PROGNOZA za UTORAK, 24. Septembar 2019.
   23 Sep 2019, 12:00    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 24. Septembar 2019.

SRBIJA: U utorak oblačno u svim krajevima sa kišom povremeno uz pad temperature. Kišna zona se premešta ka jugoistoku, a na jugu Srbije je moguća pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Prestanak padavina sledi prvo na severu Vojvodine sredinom dana, a zatim na zapadu tokom popodneva. Do kraja dana kiša prestaje i u ostalim krajevima zemlje. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak oko normale, a na jugu malo ispod normale. Minimalna temperatura od 11°C do 15°C, a maksimalna od 16°C do 19°C.

Požarevac: U utorak oblačno sa kišom i svežije. Popodne sledi postepeni prestanak padavina. Vetar slab promenljiv ili severni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 13°C, a maksimalna do 19°C.

Niš: U utorak oblačno sa kišom i svežije. Moguća je i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna do 19°C.

Užički region: U utorak oblačno sa kišom i svežije. Popodne će doći do prestanka padavina. Vetar slab promenljiv ili zapadnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 12°C do 14°C, a maksimalna od 16°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari do 13°C.

VOJVODINA: U utorak oblačno sa kišom i malo svežije. Kišna zona se premešta ka jugoistoku, pa će na severu Vojvodine uslediti prestanak padavina sredinom dana, a tokom popodneva i u ostalim krajevima. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 11°C do 13°C, a maksimalna od 17°C do 19°C.

Novi Sad: U utorak oblačno sa kišom i malo svežije. Popodne kiša prestaje. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 12°C, a maksimalna do 19°C.

Subotica: U utorak ujutru oblačno sa kišom, a zatim suvo uz delimično razvedravanje popodne. Vetar slab promenljiv ili severnih pravaca. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 19°C.

Vreme narednih dana: U sredu malo toplije sa promenljivom oblačnošću i sunčanim intervalima. Popodne je ponegde moguća kratkotrajnakiša ili lokalni pljusak. U četvrtak malo svežije sa prolaznom kišom i pljuskovima, a u petak i za vikend toplije i sunčanije vreme.

CRNA GORA: U utorak promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 17°C do 25°C, na Žabljaku do 12°C.
CG naredni dani:. U sredu sunčani periodi i umerena oblačnost. U četvrtak novo prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima. U petak i za vikend sunčano i toplije.
 .Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 22. Oktobar 2019.

21 Oct 2019, 11:57

SRBIJA: U utorak pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab jugoistočni i istočni ili promenljiv. Pritisak…

PROGNOZA za NEDELJU, 20. Oktobar 2019.

19 Oct 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad…

PROGNOZA za SUBOTU, 19. Oktobar 2019.

18 Oct 2019, 10:50

SRBIJA: U subotu pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab južni i jugoistočni. Pritisak malo iznad normale.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoGOLUBAC DOBIJA NOVU PLAŽU NA DUNAVU

Početak radova na izgradnje  plaže i marine  na Dunavu,nastavak realizacije projekata…

21 Oct 2019, 21:18

KulturaSTARI ZANATI U OSNOVNOJ ŠKOLI…

UDRUŽENJE ZA PROMOCIJU KULTURE, TRADICIJE I TURIZMA "OD KNJIGE DO DUŠE" NA…

21 Oct 2019, 14:01

DruštvoOKTOBAR MESEC POSVEĆEN SLEPIM…

SAVEZ SLEPIH I SLABOVIDIH  POŽAREVAC OBELEŽEVA NIZOM AKCIJA MESEC OKTOBAR POSVEĆEN SLEPIM…

21 Oct 2019, 13:51

Kursna lista