PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.
   19 Oct 2020, 12:43    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 20. Oktobar 2020.

SRBIJA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla, posebno po kotlinama i dolinama reka. U toku dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 5°C, a maksimalna od 15°C do 17°C.
Požarevac: U utorak jutro hladno, a tokom dana pretežno sunčano i par stepeni toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 17°C.
Niš: U utorak jutro vrlo hladno, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab istočni i severoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna do 17°C.
Užički region: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla po kotlinama. U toku dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab istočni i seeroistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 15°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari oko 12°C.
VOJVODINA: U utorak jutro vrlo hladno, ponegde slab prizemni mraz i moguća magla po kotlinama. U toku dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 3°C, a maksimalna od 15°C do 17°C.
Novi Sad: U utorak jutro vrlo hladno, a tokom dana pretežno sunčano i neznatno toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna do 17°C.
Subotica: U utorak jutro vrlo hladno, a tokom dana pretežno sunčano i neznatno toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar slab istočni i jugoistočni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 2°C, a maksimalna oko 15°C.
Vreme narednih dana: Do subote pretežno sunčano sa vrlo hladnim jutrima i čestom pojavom jutarnje magle. Dnevna temperatura u svakodnevnom porastu, pa bi od srede do kraja sedmice bilo toplije vreme od proseka za ovo doba godine uz maksimalne temperature malo iznad 20°C u četvrtak, petak i subotu. U nedelju prolazno naoblačenje može uzrokovati ponegde kišu.
 
CRNA GORA: U utorak sunčano i malo toplije tokom dana uz vrlo hladno jutro u unutrašnjosti Crne Gore sa slabim mrazem ujutru. Maksimalna temperatura od 15°C do 22°C, na Žabljaku oko 10°C.
CG naredni dani: Do subote iduće sedmice pretežno sunčano i toplije od proseka.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 28. Novembar 2020.

27 Nov 2020, 11:19

SRBIJA: U subotu ujutru slab mraz, osim na severu Srbije. Po kotlinama i u severnim predelima Srbije pretežno oblačno sa…

PROGNOZA za PETAK, 27. Novembar 2020.

26 Nov 2020, 13:27

SRBIJA: U petak ujutru slab mraz i magla koja će se zadržati veći deo dana na severu Srbije i po kotlinama i dolinama reka.…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 26. Novembar 2020.

25 Nov 2020, 12:25

SRBIJA: U četvrtak ujutru slab mraz i magla koja će se zadržati veći deo dana na severu Srbije i po kotlinama i dolinama…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDezinfekcija javnih površina I…

Dobrovoljno vatrogasno društvo Golubac u skladu sa propisanim merama Vlade Republike…

27 Nov 2020, 14:06

ZdravljeZZJZ Požarevac: 137 novoobolelih

Prema izveštaju Zavoda za javno zdravlje Požarevac do 13 časova još 137 slučajeva…

27 Nov 2020, 12:50

SportDve zlatne kacige za mladog Požarevljanina

Mladi Požarevljuanim Uroš Stevanović, šest godina šampion u kartingu,…

27 Nov 2020, 12:49

Kursna lista