PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.
   16 Sep 2019, 11:07    Požarevac    Sat Tv    Maja Stepanović


PROGNOZA za UTORAK, 17. Septembar 2019.

SRBIJA: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo za septembar. Samo na severu Srbije malo svežije u odnosu na ostale predele uz slabu prolaznu oblačnost a na jugu i istoku Srbije sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni i severni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 8°C do 17°C, a maksimalna od 25°C na severu do 31°C na jugu i istoku Srbije.

Požarevac: U utorak sunčano i toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 29°C.

Niš: U utorak sveže jutro, a tokom dana sunčano i vrlo toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 11°C, a maksimalna do 31°C.

Užički region: U utorak jutro sveže, a tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab severni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 9°C do 11°C, a maksimalna od 29°C do 30°C, na Zlatiboru i Tari oko 25°C.

VOJVODINA: U utorak jutro sveže, a tokom dana pretežno sunčano sa slabom do umerenom oblačnošću uglavnom na severu Vojvodine i prijatno toplo. Na jugu Vojvodine toplije nego na severu. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 10°C do 15°C, a maksimalna od 25°C do 29°C.

Novi Sad: U utorak tokom dana pretežno sunčano sa slabom prolaznom oblačnošću i prijatno toplo vreme. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna do 25°C.

Subotica: U utorak promenljivo oblačno sa sunčanim periodima i prijatno toplo. Vetar slab severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 15°C, a maksimalna oko 25°C.

Vreme narednih dana: U sredu rano ujutru stiže naoblačenje i zahlađenje sa severozapada uz pad temperature prvo na severu uz prolaznu kišu i pljuskove na tom području. Ovo naoblačenje se širi i ka južnim predelima zemlje tokom dana. Kiša se očekuje na severu, zapadu, jugozapadu i u centralnim predelima a na jugu, istoku i jugoistoku biće suvo. Na jugu zemlje moguća prolazna kiša u četvrtak. U svim krajevima značajniji pad temperature za 8-12°C u odnosu na prva dva dana sedmice. U petak i za sledeći vikend sveža jutra a tokom dana suvo i sunčano uz porast temperatura od nedelje.

CRNA GORA: U utorak sunčano i toplo u svim predelima. Maksimalna temperatura od 27°C do 31°C u Podgorici, na Žabljaku do 23°C.

CG naredni dani: U sredu i četvrtak na severu Crne Gore znatno svežije uz naoblačenje i značajniji pad temperature sa prolaznom kišom i pljuskovima. Na Primorju u sredu pretežno sunčano i prijatno toplo sa malo oblaka ali u četvrtak prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima uz manji pad temperature. U petak i za sledeći vikend svugde ponovo sunčano i suvo uz porast temperatura od vikenda.
.Slične vesti

PROGNOZA za PETAK, 10. Jul 2020.

9 Jul 2020, 11:38

SRBIJA: U petak sunčano i vrlo toplo vreme. Vetar slab jugoistočni i istočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja…

PROGNOZA za ČETVRTAK, 9. Jul 2020.

8 Jul 2020, 11:53

SRBIJA: U četvrtak jutro sveže a tokom dana sunčano i toplo vreme. Vetar slab jugoistočni i istočni u severnim predelima…

PROGNOZA za SREDU, 8. Jul 2020.

7 Jul 2020, 10:40

SRBIJA: U sredu posle svežeg jutra tokom dana suvo, sunčano i prijatno toplo vreme. Vetar slab severozapadni ili promenljiv.…

Postavite komentar


    Nema komentara za ovu vest

Pretraga

PREUZMI ANDROID APLIKACIJU

sattv-android-aplikacija

Najčitanije vesti

Najnovije vesti

PolitikaREAKCIJA GO SNS POŽAREVAC NA DOGAĐAJE…

Srpska napredna stranka, Gradski odbor Požarevac, uputila je saopštenje u kojem najoštrija…

9 Jul 2020, 13:24

PolitikaREAKCIJA SAŠE PAVLOVIĆA NA DOGAĐAJE…

INFORMATIVNA SLUŽBA DOSTAVILA MEDIJIMA PISANU IZJAVU SAŠE PALOVIĆA, ZAMENIKA GRADONAČELNIKA…

9 Jul 2020, 13:19

DruštvoJKP KOMUNALNE SLUŽBE PONOVO DEZINFIKUJU…

JKP KOMUNALNE SLUŽBE POŽAREVAC ZBOG POGORŠANJA EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE PONOVO…

9 Jul 2020, 11:49

Kursna lista