJKP KOMUNALNE SLUŽBE PONOVO DEZINFIKUJU…

JKP KOMUNALNE SLUŽBE POŽAREVAC ZBOG POGORŠANJA EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE PONOVO…

9 Jul 2020, 11:49

Kursna lista