PROGNOZA za UTORAK, 1. Januar 2019.
   31 Dec 2018, 10:18    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 1. Januar 2019.

SRBIJA: U utorak, 1. januara ujutru slab sneg na zapadu i jugu Srbije koji brzo prestaje. Tokom dana svugde suvo i promenljivo oblačno uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 2°C do 4°C.

Požarevac: U utorak prohladno i suvo uz promenljivu oblačnost sa moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, maksimalna oko 3°C.

Niš: U utorak oblačno uz moguć slab sneg ujutru, a zatim suvo tokom dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, maksimalna oko 3°C.

Užički region: U utorak, 1. januara ujutru slab sneg koji brzo prestaje. Tokom dana suvo i promenljivo oblačno. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 3°C do 4°C, na Zlatiboru i Tari do -1°C.

VOJVODINA: U utorak, 1. januara suvo i promenljivo oblačno uz moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 4°C.

Novi Sad: U utorak prohladno i suvo uz promenljivu oblačnost sa moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, maksimalna oko 3°C.

Subotica: U utorak suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni, popodne zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, maksimalna do 4°C.

Vreme narednih dana: U sredu, 2. januara ujutru slab mraz i manji porast dnevne temperature uz novo naoblačenje i kišu i susnežicu na severu Srbije. U četvrtak i petak hladnije sa snegom povremeno uz umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. U subotu jak mraz, posebno na jugu Srbije, a tokom dana novo naoblačenje sa snegom zahvata severne predele Srbije.
 
CRNA GORA: U utorak ujutru susnežica i slab sneg na severu Crne Gore, a na Primorju sunčano. Tokom dana suvo i na severu. Maksimalna temperatura od 1°C do 12°C, na Žabljaku -4°C. CG naredni dani: U sredu naoblačenje sa malo padavina na severu Crne Gore popodne. U četvrtak i petak hladnije sa jakm burom na Primorju, a na severu sa snegom povremeno.Slične vesti

PROGNOZA za ČETVRTAK, 17. Januar 2019.

16 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U četvrtak ujutru jači mraz na jugu Srbije i ponegde magla. Na severu jutro sa vrlo slabim mrazem. Tokom dana još…

PROGNOZA za SREDU, 16. Januar 2019.

15 Jan 2019, 11:07

SRBIJA: U sredu porast temperature u odnosu na utorak uz pretežno suvo vreme i sunčane intervale. Samo je u toku jutra moguće…

PROGNOZA za UTORAK, 15. Januar 2019.

14 Jan 2019, 11:38

SRBIJA: U utorak hladnije u odnosu na ponedeljak i promenljivo oblačno uz ređu pojavu slabog sbega. Biće i povremenih sunčanih…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoNEOBIČAN I UKUSAN KOLAČ OD GRIZA…

NASTAVLJAMO DA KUVAMO SA  VRHUNSKIM  KUVAROM NIKOLOM RADIŠIĆEM, PROFESOROM…

16 Jan 2019, 14:07

KulturaFILM O LJUBIČEVSKIM KONJIČKIM…

U CENTRU ZA KULTURU POŽAREVAC PRIKAZAN JE DOKUMENTARNI FILM LJUBIČEVSKE KONJIČKE IGRE –…

16 Jan 2019, 13:26

DruštvoISPORUKA TOPLOTNE ENERGIJE PO…

JAVNO PREDUZEĆE TOPLIFIKACIJA RADILO JE STABILNO ZA VREME PRAZNIKA  SA MANJIM PROBLEMA…

16 Jan 2019, 13:13

Kursna lista