PROGNOZA za UTORAK, 24. Mart 2020.
   23 Mar 2020, 12:06    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 24. Mart 2020.

SRBIJA: U utorak vrlo hladno za drugu polovinu marta i pretežno oblačno sa susnežicom i snegom u većini krajeva. Očekuju se obilnije snežne padavine, a visina snega do srede ujutru može biti od 10 do 30 cm. Biće do vlažan i „težak“ sneg koji će biti raskvašen i topliti se na ulicama u gradovima, ali će se u brdskim predelima zadržavati na putu uz veće snežne nanose zbog vetrovitog vremena. Duvaće pojačan vetar istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 3°C.
Savet: Izbegavati sutra putovanje autom, posebno u brdskim predelima zbog mećave.

Požarevac: U utorak vrlo hladno i oblačno sa snegom. Vetar umeren do pojačan istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 2°C, dakle bez većeg kolebanja.
Niš: U utorak hladno i oblačno sa susnežicom i snegom. Vetar umeren do pojačan severoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna oko 3°C.
Užički region: U utorak vrlo hladno za drugu polovinu marta i pretežno oblačno sa snegom. Očekuju se obilnije snežne padavine, a visina snega do srede ujutru može biti od 15 do 30 cm. Biće do vlažan i „težak“ sneg koji će biti raskvašen i topliti se na ulicama u gradovima, ali će se u brdskim predelima zadržavati na putu uz veće snežne nanose zbog vetrovitog vremena. Duvaće pojačan vetar istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 0°C, a maksimalna od 0°C do 2°C. Na Zlatiboru i Tari vrlo hladno sa snegom, povremeno mećavom i snežnim nanovima na putevima.
VOJVODINA: U utorak vrlo hladno za drugu polovinu marta i pretežno oblačno sa susnežicom i snegom u većini krajeva. Očekuju se obilnije snežne padavine, a visina snega do srede ujutru može biti od 5 do 15 cm. Biće do vlažan i „težak“ sneg koji će biti raskvašen i topliti se na ulicama u gradovima, ali će se na Fruškoj Gori zadržavati na putu uz snežne nanose zbog vetrovitog vremena. Duvaće pojačan vetar istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 1°C do 3°C.
Novi Sad: U utorak vrlo hladno i oblačno sa susnežicom i snegom. Vetar umeren do pojačan istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 2°C.
Subotica: U utorak vrlo hladno i oblačno sa susnežicom i snegom. Vetar umeren do pojačan istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -1°C, a maksimalna oko 3°C.
Vreme narednih dana: U sredu oblačno sa susnežicom i snegom pre podne uz manji porast temperature, pa će sneg postepeno prelaziti u kišu tokom dana, prvo na jugu Srbije. Od četvrtka do kraja sedmice temperatura u daljem postepenom porastu sa malo kiše ponegde u četvrtak, a zatim pretežno suvo sa sve više sunčanih sati.
 
CRNA GORA: U utorak vrlo hladno sa snegom na severu Crne Gore, a na Primorju sa kišom povremeno. Maksimalna temperatura od 0°C do 9°C, na Žabljaku -5°C sa snegom.
CG naredni dani: Od srede postepeni porast temperature sa kišom povremeno na jugu, a na severu sneg takođe zamenjuje kišu u sredu i četvrtak u nižim predelima, ali će količina kiše biti mala.Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 7. April 2020.

6 Apr 2020, 12:47

SRBIJA: U utorak ujutru slab mraz, osim na severu Srbije i u košavskom području. U toku dana svugde sunčano uz manji porast…

PROGNOZA za NEDELJU, 5. April 2020.

4 Apr 2020, 10:26

SRBIJA: U nedelju duži sunčani periodi, osim na krajnjem jugu Srbije gde će uz više oblaka biti malo kiše. Duvaće umeren,…

PROGNOZA za SUBOTU, 4. April 2020.

3 Apr 2020, 12:10

SRBIJA: U subotu sunčano u većini predela, osim na krajnjem jugu i jugoistoku Srbije gde će biti oblačno uz malo kiše. Vetar…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoGLASNIK RASPISAO KONKURS ZA NAJBOLJU…

Službeni glasnik je raspisao Konkurs za najbolju kratku priču za studente – VI PIŠITE,…

6 Apr 2020, 12:51

Vremenska prognozaPROGNOZA za UTORAK, 7. April 2020.

SRBIJA: U utorak ujutru slab mraz, osim na severu Srbije i u košavskom području. U toku dana…

6 Apr 2020, 12:47

Društvo8 ZARAŽENIH U BRANIČEVSKOM OKRUGU…

U Branićevskom okrugu zaraženo covidom 19 osam osoba, u Podunavskom 12 osoba, informacija…

6 Apr 2020, 12:42

Kursna lista