PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.
   18 Nov 2019, 12:54    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab istočni i jugoistočni, a u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, krajem dana u pojačanju u južnom Banatu. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C u Požegi do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 14°C u Negotinu do 19°C u Kruševcu i Leskovcu.

Požarevac: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab, a zatim umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 17°C.

Niš: U utorak umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 15°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari do 12°C.

VOJVODINA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar umeren jugoistočni, u Sremu i na zapadu Bačke slab, a krajem dana u južnom Banatu u pojačanju. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 15°C na severu do 18°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, a popodne umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 17°C.

Subotica: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, a popodne umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 15°C.

Vreme narednih dana: U sredu kiša u većini krajeva i malo hladnije. U drugoj polovini sedmice suvo i temperatura u postepenom padu. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju.
 
CRNA GORA: U utorak suvo u prvom delu dana sa sunčanim periodima. Popodne i krajem dana naoblačenje sa kišom se širi sa juga. Maksimalna temperatura od 14°C do 20°C, na Zabljaku do 9°C.
CG naredni dani: U sredu obilnija kiša, a od četvrtka do nedelje veći deo vremena pretežno suvo sa sunčanim periodima i dalje toplije od proseka za ovo doba godine.
 Slične vesti

Prognoza za sredu, 12. avgust 2020.

11 Aug 2020, 11:55

SRBIJA: U sredu par stepeni niža temperatura u odnosu na vrlo toplo utorak. U toku dana uz sunčane periode i razvoj oblaka…

Prognoza za utorak, 11. avgust 2020.

10 Aug 2020, 11:10

SRBIJA: U utorak preovlađujuće sunčano, vrlo toplo i sparno vreme. Umerene oblačnosti biće pre podne na severu Vojvodine.…

PROGNOZA za NEDELJU, 9. Avgust 2020.

8 Aug 2020, 10:30

SRBIJA: U nedelju toplo i sparno vreme sa sunčanim periodima i dnevnim razvojem oblaka će  mogu usloviti ređe lokalne…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoOPŠTINA GOLUBAC U NOVOM PROGRAMU…

Zajednička programska rumunsko-srpska radna grupa odobrila je prvu verziju Programa prekogranične…

11 Aug 2020, 13:15

Vremenska prognozaPrognoza za sredu, 12. avgust…

SRBIJA: U sredu par stepeni niža temperatura u odnosu na vrlo toplo utorak. U toku dana uz…

11 Aug 2020, 11:55

Društvo57. Ljubičevske konjičke igre…

Ovogodišnje Ljubičevske konjičke igre moći ćemo da pratimo putem malih ekrana …

11 Aug 2020, 11:48

Kursna lista