PROGNOZA ZA UTORAK, 24. Januar 2023.
   23 Jan 2023, 12:12    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA ZA UTORAK, 24. Januar 2023.

SRBIJA: U utorak oblačno sa kišom, ponegde susnežica, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni u košavskom području, a u ostalim predelima istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 3°C u Užicu do 7°C na jugoistoku Banata. Uveče kiša i susnežica, ponegde vlažan sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 4°C.
Požarevac: U utorak oblačno sa kišom. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna oko 5°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h oko 2°C.
Niš: U ponedeljak oblačno i relativno toplo sa kišom povremeno. Vetar uemren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna  temperatura 3°C, a maksimalna 9°C.
Užički region: U utorak oblačno sa kišom i susnežicom, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 3°C, a maksimalna od 3°C do 5°C. Na Zlatiboru i Tari sa snegom i 0°C na 1000 mnv.
VOJVODINA: U utorak oblačno sa kišom, a na vrhu Fruške Gore sa susnežicom. Vetar slab do umeren istočni i jugoistočni na jugu Banata, a u ostalim predelima severoistočni ili sevenrih pravaca popodne. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 2°C do 4°C, a maksimalna od 5°C do 7°C. Uveče kiša i susnežica uz temperaturu u 22h od 2°C do 4°C.
Novi Sad: U utorak oblačno sa kišom, a na vrhu Fruške Gore sa susnežicom. Vetar slab umeren istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 6°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h oko 3°C.
Subotica: U utorak oblačno sa kišom. Vetar slab severoistočni i severni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 6°C. Uveče kiša i susnežica. Temperatura u 22h oko 3°C.
Vreme narednih dana: U sredu pretežno oblačno i u većinii predela suvo. Moguća je ređa pojava kratkotrajne kiše i susnežice, a u centralnim i južnim predelima su mogući kratkotrajni sunčani intervali. Vetar slab istočnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 2°C, a maksimalna od 3°C do 6°C. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 0°C do 3°C.  
U četvrtak na severu suvo i promenljivo oblačno, a na jugu naoblačenje sa kišom i susnežicom, a na planinama sa snegom. Ovo naoblačenje se tokom dana širi ka severu Srbije. U petak i za vikend subotu oblačno i hladnije sa susnežicom i snegom.
CRNA GORA: U utorak na jugu sunčani intervali, a na severu oblačno sa slabom kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura od 2°C na severu do 13°C na Primorju, a na Žabljaku -1°C uz sneg.
CG naredni dani: U sredu suvo sa sunčanim intervalima. U četvrtak naoblačenje sa kišom dolazi sa juga, a na severu susnežica, u planinama sneg. U petak kiša na jugu, a na severu Crne Gore susnežica i sneg. Za vikend na jugu sunčani intervali i bura na Primorju, a na severu hladnije sa snegom.Slične vesti

PROGNOZA ZA NEDELJU, 5. Februar 2023.

4 Feb 2023, 11:26

SRBIJA: U nedelju znatno hladnije sa jutarnjim mrazem. Na severu Srbije i u Timočkoj Krajini…

PROGNOZA ZA SUBOTU, 4. Februar 2023.

3 Feb 2023, 11:39

SRBIJA: U subotu stiže zahlađenje sa severa sa kišom koja prelazi u sneg popodne i krajem dana.…

PROGNOZA ZA PETAK, 3. Februar 2023.

2 Feb 2023, 12:49

SRBIJA: U petak promenljiva oblačnost sa povremenom kišom ali i sunčanim intervalima tokom dana.…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaU Biblioteci u Golupcu odrzano…

U  organizaciji Narodne biblioteke ,,Veljko Dugošević’’ u Golupcu…

4 Feb 2023, 13:09

DruštvoPrijava za zakup javne površine…

Obaveštavaju se sve zainteresovane stranke za zauzeće javne površine tokom osmomartovskih…

4 Feb 2023, 12:43

DruštvoStanovnik Srbije u proseku provede…

Podaci iz Istraživanja o korišćenju vremena pokazuju da žene u Republici Srbiji, u…

4 Feb 2023, 12:32

Kursna lista