PROGNOZA za UTORAK, 19. Oktobar 2021.
   18 Oct 2021, 11:15    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 19. Oktobar 2021.

SRBIJA: U utorak jutro hladno i ponegde sa maglom. Tokom dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Popodne će biti malo oblaka na severu Srbije koji zahvataju najpre sever Vojvodine sredinom dana. Vetar vrlo slab promenljivog pravca pre podne, a popodne južni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 6°C, a maksimalna od 16°C u Dimitrovgradu do 19°C na zapadu Srbije. Uveče suvo uz temperaturu u 22h od 6°C do 12°C.
Požarevac: U utorak pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak sa malo prolaznih oblaka popodne. Vetar slab južni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 12°C.
Niš: U utorak nakon hladnog jutra, tokom dana sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar vrlo slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 17°C.
Užički region: U utorak nakon hladnog i maglovitog jutra, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije u odnosu na ponedeljak. Vetar vrlo slab promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 5°C, a maksimalna od 16°C do 19°C. Na Zlatiboru i Tari sunčano i dnevna temperatura do 14°C.
VOJVODINA: U utorak nakon hladnog i ponegde maglovitog jutra, tokom dana sunčani periodi sa malo oblaka koji dolaze sa severa. Vetar slab južni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna od 17°C do 18°C. Uveče suvo uz temperaturu od 6°C do 10°C u 22h.
Novi Sad: U utorak nakon hladnog i moguće maglovitog jutra, tokom dana sunčani periodi sa malo prolaznih oblaka popodne. Vetar slab južni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna do 18°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.
Subotica: U utorak nakon hladnog i moguće maglovitog jutra, tokom dana sunčani periodi sa malo prolaznih oblaka. Vetar slab južni ili promenljivog pravca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna do 17°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.
Vreme narednih dana: U sredu pretežno sunčano i znatno toplije, u većini krajeva malo iznad 20°C. Vetar slab do umeren južnih pravaca. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 2°C do 8°C, a maksimalna od 19°C u Dimitrovgradu do 24°C u Loznici.
U četvrtak toplo i pretežno sunčano sa malo oblaka na severu uz maksimalne temperature iznad 20°C. U petak takođe toplo, ali se očekuje naoblačenje koje će usloviti kišu, najpre na severu Vojvodine, a krajem dana i u severnim i zapadnim krajevima Srbije. U subotu zalađenje sa kišom u svim krajevima, a na višim planinama sa snegom. U nedelju hladno sa kišom na jugu, a na severu Srbije delimično razvedravanje.
 
CRNA GORA: U utorak ujutru na severu Crne Gore vrlo hladno, ponegde sa maglom. Tokom dana sunčano i umereno toplo. Maksimalna temperatura od 17°C do 22°C, na Žabljaku do 14°C.
CG naredni dani: U sredu toplo i sunčano, a u četvrtak sunčani periodi uz umereno naoblačenje na jugu. U petak naoblačenje sa kišom i loklanim pljuskovima, najpre na Primorju. U subotu hladnije sa kišom i pljuskovima. U nedelju na Primorju razvedravanje uz jaku buru, a na severu oblačno sa kišom koja prestaje popodne, a u planinama sa snegom.Slične vesti

Prognoza za nedelju, 28. Novembar 2021.

27 Nov 2021, 9:13

SRBIJA: U nedelju toplo za ovo doba godine uz umeren do pojačan južni vetar i naoblačenje sa…

PROGNOZA za SUBOTU, 27. Novembar 2021.

26 Nov 2021, 12:31

SRBIJA: U noći između petka i subote padaće slaba kiša na zapadu i severu Srbije. U subotu znatno…

PROGNOZA za PETAK, 26. Novembar 2021.

25 Nov 2021, 11:17

SRBIJA: U petak naoblačenje i prolazna kiša u svim krajevima koja se premešta od jugozapada ka…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

HronikaPreminuo Milutin Mrkonjić

U Beogradu je u 80. godini preminuo Milutin Mrkonjić, nekadašnji ministar za infrastrukturu…

28 Nov 2021, 1:04

KulturaDeseti Festival folklora veterana

Deseti po redu Festival folklora veterana biće održan na Zlatiboru u subotu, 4. decembra,…

27 Nov 2021, 11:42

DruštvoPočinje Božićni post za pravoslavne…

Pravoslavni vernici započinju Božićni post koji će trajati tačno 40 dana i kojim se pripremaju…

27 Nov 2021, 11:37

Kursna lista