PROGNOZA za UTORAK, 21. Maj 2019.
   20 May 2019, 12:39    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 21. Maj 2019.

SRBIJA: U utorak pre podne sunčani periodi. Popodne sledi razvoj oblaka koji se premeštaju iz pravca jugozapada sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 6°C do 13°C, a maksimalna od 20°C do 24°C.

Požarevac: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka sa mogućom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 11°C, a maksimalna do 23°C.

Niš: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka sa mogućim kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 11°C, a maksimalna do 23°C.

Užički region: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka koji se premeštaju iz pravca jugozapada sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 7°C do 9°C, a maksimalna od 22°C do 24°C, na Zlatiboru i Tari oko 17°C.

VOJVODINA: U utorak pre podne sunčani periodi. Popodne sledi razvoj oblaka koji se premeštaju iz pravca jugozapada sa pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura od 9°C do 12°C, a maksimalna od 22°C do 23°C.

Novi Sad: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka sa mogućom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 23°C.

Subotica: U utorak pre podne sunčani periodi, a popodne razvoj oblaka sa mogućom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab do umeren jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna jutarnja temperatura 10°C, a maksimalna do 22°C.

Vreme narednih dana: Do kraja sedmice nestabilno i promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Uslediće i manji pad temperature u četvrtak i petak.
 
CRNA GORA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i razvojem oblaka sa povremenom kišom i pljuskovima i malo svežije. Maksimalna temperatura od 16°C do 22°C, na Žabljaku do 12°C. CG naredni dani: Do kraja sedmice promenljivo sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima na severu Crne Gore, a na Primorju sa više sunčanih sati.Slične vesti

PROGNOZA za SREDU, 26. Jun 2019.

25 Jun 2019, 11:05

SRBIJA: U sredu pretežno sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Vetar slab severoistoćni ili promenljiv…

PROGNOZA za UTORAK, 25. Jun 2019.

24 Jun 2019, 11:28

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno i nestabilno sa pojavom kiše ili kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vrlo rano…

PROGNOZA za SUBOTU, 22. Jun 2019.

21 Jun 2019, 11:21

SRBIJA: U subotu sunčano, vrlo toplo i sparno usled povećane vlažnosti vazduha. Kasnije popodne i predveče razvoj slabe…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportFK MLADI RADNIK OTVARA ŠKOLU ZA…

NA KONFERENCIJI ZA MEDIJE KOJU JE ORGANIZOVAO FUDBALSKI KLUB MLADI RADNIK 1926 PREZENTOVANI…

25 Jun 2019, 19:59

DruštvoOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE DONIRALA…

Opština Veliko Gradište donirala je vatrogasno-spasilačkoj jedinici neophodnu vatrogasnu opremu…

25 Jun 2019, 16:42

KulturaKONCERTOM RADETA ŠERBDŽIJE OTVOREN…

U VIMINACIJUMU U LIMESU SINOĆ JE KONCERTOM RADETA ŠERBEDŽIJE OTVOREN DRUGI „VIMINACIUM…

25 Jun 2019, 15:20

Kursna lista