PROGNOZA za UTORAK, 1. Januar 2019.
   31 Dec 2018, 10:18    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 1. Januar 2019.

SRBIJA: U utorak, 1. januara ujutru slab sneg na zapadu i jugu Srbije koji brzo prestaje. Tokom dana svugde suvo i promenljivo oblačno uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 2°C do 4°C.

Požarevac: U utorak prohladno i suvo uz promenljivu oblačnost sa moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, maksimalna oko 3°C.

Niš: U utorak oblačno uz moguć slab sneg ujutru, a zatim suvo tokom dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, maksimalna oko 3°C.

Užički region: U utorak, 1. januara ujutru slab sneg koji brzo prestaje. Tokom dana suvo i promenljivo oblačno. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 3°C do 4°C, na Zlatiboru i Tari do -1°C.

VOJVODINA: U utorak, 1. januara suvo i promenljivo oblačno uz moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 4°C.

Novi Sad: U utorak prohladno i suvo uz promenljivu oblačnost sa moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, maksimalna oko 3°C.

Subotica: U utorak suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni, popodne zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, maksimalna do 4°C.

Vreme narednih dana: U sredu, 2. januara ujutru slab mraz i manji porast dnevne temperature uz novo naoblačenje i kišu i susnežicu na severu Srbije. U četvrtak i petak hladnije sa snegom povremeno uz umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. U subotu jak mraz, posebno na jugu Srbije, a tokom dana novo naoblačenje sa snegom zahvata severne predele Srbije.
 
CRNA GORA: U utorak ujutru susnežica i slab sneg na severu Crne Gore, a na Primorju sunčano. Tokom dana suvo i na severu. Maksimalna temperatura od 1°C do 12°C, na Žabljaku -4°C. CG naredni dani: U sredu naoblačenje sa malo padavina na severu Crne Gore popodne. U četvrtak i petak hladnije sa jakm burom na Primorju, a na severu sa snegom povremeno.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 24. Maj 2019.

23 May 2019, 10:35

SRBIJA: U petak promenljivo i nestabilno vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 23. Maj 2019.

22 May 2019, 11:30

SRBIJA: U četvrtak promenljivo i malo svežije vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i…

PROGNOZA za SREDU, 22. Maj 2019.

21 May 2019, 11:36

SRBIJA: U sredu promenljivo vreme sa smenom sunčanih i oblačnih perioda i pojavom kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

SportPIONIRI OSNOVNE SKOLE IVO LOLA…

Nastavljena dominacija odbojkaša iz Velikog Gradišta u mlađim kategorijama.…

23 May 2019, 14:38

PoljoprivredaVANPROSEČNI PRINOSI SE NE MOGU…

TEMPERATURA, VLAŽNOST VAZDUHA, ČESTE KIŠE, SVE TO UTIČE NA RAZVOJ PŠENICE I…

23 May 2019, 14:26

DruštvoOdrživa urbanizacija ključ za…

Ujedinjene nacije procenjuju da će do 2025. godine čak 70 odsto stanovništva živeti…

23 May 2019, 13:07

Kursna lista