PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.
   18 Nov 2019, 12:54    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab istočni i jugoistočni, a u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, krajem dana u pojačanju u južnom Banatu. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C u Požegi do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 14°C u Negotinu do 19°C u Kruševcu i Leskovcu.

Požarevac: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab, a zatim umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 17°C.

Niš: U utorak umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 15°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari do 12°C.

VOJVODINA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar umeren jugoistočni, u Sremu i na zapadu Bačke slab, a krajem dana u južnom Banatu u pojačanju. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 15°C na severu do 18°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, a popodne umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 17°C.

Subotica: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, a popodne umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 15°C.

Vreme narednih dana: U sredu kiša u većini krajeva i malo hladnije. U drugoj polovini sedmice suvo i temperatura u postepenom padu. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju.
 
CRNA GORA: U utorak suvo u prvom delu dana sa sunčanim periodima. Popodne i krajem dana naoblačenje sa kišom se širi sa juga. Maksimalna temperatura od 14°C do 20°C, na Zabljaku do 9°C.
CG naredni dani: U sredu obilnija kiša, a od četvrtka do nedelje veći deo vremena pretežno suvo sa sunčanim periodima i dalje toplije od proseka za ovo doba godine.
 



Slične vesti

Prognoza za utorak, 19. mart 2024.

18 Mar 2024, 11:37

SRBIJA: U utorak zahlađenje. Ujutru oblačno sa kišom u zapadnim, centralnim i južnim predelima,…

Prognoza za nedelju, 17. Mart 2024.

16 Mar 2024, 9:37

SRBIJA: U noći ka nedelji kiša zahvata većinu krajeva. U nedelju se kišna zona premešta ka jugu…

Prognoza za subotu, 16. mart 2024.

15 Mar 2024, 11:57

SRBIJA: U subotu pre podne dolazi do naoblačenja sa kišom na severozapadu i zapadu Srbije. U…

Postavite komentar



    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoDva nova leka za multipla sklerozu…

Na novoj listi lekova koji se izdaju o trošku države i koju je nedavno usvojila Vlada…

18 Mar 2024, 12:31

EkonomijaPolaganje kamena temeljca nove…

Za izgradnju nove fabrike japanske kompanije JFE "Šoji Srbija" vrednosti…

18 Mar 2024, 12:29

DruštvoPrevencija i rana dijagnostika…

Mart je mesec posvećen borbi protiv maligniteta. Rak pluća, rak dojke i rak debelog creva…

18 Mar 2024, 12:03

Kursna lista