PROGNOZA za UTORAK, 21. Maj 2019.
   20 May 2019, 12:39    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 21. Maj 2019.

SRBIJA: U utorak pre podne sunčani periodi. Popodne sledi razvoj oblaka koji se premeštaju iz pravca jugozapada sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 13°C, a maksimalna od 20°C do 24°C.

Požarevac: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka sa mogućom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 11°C, a maksimalna do 23°C.

Niš: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 11°C, a maksimalna do 23°C.

Užički region: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka koji se premeštaju iz pravca jugozapada sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 9°C, a maksimalna od 22°C do 24°C, na Zlatiboru i Tari oko 17°C.

VOJVODINA: U utorak pre podne sunčani periodi. Popodne sledi razvoj oblaka koji se premeštaju iz pravca jugozapada sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 22°C do 23°C.

Novi Sad: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka sa mogućom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 23°C.

Subotica: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka sa mogućom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 22°C.

Vreme narednih dana: Do kraja sedmice nestabilno i promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Uslediće i manji pad temperature u četvrtak i petak.
 
CRNA GORA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i razvojem oblaka sa povremenom kišom i pljuskovima i malo svežije. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: Do kraja sedmice promenljivo sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore, a na Primorju sa više sunčanih sati.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 18. Septembar 2019.

17 Sep 2019, 11:24

SRBIJA: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz značajniji pad temperature prvo na severu…

PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.

16 Sep 2019, 11:07

SRBIJA: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo za septembar. Samo na severu Srbije malo svežije u odnosu na…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Septembar 2019.

14 Sep 2019, 11:21

SRBIJA: U nedelju tokom dana sunčano i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOD NOVEMBRA VEĆE PLATE U JAVNOM…

Od 1. novembra povećavaju se zarade zaposlenima u javnom sektoru. Najveću povišicu…

17 Sep 2019, 15:05

DruštvoNACIONALNI DAN PEŠAČENJA OBELEŽEN…

U SUBOTU 14. SEPTEMBRA ODRŽANA JE U POŽAREVCU NACIONALNA AKCIJA DAN PEŠAČENJA –…

17 Sep 2019, 14:56

PolitikaSRBIJA DOBILA MESTO U BORDU DIREKTORA…

Novi direktor Svetske zdravstvene organizacije za Evropu dr Hans Kluge, ponudio je Srbiji…

17 Sep 2019, 14:51

Kursna lista