PROGNOZA za UTORAK, 1. Januar 2019.
   31 Dec 2018, 10:18    Požarevac    SatTv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 1. Januar 2019.

SRBIJA: U utorak, 1. januara ujutru slab sneg na zapadu i jugu Srbije koji brzo prestaje. Tokom dana svugde suvo i promenljivo oblačno uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 1°C, a maksimalna od 2°C do 4°C.

Požarevac: U utorak prohladno i suvo uz promenljivu oblačnost sa moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, maksimalna oko 3°C.

Niš: U utorak oblačno uz moguć slab sneg ujutru, a zatim suvo tokom dana. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 0°C, maksimalna oko 3°C.

Užički region: U utorak, 1. januara ujutru slab sneg koji brzo prestaje. Tokom dana suvo i promenljivo oblačno. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -1°C do 0°C, a maksimalna od 3°C do 4°C, na Zlatiboru i Tari do -1°C.

VOJVODINA: U utorak, 1. januara suvo i promenljivo oblačno uz moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab zapadni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, a maksimalna od 2°C do 4°C.

Novi Sad: U utorak prohladno i suvo uz promenljivu oblačnost sa moguće malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1°C, maksimalna oko 3°C.

Subotica: U utorak suvo uz promenljivu oblačnost sa malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni, popodne zapadni i jugozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -2°C, maksimalna do 4°C.

Vreme narednih dana: U sredu, 2. januara ujutru slab mraz i manji porast dnevne temperature uz novo naoblačenje i kišu i susnežicu na severu Srbije. U četvrtak i petak hladnije sa snegom povremeno uz umeren do pojačan severni i severozapadni vetar. U subotu jak mraz, posebno na jugu Srbije, a tokom dana novo naoblačenje sa snegom zahvata severne predele Srbije.
 
CRNA GORA: U utorak ujutru susnežica i slab sneg na severu Crne Gore, a na Primorju sunčano. Tokom dana suvo i na severu. Maksimalna temperatura od 1°C do 12°C, na Žabljaku -4°C. CG naredni dani: U sredu naoblačenje sa malo padavina na severu Crne Gore popodne. U četvrtak i petak hladnije sa jakm burom na Primorju, a na severu sa snegom povremeno.Slične vesti

PROGNOZA za SUBOTU, 24. Avgust 2019.

23 Aug 2019, 12:01

SRBIJA: U subotu preovlađujuće sunčano sa malo oblaka i vrlo toplo. Popodnevni lokalni razvoj oblaka može usloviti retku…

PROGNOZA za PETAK, 23. Avgust 2019.

22 Aug 2019, 11:18

SRBIJA: U petak pretežno sunčano i vrlo toplo uz malo oblaka tokom dana, pre svega na zapadu i jugu Srbije. Postoji mala…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 22. Avgust 2019.

21 Aug 2019, 11:19

SRBIJA: U četvrtak pretežno sunčano i nekoliko stepeni niža temperatura u odnosu na sredu uz malo oblaka tokom dana. Postoji…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

ZdravljeOPŠTINA VELIKO GRADIŠTE U PROJEKTU…

U Velikom Gradištu  održana je konferencija za medije povodom početka realizacije…

24 Aug 2019, 20:44

PolitikaODRŽANA KONFERENCIJA ZA MEDIJE…

Na konferenciji za medije koja je održana u prostorijama Srpske Napredne stranke u Velikom…

24 Aug 2019, 15:02

DruštvoINFORMATIVNI CENTAR JP PUTEVI…

JP „Putevi Srbije“ Vas obaveštava da je od danas, 22.08.2019. god. u funkciji…

24 Aug 2019, 13:56

Kursna lista