PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.
   18 Nov 2019, 12:54    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 19. Novembar 2019.

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar slab istočni i jugoistočni, a u pomoravlju i podunavlju umeren jugoistočni, krajem dana u pojačanju u južnom Banatu. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C u Požegi do 9°C u Beogradu, a maksimalna od 14°C u Negotinu do 19°C u Kruševcu i Leskovcu.

Požarevac: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar ujutru slab, a zatim umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 17°C.

Niš: U utorak umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 18°C.

Užički region: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab istočni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 1°C do 4°C, a maksimalna od 15°C do 17°C, na Zlatiboru i Tari do 12°C.

VOJVODINA: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Biće i dalje toplije od proseka za ovo doba godine. Vetar umeren jugoistočni, u Sremu i na zapadu Bačke slab, a krajem dana u južnom Banatu u pojačanju. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 4°C do 8°C, a maksimalna od 15°C na severu do 18°C na jugu Vojvodine.

Novi Sad: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, a popodne umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 17°C.

Subotica: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab, a popodne umeren jugoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 15°C.

Vreme narednih dana: U sredu kiša u većini krajeva i malo hladnije. U drugoj polovini sedmice suvo i temperatura u postepenom padu. Duvaće umeren do pojačan jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju.
 
CRNA GORA: U utorak suvo u prvom delu dana sa sunčanim periodima. Popodne i krajem dana naoblačenje sa kišom se širi sa juga. Maksimalna temperatura od 14°C do 20°C, na Zabljaku do 9°C.
CG naredni dani: U sredu obilnija kiša, a od četvrtka do nedelje veći deo vremena pretežno suvo sa sunčanim periodima i dalje toplije od proseka za ovo doba godine.
 Slične vesti

PROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar 2019.

16 Dec 2019, 12:39

SRBIJA: U utorak ujutru magla po kotlinama i nizijama na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana pretežno sunčano i vrlo toplo…

PROGNOZA za NEDELJU, 15. Decembar 2019.

14 Dec 2019, 10:26

SRBIJA: U nedelju u većini predela pretežno sunčano tokom dana i toplo vreme za ovo doba godine uz slab južni i jugoistočni…

PROGNOZA za SUBOTU, 14. Decembar 2019.

13 Dec 2019, 11:07

SRBIJA: U subotu malo hladnije i oblačno sa povremenom slabom kišom, a na planinama sa snegom. Biće malo padavina. U toku…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

Vremenska prognozaPROGNOZA za UTORAK, 17. Decembar…

SRBIJA: U utorak ujutru magla po kotlinama i nizijama na zapadu i jugu Srbije. Tokom dana…

16 Dec 2019, 12:39

DruštvoPOZIV ZA UČESĆE U JAVNOJ RASPRAVI

Gradsko veće Grada Požarevca poziva sve građane, udruženja, stručnu i ostalu javnosti i sve…

16 Dec 2019, 12:33

DruštvoOBAVEŠTENJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA…

OBAVEŠTENJE JKP VODOVOD I KANALIZACIJA POŽAREVAC

16 Dec 2019, 10:46

Kursna lista