PROGNOZA za UTORAK, 19. Mart 2019.
   18 Mar 2019, 11:22    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 19. Mart 2019.

SRBIJA: U utorak naoblačenje i postepeno hladnije vreme sa mogućom povremenom kišom na zapadu i severu Srbije, a na višim planinama sa snegom. U Timočkoj krajini i na krajnjem jugu Srbije sunčano i toplije. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 9°C, a maksimalna od 8°C u Loznici i Valjevu do 18°C u Negotinu i Vranju.

Požarevac: U utorak hladnije uz naoblačenje i moguće malo slabe kiše. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 12°C.

Niš: U utorak malo hladnije uz promenljivu oblačnost. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 15°C.

Užički region: U utorak hladnije uz naoblačenje sa slabom kišom povremeno, a na višim planinama sa snegom. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 10°C do 12°C, na Zlatiboru i Tari do 6°C uz slabu kišu i moguću susnežicu.

VOJVODINA: U utorak hladnije i oblačno sa mogućom povremenom slabom kišom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 5°C do 7°C, a maksimalna od 9°C na zapadu Srema do 13°C na jugoistoku Banata.

Novi Sad: U utorak hladnije i oblačno uz malo slabe kiše. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna do 11°C.

Subotica: U utorak hladnije i oblačno uz malo slabe kiše. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5°C, a maksimalna do 12°C.

Vreme narednih dana: U sredu promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i sveže. Od četvrtka svugde sunčanije uz slabe jutarnje mrazeve i postepeni porast dnevnih temperatura u drugoj polovini sedmice.
 
CRNA GORA: U utorak umereno oblačno sa sunčanim intervalima uz moguću povremenu slabu kišu i manji pad temperature na severu Crne Gore. Maksimalna temperatura od 12°C do 21°C, na Žabljaku do 6°C. CG naredni dani: U sredu na severu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalma. Od četvrtka sunčano uz slabe jutarnje mrazeve i postepeni porast dnevnih temperatura u drugoj polovini sedmice.

 Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 16. Jun 2019.

15 Jun 2019, 10:53

SRBIJA: U nedelju sunčano i vrlo toplo. Kasnije popodne i krajem dana postepeno naoblačenje koje dolazi sa zapada i jugozapada.…

PROGNOZA za SUBOTU, 15. Jun 2019.

14 Jun 2019, 10:04

SRBIJA: U subotu sunčano i vrlo toplo. Vetar južni i jugoistočni ili promenljiv, na jugozapadu i jugoistoku zemlje severoistočni.…

PROGNOZA za PETAK, 14. Jun 2019.

13 Jun 2019, 10:24

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo. Vetar slab zapadni i severozapadni, na jugozapadu zemlje severoistočni. Pritisak iznad…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoSVEČANO OSVEĆENJE NOVE CRKVE SVETE…

Novosagrađenu Crkvu Svete Trojice u Češljevoj Bari, osveštaće u ponedeljak ,17.…

15 Jun 2019, 16:57

PolitikaĐORĐEVIĆ:USKORO IMPLEMENTACIJA…

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se…

15 Jun 2019, 13:55

DruštvoIZGRADNJA METROA U BEOGRADU NAJVEĆI…

Potpredsednica Vlade i predsednica Radne grupe za realizaciju projekta izgradnje beogradskog…

15 Jun 2019, 13:49

Kursna lista