PROGNOZA za UTORAK, 19. Maj 2020.
   18 May 2020, 11:54    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 19. Maj 2020.

SRBIJA: U utorak promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće i malo sunčanih intervala. Na jugu Srbije toplije nego na severu uz više sunčanih perioda tokom dana, a kasnije popodne i uveče i tamo nestabilno. Vetar slab promenljiv, ujutru češće jugoistočni i istočni, a popodne severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 22°C na severu Vojvodine do 30°C na krajnjem jugu Srbije, u Vranju.
Požarevac: U utorak promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom povremeno. Biće malo sunčanih intervala. Vetar slab promenljiv, ujutru jugoistočni, a popodne severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 15°C, a maksimalna oko 24°C.
Niš: U utorak toplo sa sunčanim periodima, a kasnije popodne nestabilno uz razvoj oblaka i pojavu kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vetar slab, ujutru severoistočni, a popodne severni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 16°C, a maksimalna do 28°C.
Užički region: U utorak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće malo sunčanih intervala. Vetar slab promenljiv, ujutru češće istočni i istočni, a popodne severni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 14°C do 15°C, a maksimalna od 24°C do 26°C, na Zlatiboru i Tari do 20°C.
VOJVODINA: U utorak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće malo sunčanih intervala. Vetar slab promenljiv, ujutru češće jugoistočni i istočni, a popodne severni i severoistočni. Pritisak malo iznad normale i u opadanju. Minimalna jutarnja temperatura od 12°C do 16°C, a maksimalna od 22°C na severu Vojvodine do 24°C na jugu.
Novi Sad: U utorak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće vrlo malo sunčanih intervala. Vetar slab promenljiv, ujutru jugoistočni, a popodne severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 14°C, a maksimalna oko 22°C.
Subotica: U utorak promenljivo oblačno sa povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. Biće vrlo malo sunčanih intervala. Vetar slab promenljiv, ujutru jugoistočni, a popodne severoistočni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 13°C, a maksimalna oko 22°C.
 
Vreme narednih dana: U sredu češća pojava kiše i lokalnih pljuskova uz više padavina u većini krajeva. Moguće je od 10 do 20 lit/m2 kiše. U četvrtak na severu sunčano, a na jugu Srbije oblačno sa kišom i sveže. U petak i za vikend svugde suvo sa dužim sunčanim periodima i uz postepen porast temperature.
 
CRNA GORA: U utorak toplo uz umerenu oblačnost sa sunčanim periodima. Na severu Crne Gore su mogući lokalni pljuskovi. Maksimalna temperatura od 25°C do 31°C, na Žabljaku 19°C.
CG naredni dani: U sredu svežije sa kišom i pljuskovima. Od četvrtka do nedelje pretežno sunčano uz postepen porast temperature i slab dnevni razvoj oblaka.Slične vesti

PROGNOZA za NEDELJU, 31. Maj 2020.

30 May 2020, 10:01

SRBIJA: U nedelju se zadržava hladno vreme za ovo doba godine uz promenljivu oblačnost sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

PROGNOZA za SUBOTU, 30. Maj 2020.

29 May 2020, 11:14

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

PROGNOZA za PETAK, 29. Maj 2020.

28 May 2020, 11:46

SRBIJA: U petak promenljivo oblačno, nestabilno i sveže vreme za ovo doba godine sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoRUŽIĆ I FABRICI O ZNAČAJU REFORME…

ZAŠTO JE REFORMA VAŽNA ZA GRADJANE I PRIVREDU, I U KOJOJ MERI JE U TOM POSLU ZNAČAJNA…

30 May 2020, 12:44

DruštvoPOČELO JE ISPITIVANJE NA ANTITELA…

U ZAVODU ZA JAVNO ZDRAVLJE POŽAREVAC POČELO JE SEROLOŠKO ISPITIVANJE ODNOSNO ISPITIVANJE…

30 May 2020, 12:31

PolitikaGRUPA GRAĐANA ISKORAK PREDALA…

GRUPA GRAĐANA ISKORAK DR ZVONKO BLAGOJEVIČ-MITA GAVRILOV PREDALI SU KASNO SINOĆ SVOJU IZBORNU…

30 May 2020, 12:25

Kursna lista