PROGNOZA za UTORAK, 18. Januar 2022.
   17 Jan 2022, 12:42    Požarevac    Sat Tv    Saša Aćimović


PROGNOZA za UTORAK, 18. Januar 2022.

SRBIJA: U toku noći između ponedeljka i utorka naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom se premešta od severa ka jugu Srbije. U utorak ujutru slab sneg na jugu Srbije koji brzo prestaje i tokom dana u svim krajevima suvo i malo hladnije nego u ponedeljak. U Vojvodini i Timočkoj Krajini pretežno sunčano, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno. Vetar umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan, krajem dana u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2°C do 1°C, maksimalna od 2°C do 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -3°C do 1°C.
Požarevac: U toku noći između ponedeljka i utorka je moguća kiša i susnežica. U utorak suvo sa sunčanim intervalima i malo hladnije nego u ponedeljak. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -3°C, a maksimalna oko 4°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1°C.
Niš: U toku noći između ponedeljka i utorka je moguća kiša, a zatim i susnežica i sneg koji prestaju do utorka ujutru. U utorak suvo i promenljivo oblačno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0°C, a maksimalna do 4°C.
Užički region: U toku noći između ponedeljka i utorka naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom se premešta od severa ka jugu. U utorak malo hladnije, suvo i i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C do 0°C, maksimalna od 3°C do 4°C. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i najviše oko 1°C sredinom dana.
VOJVODINA: U toku noći između ponedeljka i utorka naoblačenje sa kratkotrajnom kišom, susnežicom i snegom se premešta od severa ka jugu. U utorak suvo i pretežno sunčano uz malo oblaka na jugu Vojovdine. Vetar umeren do pojačan severozapadni, krajem dana u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -5°C do -1°C, maksimalna od 3°C na jugu Banata do 6°C u Somboru. Uveče suvo sa mrazem. Temperatura u 22h od -3°C do -1°C.
Novi Sad: U toku noći između ponedeljka i utorka je moguća kratkotrajna susnežica. U utorak pretežno sunčano. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1°C.
Subotica: U utorak pretežno sunčano. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2°C, a maksimalna do 5°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -2°C.
Vreme narednih dana: U sredu ujutru umeren do jak mraz, a tokom dana sunćani periodi uz manji porast dnevne temperature u odnosu na utorak. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -10°C do -2°C, maksimalna od 2°C na jugu do 8°C u Negotinu.
U četvrtak ujutru mraz i sunčani periodi pre podne, a popodne naoblačenje sa kišom zahvata sever Srbije. U noći ka petku zahlađenje i kiša prelazi u sneg. U petak hladnije sa snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu delimično razvedravanje., U subotu i nedelju hladno sa mrazem i dnevnom temperaturom koja će retko gde preći iznad 0°C. Moguć je i slab sneg povremeno, posebno u zapadnim, centralnim i južnim predelima.
CRNA GORA: U utorak na severu promenljiva oblačnost, a na jugu Crne Gore sunčano. Maksimalna temperatura od 2°C do 14°C, na Žabljaku -2°C
CG naredni dani: U sredu sunčano sa jutarnjim mrazem u unutrašnjosti. U četvrtak naoblačenje sa kišom, najpre na Primorju. U petak hladnije sa snegom na severu, a na Primorju kiša koja prestaje. Za vikend jaka bura na Pri9morju, a na severu Crne Gore promenljivo oblačno sa snegom povremeno.Slične vesti

Prognoza za nedelju, 28. Maj 2023.

27 May 2023, 9:21

SRBIJA: U nedelju promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim…

Prognoza subotu, 27. Maj 2023.

26 May 2023, 10:53

SRBIJA: U subotu promenljivo oblačno i nestabilno vreme sa povremenom kišom i kratkotrajnim lokalnim…

Prognoza za petak, 26. Maj 2023.

25 May 2023, 11:24

SRBIJA: U petak se očekuje promenljivo oblačno sa češćom kišom i kratkotrajnim lokalnim pljuskovima…

Postavite komentar    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

DruštvoPredškolska ustanova Lane iz Kučeva…

Predškolska ustanova ,,Lane’’ iz Kučeva’’ proslavila je 40…

27 May 2023, 17:56

DruštvoDan za nas - motivacija za mlade…

U Kostolcu je održan festival „Dan za nas“, na kojem su učestvovali mladi…

27 May 2023, 13:48

DruštvoKostolac opet iznad republičkog…

U Braničevskom okrugu, prosečna zarada u martu, bez poreza i doprinosa iznosila je 72.914…

27 May 2023, 13:46

Kursna lista