PROGNOZA za UTORAK, 23. Jun 2020.
   22 Jun 2020, 12:28    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 23. Jun 2020.

SRBIJA: U utorak oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Više padavina biće na jugu Srbije, a vrlo malo u Vojvodini gde popodne i krajem dana dolazi do delimičnog razilaženja oblaka. Temperatura na severu Srbije nekoliko stepeni veća nego u ponedeljak, ali i dalje znatno hladnije od proseka. Vetar umeren severozapadni, u Vojvodini pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 18°C, a maksimalna od 19°C na jugu do 25°C na severu Srbije. Uveče slabija kiša u centralnim i južnim predelima, a na severu suvo.
Požarevac: U utorak oblačno sa kišom koja prestaje popodne. Temperatura par stepeni veća nego u ponedeljak, ali i dalje hladnije od proseka. Vetar umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna oko 22°C.
Niš: U utorak oblačno i hladno sa obilnom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 19°C.
Užički region: U utorak oblačno i hladno sa kišom povremeno. Biće manje padavina nego u ponedeljak. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 20°C do 21°C, Zlatiboru i Tari do 16°C. Uveče slaba kiša povremeno.
VOJVODINA: U utorak kiša prestaja najpre na severu Vojvodine, a popodne i na jugu. Dolazi do delimičnog razilaženja oblaka na severu Vojvodine gde će biti sunčanih intervala popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 22°C na jugu do 25°C na severu Vojvodine. Uveče suvo.
Novi Sad: U utorak ujutru je moguća slaba kiša koja prestaje uz suvo vreme veći deo dana. Popodne delimično razilaženje oblaka i malo sunčanih intervala. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 24°C.
Subotica: U utorak suvo vreme tokom dana uz delimično razilaženje oblaka i sunčane intervalie popodne. Vetar umeren do pojačan severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 17°C, a maksimalna do 25°C.
 
Vreme narednih dana: Od srede sledi porast temperature uz sve više sunčanih sati sa dnevnim razvojem oblaka i ređom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom, uglavnom na jugu i istoku Srbije i u planinskim predelima. Za naredni vikend najzad letnja temperatura od oko 30°C u većini krajeva.
 
CRNA GORA: U utorak na severu Crne Gore hladno i oblačno sa kišom, a na Primorju sunčani periodi i toplije. Maksimalna temperatura od 18°C do 28°C, na Žabljaku do 14°C.
CG naredni dani: Od srede sunčanije i toplije sa ređom pojavom kratkotrajnih lokalnih pljuskova sa grmljavinom na severu Crne Gore.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar 2020.

20 Oct 2020, 12:30

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka zapadne i južne Srbije sumaglica…

PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

19 Oct 2020, 12:43

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku…

PROGNOZA za NEDELJU, 18. Oktobar 2020.

17 Oct 2020, 10:39

SRBIJA: U nedelju prohladno uz postepeno razvedravanje i sunčane periode tokom dana. Vetar slab do umeren severozapadni.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

KulturaGolubac dobija Kulturni centar…

U Golupcu su u toku radovi na rekonstrukciji postojeće zgrade u kojoj će biti smeštena…

20 Oct 2020, 15:04

DruštvoPutovanje u srednji vek sa Ramske…

Da li ste se ikada zapitali kako bi bilo vratiti se u srednji vek, kako su ljudi bili obučeni,…

20 Oct 2020, 13:59

Vremenska prognozaPROGNOZA za SREDU, 21. Oktobar…

SRBIJA: U sredu jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz, a po kotlinama i dolinama reka…

20 Oct 2020, 12:30

Kursna lista