PROGNOZA za UTORAK, 23. April 2019.
   22 Apr 2019, 10:44    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 23. April 2019.

SRBIJA: U noći ka utorku i u utorak vetrovito uz prolaznu kišu i manji pad temperature. Oblačnost se brzo premešta od jugozapada ka severoistoku uz delimično razvedravanje i sunčane intervale. Vetar pojačan jugoistočni u pomoravlju i podunavlju, a u južnom Banatu olujni sa udarima do 100 km/h. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 12°C, a maksimalna od 14°C u Negotinu do 23°C u Loznici.

Požarevac: U utorak vetrovito uz prolaznu kišu rano ujutru i manji pad dnevne temperature. Oblačnost se brzo premešta od jugozapada ka severoistoku uz delimično razvedravanje i sunčane intervale tokom dana. Vetar pojačan jugoistočni sa udarima do 70 km/h. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 19°C.

Niš: U utorak promenljivo oblačno uz prolaznu kišu, ali i sunčane intervale. Vetar umeren istočni i severoistočni.Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 20°C.

Užički region: U noći ka utorku prolazna kiša. U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i mogućom kratkotrajnom kišom. Vetar slab do umeren istočni i severoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 11°C, a maksimalna od 20°C do 22°C, na Zlatiboru i Tari do 16°C.

VOJVODINA: U noći ka utorku i u utorak vetrovito i moguća prolazna kiša uz manji pad temperature. Oblačnost se brzo premešta od jugozapada ka severoistoku uz delimično razvedravanje i sunčane intervale. Vetar pojačan jugoistočni, u južnom Banatu olujni sa udarima do 100 km/h. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 16°C u Banatu do 21°C na zapadu Srema.

Novi Sad: U utorak vetrovito uz prolaznu kišu ujutru i manji pad dnevne temperature. Oblačnost se brzo premešta od jugozapada ka severoistoku uz delimično razvedravanje i sunčane intervale tokom dana. Vetar pojačan jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 18°C.

Subotica: U utorak vetrovito uz prolaznu kišu ujutru i manji pad dnevne temperature. Oblačnost se brzo premešta od jugozapada ka severoistoku uz delimično razvedravanje i sunčane intervale tokom dana. Vetar pojačan jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna oko 18°C.

Vreme narednih dana: Od srede pretežno sunčano i sve toplije uz dnevni razvoj oblaka. Maksimalna temperatura u petak od 26°C do 30°C. Za vikend promenljivo i svežije sa smenom sunčanih intervala i povremenom kišom i lokalnim pljuskovima.
 
CRNA GORA: U noći ka utorku kiša. U utorak vetrovito uz jak jugo i prolaznu kišu. Maksimalna temperatura od 18°C do 23°C, na Žabljaku 12°C. CG naredni dani: Od srede sunčani periodi i sve toplije uz umeren jugo.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

15 Jun 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada.…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Jun 2019.

14 Jun 2019, 10:04

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar južni i jugoistočni ili promenljiv, na jugozapadu i jugoistoku zemlje severoistočni.…

PROGNOZA za PETAK, 14. Jun 2019.

13 Jun 2019, 10:24

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab zapadni i severozapadni, na jugozapadu zemlje severoistočni. Pritisak iznad…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSVEČANO OSVEĆENJE NOVE CRKVE SVETE…

Novosagrađenu Crkvu Svete Trojice u Češljevoj Bari, osveštaće u ponedeljak ,17.…

15 Jun 2019, 16:57

PolitikaĐORĐEVIĆ:USKORO IMPLEMENTACIJA…

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se…

15 Jun 2019, 13:55

DruštvoIZGRADNJA METROA U BEOGRADU NAJVEĆI…

Potpredsednica Vlade i predsednica Radne grupe za realizaciju projekta izgradnje beogradskog…

15 Jun 2019, 13:49

Kursna lista